visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai pagal individualius užsakymus

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai pagal individualius užsakymus Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai pagal individualius užsakymus

Cerame, UAB

cera.lt

Įmonėje „Cerame“ pagal individualius užsakymus kuriami ir gaminami įvairūs suvenyrai iš metalo: metaliniai ženkliukai, medaliai, kaklaraiščių segtukai bei kiti gaminiai.

Metaliniai gaminiai štampuojami iš vario, žalvario, cinko lydinio arba liejami iš alavo ir vario lydinio. Pagal poreikį jie gali būti įvairių formų ir dydžio, paprasto (2D) arba tūrinio (3D) graviravimo. Gali būti dengiami aukso, sidabro, žalvario, vario, nikelio, juodinto nikelio, chromo dangomis. Suvenyrų paviršius gali būti matinis, poliruotas, su tekstūra. Juos taip pat galima emaliuoti arba tamsinti (antiqua) – tuomet iškilios vietos būna šviesesnės, o įgilintos tamsesnės. Visus metalinius gaminius gali puošti kompiuteriniu-lazeriniu būdu daryti individualūs užrašai.

Metaliniai ženkliukai

Metaliniai ženkliukai yra štampuojami iš vario, žalvario, geležies arba cinko lydinio. Siūlomi įvairių formų ir dydžio, paprasto (2D) arba tūrinio (3D) graviravimo, įvairių paviršių ženkliukai. Pagal poreikį jie gali būti dengiami auksu, sidabru, žalvariu, variu, nikeliu, juodintu nikeliu, chromu. Ženkliukų paviršius gali būti matinis, poliruotas, su tekstūra. Ženkliukai dengiami minkštosiomis, sintetinėmis, kietosiomis emalėmis arba tamsinami. „Cerame“ gamina ženkliukus su „drugelio“, užsukamais, saugiais arba adatėlės užsegimais. Pageidaujant jie įpakuojami į plastikines dėžutes, taigi yra puikus suvenyras ar priemonė reprezentuoti savo įmonę, organizaciją.

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai

Metaliniai medaliai

„Cerame“ metalinius medalius štampuoja iš vario, žalvario, cinko lydinio arba liejami iš alavo ir vario lydinio. Siūlomi įvairių formų ir dydžio, paprasto (2D) arba tūrinio (3D) graviravimo, dengiami aukso, sidabro, žalvario, vario, nikelio, juodinto nikelio, chromo dangomis medaliai. Jų paviršius gali būti matinis, poliruotas, su tekstūra. Medaliai gali būti emaliuojami arba tamsinami. Pagal poreikį medaliai gaminami su ąselėmis ar medžiaginėmis juostelėmis, todėl juos paprasta pakabinti. Medalius gali puošti kompiuteriniu-lazeriniu būdu daryti individualūs užrašai. Medaliai gali būti įpakuojami į specialias dėžutes iš tikros ar dirbtinės odos su įspaustu piešiniu ant dangtelio. Dėžutėse gali būti į vidų sulankstomas padėklas medalio eksponavimui.

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai

Metaliniai kaklaraiščių segtukai

„Cerame“ siūlomi metaliniai kaklaraiščių segtukai turi pagal individualius maketus pagamintas detales, kurios štampuojamos iš vario ir dengiamos aukso, sidabro, žalvario, nikelio, tamsinto nikelio dangomis.

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai

Galimas įvairus gaminių apdirbimas: tamsinimas, poliravimas,  matinė paviršiaus danga. Suvenyrai gali būti dengti minkštosiomis, sintetinėmis arba kietosiomis emalėmis. Kaklaraiščių užsegimų pagrindai aukso spalvos arba nikeliuoti.

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai

Metaliniai raktų pakabukai

„Cerame“ metalinius raktų pakabukus gamina pagal individualius užsakymus. Jie štampuoti iš vario, žalvario, cinko lydinio, geležies arba yra liejami. Raktų pakabukai dengiami aukso, sidabro, žalvario, nikelio, tamsinto nikelio dangomis. Galimas įvairus gaminių apdirbimas: tamsinimas, poliravimas, matinė paviršiaus danga. Suvenyrai gali būti dengti minkštosiomis, sintetinėmis arba kietosiomis emalėmis. Pakabukai komplektuojami su pageidaujamais raktų žiedeliais arba karabinais.

Metaliniai ženkliukai, medaliai ir kiti metaliniai gaminiai

UAB „Cerame“ –  tai 2020 metais pertvarkyta, ilgametę darbo patirtį turinti K. Šešelgio keramikos įmonė „Cera“, gaminanti metalinius, plastikinius suvenyrus, taip pat suvenyrus iš molio. Klientams siūlomi aukštos kokybės, pagal individualius užsakymus pagaminti gaminiai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus