visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Masažas karštais akmenimis – kas tai yra?

Masažas karštais akmenimis – kas tai yra? Masažas karštais akmenimis – kas tai yra?

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Masažais karštais akmenimis yra vienas iš populiariausių ir klientų vertinamų masažų.

Stounterapija arba litoterapija (gr.lithos – akmuo, therapia – gydymas) – gydymas vulkaniniais (bazaltiniais) pašildytais akmenimis giliam organizmo prisotinimui šiluma. Ši terapija yra vienas iš senovės rytų medicinos metodų.

Masažo karštais akmenimis pagalba sumažinamas nugaros bei kaklo skausmas ir pagerėja kraujo cirkuliacija. Procedūra itin rekomenduojama esant artritui, osteoporozei, stresui ir įtampai, depresijai. Masažo metu akmenys būna sušildyti tiek, kad nenudegintų odos. Jų paviršius glotnus, todėl jaučiamas tik malonus lytėjimas ir per kūną pasklindanti šiluma.

Masažas karštais akmenimis

Karštų akmenų masažas veikia visas fiziologines ir psichines žmogaus funkcijas: detoksikuoja, giliai atpalaiduoja visą kūną, suteikia harmonijos ir ramybės jausmą. Po masažo dar 2 – 3 dienas išlieka gera nuotaika, jėgų antplūdis, darbingumas ir vidinė ramybė.

Masažo metu šiluma į raumenis prasiskverbia net iki 4 cm. Tokiu būdu yra aktyvinamos organizmo gyvybinės funkcijos. Padidėja kapiliarinis kraujospūdis, kuris pagerina kraujotaką. Dėl stimuliacijos, detoksikacijos ir paspartėjusios mikrocirkuliacijos pagerėja ląstelių aprūpinimas deguonimi, 10 – 15 proc. pagreitėja medžiagų apykaita, todėl greičiau šalinami susikaupę šlakai. Nustatyta, jog vienas glostomasis judesys akmeniu prilygsta šešiems judesiams ranka, veikia gilesnius raumenų audinius, labai gerai atpalaiduoja. Tai tikras atradimas tiek masažuotojams, tiek jų klientams!

„Masažo namai“ kviečia visus vilniečius darganotą dieną patirti masažo karštais akmenimis malonumą ir naudą mūsų centre, Vilniaus širdyje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus