visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Masažuotojų kursai – Stuburo srities funkciniai sutrikimai, ūminiai ir lėtiniai susirgimai

Masažuotojų kursai – Stuburo srities funkciniai sutrikimai, ūminiai ir lėtiniai susirgimai Masažuotojų kursai – Stuburo srities funkciniai sutrikimai, ūminiai ir lėtiniai susirgimai

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

MASAŽO NAMAI nuo 2020 metų spalio mėn organizuoja naujus masažuotojų kursus – Stuburo srities funkciniai sutrikimai, ūminiai ir lėtiniai susirgimai. Masažo meistrai kviečiami pagilinti savo žinias. Dviejų dienų mokymus ves ilgametis masažo profesijos dėstytojas Borisas Tajupovas.

Stuburo skausmai – vienas dažniausių nusiskundimų

Skausmas yra pats svarbiausias kaulų ir raumenų sistemos susirgimų simptomas. Kaklo, pečių ir nugaros skausmas vargina įvairaus amžiaus, abiejų lyčių ir įvairių profesijų žmones.

Stuburo skausmų priežastys

Dažniausiai nugaros skausmais skundžiasi darbingo amžiaus žmonės. Yra specialybių, kurių atstovai nugaros skausmus patiria dažniau nei kiti: vairuotojai, statybininkai, slaugytojos, siuvėjos, kambarinės, žemės ūkio darbininkai ir kt.

Darbe  atliekant nesudėtingus, bet daug kartų pasikartojančius veiksmus, ilgai būnant priverstinėje nepatogioje padėtyje, netaisyklingai keliant ar nešant sunkius daiktus, dažnai kilojant ar nešiojant sunkius, didelius ir nepatogius nešti daiktus ar atlikus staigų ir nekoordinuotą judesį gali atsirasti rankų, kaklo, pečių, nugaros ir kojų kaulų ir raumenų sistemos pažeidimų.

Gydymas

Gydymas gali būti medikamentinis ir nemedikamentinis.

Nemedikamentinis gydymas – pratimų terapija, manualinė terapija, gydomasis masažas, akupunktūra, termoterapija ir kt.

Stuburo srities funkciniai sutrikimai, ūminiai ir lėtiniai susirgimai“ kursų programa

1. Ypatinga stuburo sandara.

2. Stuburo anatomija.

3. Stuburo ligų diagnostika.

4. Postizometrinė relaksacija.

5. Manualinės terapijos elementai.

6. Osteopatijos elementai.

Dėstytojas Borisas Tajupovas

„Masažo namų“ įkūrėjas ir vadovas Borisas Tajupovas nuo 1998 m. – masažo profesijos dėstytojas, nuolatos tobulinantis įvairiuose kursuose ir seminaruose, dalyvaujantis konkursuose bei teisėjaujantis masažo meistrų čempionatuose. Per savo edukacinę-praktinę  40-ies metų karjerą sukūrė licencijuotą Asmens sveikatos priežiūros įstaigą.

Borisas Tajupovas  turi pedagoginį išsilavinimą ir baigęs istorijos fakultetą. Bendradarbiauja su Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga (LASS) ir Lietuvos aklųjų ir silpnaregių medikų draugija (LASMEDA) ir yra aktyvus narys, dalyvaujantis šių organizacijų veikloje ir posėdžiuose, kuriuose rengiami pasiūlymai dėl soc. įmonių įstatymo pataisų.

Kursai vyks: 2020-10-17,18

Daugiau informacijos: https://www.masazonamai.lt/kursai-2-2-2/

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus