visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados – išraiškinga metalų estetika ir patikimumas

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados – išraiškinga metalų estetika ir patikimumas Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados – išraiškinga metalų estetika ir patikimumas

MORIONIS, UAB

www.morionis.lt

Šiuolaikinė architektūra – tai nuolatinės naujų estetinių sprendimų paieškos. Vienas iš tokių novatoriškų sprendimų, susijęs su estetika – tai metalinių grotelių, tinklų ir perforuotų lakštų panaudojimas tvorų, balkonų aptvėrimų ir vidinių atitvarų gamybai. UAB „Morionis“ tiekia, gamina ir montuoja metalines groteles, tinklus ir perforuotus lakštus. Šie naudojami tvorų, balkonų aptvėrimų ir vidinių atitvarų gamybai ir suteikia estetinį vaizdą bei saugumą.

Segmentinės tvoros skirtos individualių namų teritorijų, sporto aikštelių, parkų, visuomeninės paskirties pastatų ir jų teritorijų, taip pat specialios paskirties statinių – pramonės įmonių, sandėlių teritorijoms aptverti.

Segmentai – tai suvirinti tinklai, kurių akutė 50x200 mm, vielos storis d-4 mm arba 5 mm, plotis – 2500 mm, aukštis nuo H-1030 mm iki 2430 mm. Šiuos segmentus gamina Belgijos koncernas „Van-Merksteijn“.

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados

Jie padegti karštu cinkavimu arba cinkavimu ir milteliniu dažymu pagal RAL spalvų paletę. Ši padengimo kombinacija garantuoja ypač aukštą antikorozinį atsparumą, kuris garantuojamas 15 metų. Stulpeliai yra stačiakampio profilio 40x60 mm arba apvalūs. Galima rasti įdomų estetinį sprendimą, naudojant tik spalvotus stulpelius ir cinkuotus segmentus. Šios tvoros pasižymi montavimo paprastumu ir pigumu. Be to, segmentinė tvoros eksploatacijos metu nereikalauja jokios papildomos priežiūros.

Tvoros tinklai rulonuose skirti įvairiomis akutėmis iš įvairaus vielos storio. Tinklo aukštis nuo 1000 iki 2200 mm. Jie padengiami cinkuota viela ir poliesteru arba aliumocinko padengimu. Šiuos tvoros tinklus gamina Liuksemburgo koncernas „ArcelorMittal“.

„Morionis“ gali pasiūlyti įvairių matmenų dvivėrius, vienvėrius stumdomus vartus ir vartelius. Tam naudojami tie patys segmentai kaip ir tvorai arba, jei klientas pageidauja, gali būti naudojami ir kiti profiliai.

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados

UAB „Morionis“ gamina ir montuoja atitvarus, balkonų aptvėrimus, laiptų aikšteles, turėklus. Tam naudojamos grotelės ir perforuoti lakštai.

„Morionis“ asortimente galima rasti ir segmentinių ar virintų tinklų kombinacijas su apsauginėmis polipropileninių tinklų sistemomis. Galimi teniso kortų, sporto aikštelių aptvėrimai iki 6 m aukščio.

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados

Karštai cinkuotos grotelės yra pagamintos iš tarpusavyje suvirintų laikančių juostelių ir skersinių strypelių. Galimi įvairūs akučių dydžiai ir laikančių juostelių aukščiai bei storiai, priklausomai nuo apkrovų. Siūlomos ir įvairių dydžių laiptų pakopos. Gaminiai pagaminti naudojant cinkuotas groteles pasižymi labai geromis eksploatacinėmis savybėmis. Jiems nereikalinga papildoma priežiūra, ant jų nesilaiko sniegas.

Perforuoti lakštai – tai apvaliom ir kvadratinėm skylutėm įvairiomis kombinacijomis perforuoti plieno, cinkuoto plieno ar aliuminio lakštai. Lakštų storiai nuo 1 mm iki 3 mm. Galima pasirinkti įvairaus dydžio lakštus. Šie perforuoti lakštai plačiausiai pritaikomi balkonų aptvėrimams ir laiptų porankiams. Gaminiai gaminami pagal brėžinius arba pamatavus vietoje. „Morionis“ darbuotojai suteikia konsultacijas, pasiūlo optimaliausius variantus.

Metalinės tvoros, aptvarai ir baliustrados

Visos lakštų konstrukcijos yra karštai cinkuojamos. Cinko storis 75-120 mikronų, kas užtikriną aukštą korozinį atsparumą. Gaminiai dažomi įvairiomis spalvomis, milteliniais dažais.

Lakštai pagaminti naudojant anksčiau paminėtas medžiagas yra estetiški, patvarūs, funkcionalūs, lengvai prižiūrimi. Tai puiki ir greitai atsiperkanti investicija.

„Morionis“ nuo 1994 m. sėkmingai dirba statybų rinkoje, aprūpindama gamintojus, statybininkus įvairiais metalo gaminiais ir pusgaminiais iš Europos Sąjungos valstybių. Įmonės tiekiami metalai interjeruose ir eksterjeruose naudojami ten, kur reikalingas ilgaamžiškumas, patvarumas, estetiškumas, „techniškumas“.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus