visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Magnis – svarbus mineralas gerai sveikatai ir savijautai

Magnis – svarbus mineralas gerai sveikatai ir savijautai Magnis – svarbus mineralas gerai sveikatai ir savijautai

NeoLife nepriklausomas konsultantas Rimvydas Bajorinas

provitaminai.lt

Daugelio mūsų gyvenimo ritmas, įtampa, stresas, nuovargis, aktyvus gyvenimo būdas lemia, jog magnio su maistu gauname kur kas mažiau, nei reikėtų. Deja, šis mineralas organizme yra negaminamas, tad, norint užtikrinti jo rekomenduojamą paros normą, turime jo gauti papildomai. Puikus magnio šaltinis – aukštos kokybės maisto papildas „Magnesium Complex“ iš „Neolife“, išsiskiriantis aukšta verte ir natūralia, išskirtine sudėtimi.

Kas yra magnis?

Magnis yra mineralas, kurio nauda skaičiuojama net keliems šimtams mūsų organizme vykstančių reakcijų. Magnio sumažėjimą organizme lemia nesubalansuota mityba, dietos, kuriomis siekiama sumažinti svorį, tam tikros ligos, gausus prakaitavimas sporto arba vasaros metu, stresas ir begalė kitų veiksnių.

Kuo magnis naudingas sveikatai?

Remiantis PSO rekomendacijomis, suaugęs žmogus per dieną turėtų gauti maždaug 300–350 mg magnio. Kuo mineralas naudingas? Pirmiausia, magnis yra atsakingas už daugiau kaip 300 fermentų veiklos aktyvinimą, tad jo stokojant sutrinka daug organizmo reakcijų.

Taip pat magnis traktuojamas kaip lygiavertis kalcio varžovas ir todėl yra nepamainomas normaliai širdies veiklai, kraujagyslėms, nervų sistemai, raumenims bei kaulams.

Šis mineralas padeda palaikyti gerą nuotaiką. Kartais dėl varginančios prastos nuotaikos gali būti kaltas magnio trūkumas.

Apie magnio naudą ir svarbą daug gali pasakyti profesionalūs sportininkai, mat šis mineralas yra būtinas sportuojantiems, siekiant maksimalių rezultatų, didinant energijos lygį bei mažinant nuovargį.

Magnis sudaro puikius derinius su kalciu bei vitaminu D ir padeda palaikyti normalią dantų, dantenų bei kaulų būklę. 

Kas išduoda magnio stoką organizme?

Magnio trūkumas organizme gali pabloginti gyvenimo kokybę. Bene esminis šio mineralo trūkumą išduodantis simptomas yra mėšlungis. Taip pat stokojant organizme magnio gali varginti prasta nuotaika, pablogėjusi miego kokybė, neretam atsiranda bendras silpnumas, ima varginti širdies ritmo sutrikimai. Ta keli esminiai „signalai“, kad galbūt verta pasirūpinti magnio papildais, padėsiančiais atkurti tinkamą magnio balansą organizme.

Kodėl verta rinktis „NeoLife“ linijos magnio papildus „Magnesium Complex“?

Renkantis magnio papildus, rekomenduojame prioritetą teikti patikimam gamintojui, natūraliai sudėčiai ir aukštai kokybei. „NeoLife“ linijos magnio papildai „Magnesium Complex“ atitinka visus kriterijus ir padeda efektyviai atstatyti magnio stoką organizme.

„NeoLife Magnesium Complex“ maisto papildas gaminamas tik iš natūralių medžiagų. Papildo sudėtyje esantis išskirtinis „Tri-Mag“ mišinys apima dvigubų aminorūgščių magnio chelatą, organinio magnio citratą ir natūralaus „žemės formos“ magnio oksidą.

„NeoLife Magnesium Complex“ papildas yra pirmasis tokio tipo magnio papildas, savyje apjungiantis maistines medžiagas bei magnį, gaunamus iš natūralių maisto produktų, pavyzdžiui, ridikų, burokėlių, lapinių bei brokolinių kopūstų.

„Magnesium Complex“ magnis yra subalansuotas taip, kad būtų tinkamas ir įprastai besimaitinantiems, ir vegetarams bei veganams. Šimtu procentų veganiško papildo sudėtyje nėra jokių gyvulinės kilmės ingredientų. Papildo sudėtis yra grynai augalinio pagrindo, išsaugant visas vertingąsias naudojamų produktų savybes.

„Magnesium Complex“ magnis atitinka labai aukštus ir griežtus žaliavų atrankos kriterijus, todėl galite būti tikri, kad vartojate nepriekaištingos kokybės ir geriausiomis savybėmis pasižymintį kompleksą.

„Magnesium Complex“ iš „NeoLife“ produktų linijos – idealus derinys besirūpinantiems savo sveikata bei norintiems papildyti organizmą magniu iš natūralių ir sveikų šaltinių. Magnis, magnis, magnio, magni

Magnis – svarbus mineralas
 

„Magnesium Complex“ galite įsigyti čia:

https://provitaminai.lt/produktas/magnesium-complex/

Sveiki ir natūralūs maisto papildai, maistas sportui, papildai sportui internetu – elektroninėje parduotuvėje ProVitaminai.lt

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus