visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

MEISTRŲ DIENOS šventėje susirinko per 200 dalyvių

„Meistrų dienos“ šventėje susirinko per 200 dalyvių „Meistrų dienos“ šventėje susirinko per 200 dalyvių

UPONOR, UAB

„Meistrų dienos“ šventėje susirinko per 200 dalyvių. Statybų sektoriaus įmonės vasaros darbų sezoną pradėjo mokymais ir tradicine švente meistrams. Šildymo ir santechnikos įrangos gamintojai Uponor, Grundfos, Erico, Burnit, Ta Hydronics kartu su specializuotos technikos pardavėju Sanistal suvienijo pajėgas ir tęsdami kasmetinę tradiciją surengė sezono atidarymo šventę meistrams.

Šventėje, kuri vyko paskutinėmis gegužės mėnesio dienomis didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, susirinkusieji galėjo pabendrauti neformalioje aplinkoje, aptarti naujienas, patikrinti naudojamus įrankius ir sužinoti ar jie yra techniškai tvarkingi, sudalyvauti šventinės programos pramoginėje dalyje.
Tai jau ketvirtus metus iš eilės vykstantis renginys, kuriuo skatinamas bendradarbiavimas ir gerosios patirties dalinimasis tarp statybų sektoriaus kolegų.

Gegužės mėnesį įvyko ir „Uponor akademija“ mokymų ciklas pagrindiniams produkcijos platintojams – įmonėms Jaukurai, Sanistal, Vilpra. Platintojai supažindinti su naujausiu internetu valdomu grindų šildymo kontrolės būdu – U@home, pristatyta „Uponor“ skaičiuoklė, nauji produktai grindiniam šildymui bei vandentiekiui.
Nuolatiniais mokymais savo klientams ir partneriams, kuriuose suteikiamos bazinės techninės žinios, atnaujinama informacija apie produktus, projektavimo specifiką bei montavimą, „Uponor“ siekia kurti pridėtinę vertę  ir gerinti klientų aptarnavimą.

Apie UPONOR
UAB UPONOR yra tarptautinio koncerno "UPONOR Corporation", vieno didžiausių santechnikos ir šildymo sistemų gamintojo pasaulyje, atstovė Lietuvoje. Pagrindinės UPONOR veiklos sritys – gyvenamųjų ir komercinių pastatų mikroklimato sprendimai ir šildymo bei vandentiekio sistemos.

meistru-dienos-sventeje-susirinko-per-200-dalyviu
 
Kontaktai spaudai:
Raminta Narutavičiūtė
Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
www.uponor.lt

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus