visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Metalinių butelių atidarytuvų gamyba ir kūrimas pagal individualius projektus

Metalinių butelių atidarytuvų gamyba ir kūrimas pagal individualius projektus Metalinių butelių atidarytuvų gamyba ir kūrimas pagal individualius projektus

Cerame, UAB

cera.lt

Įmonėje UAB „Cerame“ metaliniai butelių atidarytuvai yra gaminami pagal individualius projektus. Jie gali būti štampuoti iš vario, žalvario, cinko lydinio, geležies  arba yra liejami. Dengiami aukso, sidabro, žalvario, nikelio, tamsinto nikelio dangomis.

Taip pat galimas įvairus gaminių apdirbimas – tamsinimas, poliravimas, matinė paviršiaus danga. Suvenyrai gali būti dengti minkštosiomis, sintetinėmis arba kietosiomis emalėmis.

Metalinių paviršių dangos

Metalinių butelių atidarytuvų gamyba

UAB „Cerame“ – tai 2020 m. pertvarkyta Kazimiero Šešelgio įmonė „CERA“. Bendrovėje nuo 1990 metų kuriami aukštos kokybės gaminiai įvairioms Lietuvos, Anglijos, Vokietijos, Belgijos, JAV, Norvegijos, Japonijos, Rusijos ir kitų šalių organizacijoms, bei įmonėms. Liejimo, štampavimo ir graviravimo būdu gaminami metaliniai suvenyrai – medaliai, ženkliukai ordinai, prizai, raktų pakabukai, butelių atidarytuvai, plaketės ir pan. Dirbiniai gaminami iš vario, bronzos, alavo, cinko su aukso, sidabro, bronzos, nikelio, chromo dangomis. Suvenyrai daromi su įvairiomis – minkštosiomis, sintetinėmis, juvelyrinėmis kietosiomis emalėmis. Taip pat įmonė gali pasiūlyti ir keraminius gaminius – medalius, ženkliukus, pakabukus, glazūruotus gaminius su individualiais piešiniais.

Gaminami minkšti plastikiniai gaminiai iš spalvotų PVC masių – ženkliukai, pakabukai, magnetai. Gaminiai gali būti įpakuoti į standartines arba individualiai sukurtas plastikines ir odines dėžutes. Bendrovėje ne tik gaminami suvenyrai, bet ir suteikiamos įvairiapusės nemokamos konsultacijos, paruošiami projektai ir etalonai pagal užsakovo pageidavimus.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus