visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Miško technika ir įranga John Deere – puikus pasirinkimas. Visa kita – bus kompromisas!

Miško technika ir įranga John Deere – puikus pasirinkimas. Visa kita – bus kompromisas! Miško technika ir įranga John Deere – puikus pasirinkimas. Visa kita – bus kompromisas!

INTRAC Lietuva, UAB

www.intrac.lt

„John Deere“ yra pasaulinis lyderis miško technikos mašinų gamybos ir pardavimų srityje jau 170 metų. Kompanijos siūlomos medvežės, medkirtės ir kita miško technika - tai geriausias pasirinkimas įvairiems miško darbams atlikti. „John Deere“ supranta, kad mašina yra tik viena dalis, todėl su technika, taip pat stengiasi pasiūlyti tinkamiausią bei protingiausią sprendimą miško pramonėje.

„John Deere Forestry“ mašinos yra naudojamos daugiau kaip 80 pasaulio valstybių. UAB „Intrac Lietuva“ yra oficialus „John Deere“ miško produkcijos ir popardaviminio palaikymo atstovas Lietuvoje.

„John Deere“ medvežės ir medkirtės – tai galios, stabilumo ir tikslaus darbo atlikimo derinys, kuris yra pagerintas dėl mašinos konstrukcijos, naujų variklio ypatybių, naujos valdymo sistemos bei ergonomiškos operatoriaus kabinos.

medvezes

„John Deere“ E-serijos medvežės – tai aukštos kokybės miško technikos mašinos, turinčios puikią variklio galią ir traukos kombinaciją, suprojektuotos dirbti miško retinimo ir pagrindinio kirtimo zonose.  Specialiai suprojektuotas manipuliatorius leidžia pasiekti gerus rezultatus. Medvežės pasižymi ergonomiška darbo aplinka operatoriams. Besisukanti ir įvairių lygių automatiškai nusistatanti kabina, užtikrina optimalų matomumą darbo zonoje. Priklausomai nuo medienos ruošos darbų, „John Deere“ siūlo mažas, vidutinio dydžio ir dideles medvežes, kaip geriausią sprendimą miškininkystės pramonėje.

medkirtes

„John Deere“ E-serijos medkritės – tai galios, stabilumo ir tikslumo kombinacija, kuri pasireiškia dėka patobulinto modelio. Nauja variklio kontrolės sistema bei ergonomišką darbinę vietą operatoriui stipriai padidina našumą. Kaip geriausią sprendimą miškininkystės pramonėje „John Deere“ siūlo vidutinio dydžio bei dideles medkirtes.

medkirciu-galvutes

Medkirčių galvutės „John Deere“

„John Deere“ yra lyderis gaminantis aukštos kokybės medkirčių galvutes. Dėka puikaus funkcionalumo ir techninių charakteristikų, „John Deere“ medkirčių galvutės yra labai vertinamos visame pasaulyje.

skideriai

„John Deere“ skideriai (medienos tempimo traktoriai SKIDERIAI)

Įmonė „INTRAC Lietuva“ taip pat siūlo medienos traukimo traktorius (skiderius). šie mechanizmai naudojami iš miško tempiant viso ilgio (ne sortimentuotus) medžius. Taip pat šios mašinos gali būti naudojamos darbui su miško frezomis.

paketavimo-masinos

Paketavimo mašinos „John Deere 1490D“

UAB „INTRAC Lietuva“ tiekia aukštos kokybės medžių kirtimo mašinas arba „paketavimo mašinas“ kurias gamina „John Deere“. „1490D“ medžių kirtimo mašina, teikia dvigubą naudą – ji gamina biomasės energiją ir išvalo miško paklotę nuo išvartų. „1490D“ yra varoma naudojant šešių cilindrų „John Deere“ dyzelinį variklį su turbokompresoriumi, valdomą elektroniniu būdu su nedideliu išmetamųjų teršalų kiekiu, sukimo momento padidėjimu ir atsakomuoju galios padidėjimu darbo metu. Įrengime derinamos visos įprastos „John Deere“ mašinų patogumo savybės patogiam darbui pamainos metu, kabina gali būti pakeliama ir perstumiama į šoną, kad būtų galima lengvai atlikti mašinos techninį aptarnavimą.

operatoriu-apmokymai

Susisiekę su „INTRAC Lietuva“ specialistais, gausite tinkamiausius „John Deere“ miško technikos bei serviso pasiūlymus Jūsų verslui!

UAB „INTRAC Lietuva“ organizuoja teoretinius ir praktinius mokymus atstovaujamos sunkiosios technikos mašinų operatoriams. Kiekvienu atveju, priklausomai nuo mašinos techninių savybių ir operatoriaus darbo patirties, yra paruošiama individuali apmokymų programa. Mūsų darbuotojai nuolatos lankosi technikos gamintojų gamyklose, kur yra supažindinami su visomis naujovėmis ir inovacijomis.

Daugiau informacijos apie miško techniką: https://www.intrac.lt/miskininkyste

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus