visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maišeliai MULTIPACK: Pirkinių, popierinių, fasavimo, šiukšlių, užsegamų ir kt. maišelių gamyba

Maišeliai MULTIPACK: Pirkinių, popierinių, fasavimo, šiukšlių, užsegamų ir kt. maišelių gamyba Maišeliai MULTIPACK: Pirkinių, popierinių, fasavimo, šiukšlių, užsegamų ir kt. maišelių gamyba

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

Multipack gali pasiūlyti plačią gamą skirtingų modelių ir storio pirkinių, popierinius, fasavimo, šiukšlių, užsegamus ir kt. maišelius. Taip pat siūlome individualius krepšių panaudojant spaudą sprendimus. Multipack pirkinių maišelių bei maišelių gamybos reikmėms privalumai yra platus dizaino ir dydžio pasirinkimas, palyginti nedidelė savikaina, įvairios spaudos galimybės

Pirkinių maišeliai

Siūlome iš įvairių medžiagų pagamintus, įvairių dydžių, spalvų ir storio pirkinių maišelius pagal jūsų poreikius ir pageidavimus. Su pirkinių maišeliais, kaip ir su pakuočių rūšimis, mes susiduriame kasdien, todėl ši pakuočių rūšis gerai žinoma visiems. Plačiausiai naudojama pirkinių maišelių rūšis – tai maišeliai su vientisa rankena („marškinėlių“ tipo), kurių siūlome platų įvairaus dydžio ir storio pasirinkimą. Galimi matmenys – nuo 16 + 12 x 30 cm iki pačių didžiausių 47 + 22 x 90 cm. Тaip pat galima įsigyti maišelių iš kitų medžiagų – popieriaus ir polipropileno pluošto.

Pirkinių maišeliai
 
Popieriniai maišeliai

Popieriniai maišeliai būna skirtingų dydžių ir yra gaminami iš įvairių popieriaus rūšių. Popieriniai krepšeliai plačiai naudojami produktams pakuoti įvairiose srityse – konditerijos, kulinarijos, farmacijos produktų gamyboje ir kt. Taip pat siūlome maišelius su rankenėlėmis, patogius naudoti kasdienio apsipirkimo metu.

Popieriniai maišeliai

Fasavimo maišeliai

Šiuos maišelius patogu naudoti maisto ir ne maisto produktams fasuoti. Galima rinktis iš įvairių medžiagų (LDPE – žemo tankio polietileno ir HDPE – didelio tankio polietileno) pagamintus maišelius, supakuotus pakuotėse arba rulonuose. Rulonuose pateikiami maišeliai su rankenėlėmis arba be jų.

Taip pat siūlome CPP (lieto polipropileno) ir BOPP (dviašės orientacijos polipropileno plėvelės) maišelius, kurie, skirtingai nei LDPE ir HDPE, yra visiškai skaidrūs, todėl užtikrina puikų juose supakuoto produkto matomumą.

CPP ir BOPP maišeliai dažniausiai naudojami saldumynams, duonos gaminiams, taip pat suvenyrams pakuoti.

Fasavimo maišeliai

Šiukšlių maišai

Siūlome skirtingo dydžio, storio ir talpos šiukšlių maišus. Mūsų asortimente yra ne tik maišai buitinėms atliekoms, bet ir ypač tvirti maišai aštrioms ir sunkioms atliekoms. Galime pagaminti šiukšlių maišus pagal jūsų individualų dizainą.

Šiukšlių maišai

Užsegami (ZIP) maišeliai

Šių maišelių privalumas – juos galima daug kartų uždaryti ir atidaryti. Siūlome įvairių dydžių užsegamus maišelius.

 

Užsegami zip maišeliai



Įmonė „Multipack“ yra viena pakavimo medžiagų platinimo Latvijoje lyderių, sėkmingai dirbanti šioje srityje nuo 1994 m. Bendrovė, plėsdama savo veiklą už Latvijos ribų 2012 metais Lietuvoje, Vilniuje atidarė savo atstovybę su ekspozicine sale. Įmonė ir toliau savo klientams prekes tiekia tiesiogiai iš Rygos centrinių sandėlių, o Lietuvos atstovybėje dirbantys kvalifikuoti darbuotojai  padeda  tinkamai reprezentuoti ir atstovauti įmonės interesus Lietuvos rinkoje.

Per savo veiklos metus įmonė sukaupė daug patirties pakavimo gaminių rinkoje, taip pat nuolat bendradarbiauja su daugiau nei  120 pakavimo medžiagų gamintojų ir tiekėjų iš Europos bei Azijos. „Multipack“ verslo partneriai Latvijoje ir Lietuvoje yra iš įvairių sričių – mažmeninės prekybos tinklai, maisto ir ne maisto prekių gamintojai, viešojo maitinimo įmonės, mėsos ir pieno perdirbėjai, viešbučių, restoranų ir kavinių segmento atstovai, spaustuvės ir pan.

„Multipack“ savo klientams siūlo plačiausią gaminių pasirinkimą, galintį patenkinti kiekvieno kliento poreikius:

vienkartinio naudojimo indai ir stalo įrankiai;
įvairios pakavimo medžiagos;
spauda ant pakuotės pagal kliento pageidavimą;
lipnios juostos;
pakavimo įranga.

Siūlomus gaminius galima įsigyti tiek mažmeniniais, tiek didmeniniais kiekiais. Gaminiai pristatomi visose Latvijos ir Lietuvos teritorijose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus