visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Miško pirkimas, miško vertinimas, miškotvarkos projektai ir nemokamos konsultacijos visais miškininkystės klausimais

Miško pirkimas, miško vertinimas, miškotvarkos projektai ir nemokamos konsultacijos visais miškininkystės klausimais Miško pirkimas, miško vertinimas, miškotvarkos projektai ir nemokamos konsultacijos visais miškininkystės klausimais

LOG FOREST, UAB

www.logforest.lt

UAB „Log Forest“ įkurtos 2009 m., pagrindinės veiklos kryptys yra: miško su žeme pirkimas, stataus miško pirkimas iškirtimui, padarinės medienos pardavimas, padarinės medienos pirkimas, miškotvarkos projektų darymas, biržių atrėžimas, nemokamos konsultacijos miško savininkams. Bendrovės buveinė yra Varėnoje, tačiau sėkmingai veiklą vykdo visoje LIETUVOJE.

Miško pirkimas su žeme

Jei norite parduoti ne tik mišką, bet ir žemę kurioje yra miškas, UAB „Log Forest“ perka mišką su žeme nesvarbu koks miško amžius. Perkant mišką su žeme sudaroma notarinė sutartis ir pinigai už mišką su žeme sumokami tą pačią minutę, kai padedami parašai notaro kabinete.

Perkame mišką be žemės

UAB „Log Forest“ perka statų mišką išsikirtimui (retinimus, einamuosius, plynus kirtimus). Status miškas yra sutvarkomas pagal miško kirtimo taisykles, o žemė lieka savininkui. Pinigai už statų mišką mokami, dviem būdais, kaip pageidauja savininkas: sandėlyje, kai baigiami visi darbai ir suskaičiuojamas tūris (ktm), tą pačią dieną padaromas pavedimas arba yra suskaičiuojamas stataus iškertamo miško tūris ir pagal stataus medžio kainą sumokami pinigai tą pačią dieną, kai pasirašoma sutartis.

UAB ,,Log Forest" daro miškotvarkos projektus visoje Lietuvoje mažiausiomis kainomis, teikia visas paslaugas susijusias su miškininkyste ir medienos ruoša. Bendrovės specialistai daro projektus nuo miško atkūrimo iki miško iškirtimo, rėžia bižes, konsultuoja miško savininkus ir nemokamai įvertina miško su žeme arba stataus miško vertę.

UAB ,,Log Forest" atsodina iškirstus miškus mažiausiomis kainomis. Įveisia apleistas žemes mišku, bei parengia projektus su tai augavietei būdingais sodmenimis.

UAB ,,Log Forest" suteikia profesionalias konsultacijas susijusias su mišku, mediena, miško atsodinimu, miško kirtimu ir visa tai yra nemokamai, svarbiausia, kad savininkas gautų reikiamą atsakymą į rūpimą klausimą.

Kodėl rinktis mus?

Mes turime ilgametę patirtį miškininkystėje ir žinome kaip greičiausiai sutvarkyti pirkimo pardavimo popierius. Negaiškite laiko, kreipkitės dabar ir mes įvertinę kainą pasakysime datą kada gausite pinigus. Perkame bet kokio amžiaus mišką. Siūlykite ir mes pasiūlysime Jums geriausią kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus