visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Miegamojo kambario interjeras. Kaip gerai pailsėti?

Miegamojo kambario interjeras. Kaip gerai pailsėti? Miegamojo kambario interjeras. Kaip gerai pailsėti?

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Ar žinote, kad per visą gyvenimą žmogus miega vidutiniškai 24 metus? Tai didelė dalis mūsų gyvenimo, todėl reikėtų atsakingai planuoti ir šio kambario interjerą. Miegamojo kambarys turėtų tapti jūsų ramybės ir atsipalaidavimo oazė. Stresas ir miego trūkumas yra žalingas mūsų organizmui ir įtakoja savijautą visai dienai. Todėl verta miegamojo kambario svarbiausioms interjero detalėms skirti daugiau dėmesio ir atkreipti dėmesį į detales, kurios gali sutrikdyti miegą.

Ką gali trukdyti užmigti? Čia yra dažniausios priežastys:

nemalonūs čiužinys;

per aukšta temperatūra patalpoje;

vėlus miegas;

prieš miegą tikrinti el. paštą.

Miegamojo kambario išdėstymas taip pat turi įtakos jūsų savijautai. Nemaloni paklodė, per trumpa antklodė, sintetiniai audiniai gali trukdyti išsimiegoti. Be to verta nepamiršti šio kambario jaukumo ir ramybės oazės sukūrimo. Nuostabi lovatiesė, užuolaidos nepraleidžiančios šviesos, dekoratyvinės pagalvėlės, ramios spalvos sukurs puikią poilsio oazę.

Miegamojo kambario interjeras

Lovatiesė – viso kambario puošmena

Lovatiesės galima sakyti vienos svarbiausių miegamojo kambario interjero detalių. Jos apsaugo patalynę ar čiužinį nuo dulkių, taip pat ant jų malonu prigulti. Lovatieses rinkitės atsižvelgdami į savo kambario interjerą, jo stilių, spalvas, raštus. Labai malonios lovatiesės, kurios turi paminkštinimą, jos sukuria komforto jausmą. Prieš renkantis šį užklotą ant lovos, būtinai išsimatuokite lovą ir nuspręskite, kokio ilgio lovatiesės pageidausite. Jei jūsų lova yra nestandartinė, galite užsisakyti nestandartinio dydžio lovatieses.

Kaip pasirinkti antklodę?

Miegamojo kambario interjeras

Galbūt dar turite antklodę, paveldėtą iš  senelių? Paprastai, ji yra ne tik šilta, bet ir didelė bei sunki, žinoma galite ja naudotis ir dabar, tačiau būtina pasirūpinti jos išvalymu. Rekomenduojame rinktis  natūralias medžiagas, pavyzdžiui, žąsų plunksnas, kurios apsaugo nuo šalčio ir nuo drėgmės. Laimei, šiuolaikinės antklodės yra lengvutės ir šiltos. Žmonėms, kenčiantiems nuo alergijos, geriau rinktis ne natūralias, o antklodes pritaikytas specialiai jų poreikiams.
Kokio dydžio turėtų būti antklodė? Geriausia, kad buvo šiek tiek platesnė nei lova. Be antklodės ramiam ir patogiam miegui būtina ir kokybiška pagalvė.

 Malonios ir spalvingos patalynės
Miegamojo kambario interjeras

Minkštos antklodės ir pagalvės nusipelno patogios ir kokybiškos patalynės. Ar jums patinka natūralios medžiagos? Medvilnės patalynė yra puikus pasirinkimas. Ji yra maloni liesti ir leidžia odai kvėpuoti.


Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus