visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

Žaliasis kampas, UAB

Balkoninių, terasinių ir kambarinių gėlių sodininkystė tampa vis populiaresnė. Tendencija aiški – vis didesnė dalis žmonių persikelia gyventi į miestą ir negali gyventi be privačios žalios erdvės savo namuose. Gyventi miesto centre ir turėti savo žalią erdvę nėra kažkas išskirtinio – daugiau ir daugiau augalų žydi ir keroja namų balkonuose, kiemo bei stogo terasose. Ištroškusiems žalumos „GARDENA“ siūlo inovatyvią sodininkystės sistemą.

1961 m. pradėjusi prekiauti sodo įrankiais, per kelis dešimtmečius „GARDENA“ tapo visame pasaulyje žinoma išmanių sodo priežiūros produktų ir sistemų gamintoja. Kai reikia pasirūpinti sodu, šią įmonę renkasi milijonai namų ir sodų savininkų visame pasaulyje. „GARDENA“ siūlo viską, ko jums gali prireikti: vandens sistemas, pompas, sodo tvenkinius, vejos, medžių ir krūmų priežiūros priemones, sodo įrankius ar dirvos kultivavimo įrenginius. Šiandien „GARDENA“ yra Europoje pirmaujantis aukštos kokybės sodo įrankių prekės ženklas, turintis atstovybes daugiau negu 80 šalių visame pasaulyje.

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

„GARDENA“„City gardening“ – sodininko dvasia mažose erdvėse

Sodininkauti galima bet kur, net ir miesto širdyje. Tobulas rinkinys sodininkaujantiems balkonuose ir terasose – balkono komplektas „City Gardening“. Į komplektą įeina dėžutė su semtuvėliu, žirklės, šepetėlis, ravėtuvas ir kastuvėlis.

Erdvi plastikinė dėžė puikiai apsaugo įrankius ir kitus reikmenis nuo purvo ir prastų oro sąlygų. Dėžę galima pritvirtinti prie sienos. Jos dangčio viršutinės dalies kraštas guminis, todėl jį galima naudoti kaip semtuvėlį.

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

Kompaktiškas „GARDENA“ rankinis kastuvėlis puikiai tinka naudoti sodinant ir persodinant augalus balkone ar vazonuose. Balkono vazonuose esančią dirvą lengvai išpurensite kompaktišku „GARDENA“ trinagiu.

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

Žemes ir kitus nešvarumus patogiai pašalinsite naudodami „GARDENA“ rankinį šepetį. Minkšti ir tankūs šereliai leis išvalyti nepriekaištingai.

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

„GARDENA“ sekatorius specialiai pritaikytas sodininkystės darbams balkone ir terasose – juo patogu karpyti gėles, žoles, šakas ir kt. Ašmenys pagaminti iš nerūdijančiojo plieno. Pagal karpomų augalų specifiką galite pasirinkti vieną iš dviejų rankenos padėčių. Kita patogi sekatoriaus funkcija – viena ranka valdomas saugos užraktas.

Miesto sodininkystė: daržas jūsų terasoje ar balkone

Įmonė „Žaliasis kampas“, teikia paslaugas aplinkotvarkos srityje ir parduoda kokybišką techniką bei įrankius, skirtus aplinkos tvarkymui ir priežiūrai. Klientams garantuojamos patrauklios kainos ir nuolat atsinaujinantis prekių asortimentas, naujos ir originalios žymiausių pasaulyje gamintojų prekės, efektyvus prekių pristatymas pirkėjams visoje Lietuvoje, gamintojų garantijos, prekių grąžinimas ar keitimas.

Galbūt turite balkoną, stogo terasą o gal mažą sodelį mieste? Norite sukurti asmeninę žalią erdvę poilsiui? Atėjus pavasariui, „Žaliasis kampas“ tūkstančiams namų šeimininkių, kurios gyvena butuose, siūlo „GARDENOS“ produkciją. 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus