visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC – išskirtinio dizaino HANSGROHE naujiena

Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC – išskirtinio dizaino HANSGROHE naujiena Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC – išskirtinio dizaino HANSGROHE naujiena

Semerita, UAB

„Muresta“ – įmonė, jungianti salonus, kurie Lietuvoje prekiauja žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija, pristato naujausią vokiečių gamintojos „Hansgrohe” kolekciją. Ši kompanija 2017 metų Frankfurto „ISH” parodoje supažindino su naujomis dušo ir maišytuvų kolekcijomis bei termostatų modeliais, sukurtais kartu su garsiausiais dizaineriais, tarp jų ir su unikaliais „Metropol Classic“ maišytuvais.

Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC

„Muresta“ pristato aukščiausio lygio maišytuvų kolekciją „Hansgrohe Metropol Classic“, skirtą tiek privatiems, tiek viešbučių vonios kambariams. „Metropol Classic“ maišytuvai yra kurti kartu su „Phoenix Design“ ir pagaminti pagal specialų užsakymą, aiškiomis briaunomis ir lenktomis linijomis, kurios pereina į kvadratinį pagrindą, pasižyminti elegantiškais gryno chromo paviršiais. Ši maišytuvų kolekcija išsiskiria žaviu elementu – auksiniais akcentais. Chromo paviršius dengtas specialia PVD technologija, todėl ypač atsparus trinčiai ir įbrėžimams. Šalia maišytuvų kolekcijos auksiniai akcentai pritaikyti ir jau egzistuojančios dušo sistemoms ir taip sukurtos naujos jų versijos.

Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC

Kita gamintojos „Hansgrohe“ naujiena taip pat su „Phoenix Design“ sukurta vonios maišytuvų kolekcija „Metropol“. Trijų tipų maišytuvų rankenas ir prie grindų tvirtinamą maišytuvą laisvai stovintiems praustuvams ar vonioms siūlanti kolekcija išsiskiria ryškiu ir aiškiu geometriniu dizainu. Ši „Metropol“ kolekcija gali patenkinti bet kokius poreikius ir yra itin universali. Galima rinktis iš trijų pagrindo aukščių ir dviejų snapelio ilgių bei vonios ir dušo maišytuvai yra tradicinio ar montuojamo į sieną dizaino. „Metropol“ siūlo kilpos formos maišytuvo rankeną, uždarą bei naujausio tipo su specialiu „Select“ kartridžu, leidžiančiu įjungti ar išjungti vandens srovę mygtuko paspaudimu be jokių papildomų priemonių.

Maišytuvų kolekcija METROPOL CLASSIC

„Hansgrohe“ puikiai suderina estetiką ir funkcionalumą bei suteikia plačią galimybę rinktis iš įvairiausio dizaino maišytuvų kolekcijų. Šią kompaniją, žinomą dėl inovatyvių techninių sprendimų, atstovaujanti „Muresta“ suteikia galimybę įsigyti naujausią „Hansgrohe“ produkciją Vilniuje esančiuose salonuose. Erdviuose ir gausiomis ekspozicijomis pasižyminčiuose salonuose su profesionalių konsultantų pagalba galėsite susikurti savo poreikius atitinkantį vonios kambarį.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus