visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Moduliniai pastatai autoserviso kūrimui

Moduliniai pastatai autoserviso kūrimui Moduliniai pastatai autoserviso kūrimui

RYTERNA MODUL, UAB

www.rmodul.lt

Verslo pradžia niekada nėra lengva. Dažnai užtrunka ne tik įvairių dokumentų tvarkymas, bet ir reikalingų patalpų paieška ir įsigijimas. Pavyzdžiui, jei ketinate atidaryti naujas automobilių remonto dirbtuves, jums reikės ne tik įvairių leidimų, bet ir susirasti tam tinkantį garažą, pasirūpinti reikalinga įranga, iškabomis ir kitais ženklais. Tinka tikrai ne bet kas – klientai šiais laikais pirmenybę teikia tvarkingai atrodantiems servisams, kurių išvaizda parodo šeimininkų dėmesį detalėms ir požiūrį į darbą. Visgi, ilgos paieškos nėra būtinos – moduliniai pastatai jūsų problemas gali išspręsti vos per porą dienų.

Modulinis pastatas – tai statinys, kurio atskiros dalys yra pagaminamos gamykloje, o vėliau atvežamos ir sustatomos užsakovo pasirinktoje vietoje. Tokių pastatų tikrai esate matę ne vieną – tokiu principu pagamintas ne vienas kioskas ar greito maisto užkandinė. Visgi, moduliniai pastatai gali būti ir kur kas didesni ir atlikti kur kas svarbesnes užduotis. Pavyzdžiui, tokiu principu gali būti pastatytos ir jūsų automobilių remonto dirbtuvės.

Moduliniai pastatai autoserviso kūrimui

Kaip atrodo modulinių pastatų įsigijimo procesas?

Statybas mes dažnai įsivaizduojame labai tradiciškai – įprastiems, nuolatiniams statiniams reikia daug laiko, kol jie yra visiškai užbaigiami ir paruošiami naudojimui. Įsivaizduokite, kiek laiko reikia, kad iš statybinių blokelių būtų sumūrytos vidutinio dydžio automobilių remonto dirbtuvės. O paskui dar reikės pasirūpinti langais bei durimis, termoizoliacija, komunikacijomis ir infrastruktūra, vidaus ir išorės apdaila ir taip toliau. Akivaizdu, kad tradiciniai statiniai ne tik brangiai kainuoja, bet ir nėra pastatomi labai greitai.

Labai trumpas statybų laikas yra vienas iš didžiausių modulinių pastatų privalumų. Todėl daugeliui kyla klausimas – kaip viskas vyksta? Iš pradžių, gamykloje pagal jūsų pateiktus išmatavimus ir specifikacijas (sienų išmatavimus, langų ir durų skaičių bei dydį, reikalingą papildomą įrangą ir t. t.) yra pagaminami atskiri moduliai. Tai – metalinės sienos ir stogai, savyje turintys viską, ko pastatui ateityje gali prireikti.

Tuomet šie moduliai yra atvežami į kliento pasirinktą vietą ir vos per porą dienų, o dažnai ir greičiau, iš jų yra pagaminamas tvirtas, aplinkos poveikiui atsparus pastatas, sutvarkoma vidaus apdaila, prijungiamos reikalingos komunikacijos. Neįtikėtina, bet, vos per porą dienų nuo modulių pristatymo jūs galėsite pradėti dirbti visiškai naujose, švariose patalpose.

Žinoma, jei norite, modulinius pastatus savo verslui galite surinkti ir patys. Tačiau tam reikės ne tik laiko bei darbo jėgos, bet ir krano ir kai kurių specifinių žinių. Spręsti jums, bet dažnai geriau pasitikėti profesionalais.

Ką rasite modulinių pastatų viduje?

Jei trumpai – viską, ko jums gali prireikti. Viskas priklauso nuo jūsų pateikto užsakymo – gamintojai mielai pasirūpins viskuo, ko tik paprašysite.

Per porą dienų tuščioje vietoje atsiradęs pastatas turi ir elektros instaliaciją, ir apšvietimą, ir visas komunikacijas, kokių klientas pageidauja. „Ryterna Modul“, Kaune, Sargėnuose, veikianti modulinių pastatų gamybos bendrovė, kliento pageidavimu gali įdiegti ir keltuvus, kompresorius ir kitą geroms automobilių dirbtuvėms būtiną įrangą. Tai – neįtikėtinai patogu ir leidžia labai greitai pradėti vykdyti serviso veiklą. Kita vertus, dauguma automobilių remonto dirbtuvių įrangą įsigyja atskirai.

Kuo moduliniai pastatai yra pranašesni už tradicinius?

Moduliniai pastatai yra puikus pasirinkimas ne tik dėl neįtikėtinai greito pastatymo laiko. Tradicine statyba labiau pasitikintys žmonės gali manyti, kad mūrinis pastatas paprasčiausiai yra geresnis, tačiau moduliniai statiniai iš tikrųjų turi daugybę privalumų.

Pirmiausia, modulinis pastatas yra mobilus. Pasikeitus verslo pobūdžiui ar tiesiog norint pakeisti vietą modulius galima atskirti, sukrauti į sunkvežimį ir vėl sustatyti naujoje vietoje. Kaip ir naujo pastato surinkimas, taip ir jo išmontavimas ir perkėlimas užima labai mažai laiko. Vėlgi, tai galite atlikti patys arba šį darbą patikėti gamintojui – „Ryterna Modul“ modulinius pastatus gali išmontuoti ar modernizuoti.

Antra, moduliniai pastatai yra labai lankstūs. Bėgant laikui gali tekti servisą išplėsti – modulinė statyba leidžia tai atlikti labai greitai ir pakankamai pigiai. Šalia pirmojo pastato gali atsirasti atskiri moduliniai pastatai ar priestatai. Senesnius modulinius pastatus galima ir modernizuoti, keičiant jų elektros instaliaciją, apšvietimo sistemas, įrangą ir taip toliau.

Galiausiai, moduliniai pastatai gali būti arčiau kliento. Ar pastebėjote prekybos centrų aikštelėse stovinčias automobilių stiklų taisymo ar kondicionierių pildymo dirbtuvėles? Tai – moduliniai pastatai. Juos nesunkiai galima statyti automobilių stovėjimo aikštelėse ar ant šaligatvių – stipresni pamatai nėra reikalingi, o asfaltas nebus apgadintas. Tai reiškia, kad visuomet būsite arčiau kliento – tai gali tapti esminiu jūsų verslo konkurenciniu pranašumu.

Taigi, modulinius pastatus galima statyti arčiau kliento, jie yra mobilūs, savo panaudojimu daug lankstesni ir dažnai pigesni už kapitalinius statinius. Bet ar nekils problemų dėl modulinio pastato eksploatacijos? Pasirodo, žmonės įsivaizduoja, kad jie nėra tokie tvirti ir atsparūs kaip tradiciniai statiniai.

Keli mitai susiję su moduliniais pastatais

Kai kurie tradiciniai statybai pirmenybę teikiantys žmonės moduliniais pastatais dažnai nepasitiki dėl keleto juos gaubiančių mitų. Beveik visada šie teiginiai ir tėra išsigalvojimai, kuriuos reikia paneigti. Štai keletas iš jų.

Ar modulinis pastatas atlaiko lietuvišką žiemą? Taip, jo sienose yra montuojama kokybiška izoliacija, viduje diegiami radiatoriai ar kitos šildymo sistemos. Moduliniai pastatai atlaiko ne tik lietuvišką, bet ir kur kas aršesnę šiaurės Skandinavijos žiemą. Jų viduje galima dirbti labai komfortabiliai.

Ar jie atlaiko drėgmę? Metalinės modulinių pastatų konstrukcijos kliento prašymu gali būti specialiai apsaugomos nuo drėgmės ir net druskingo vandens poveikio. „Ryterna Modul“ eksportuoja ir į drėgno klimato vietoves visoje Europoje. Lietuviški orai moduliniams pastatams tikrai nėra baisūs. Juolab, kad „Ryterna Modul“ savo specialistų surinktiems statiniams taiko vienerių metų garantiją.

Ar moduliniai pastatai atlaiko audras, stiprius dažnai? Modulinė statyba mūsų šalyje nėra visai naujiena. Moduliniai pastatai čia stovi jau ne vieną dešimtmetį ir audras atlaiko puikiai – kartais netgi geriau nei tradiciniai pastatai. „Ryterna Modul“ pastatai yra itin tvirti, nes jų konteinerinė konstrukcija yra papildomai sustiprinta, o patys rėmai gaminami iš aukštos kokybės 3-4 mm lakštinio plieno.

Ar moduliniai pastatai tinkami automobilių servisams dėl gamtosauginių reikalavimų? „Ryterna Modul“ supranta, kaip svarbu yra saugoti gamtą. Įmonės gaminami ir statomi moduliniai pastatai skirti autoservisams turi taršos surinkimo sistemas.

Moduliniais pastatais galima pasitikėti, jie čia stovi jau daugybę metų ir yra labai populiarūs visoje Europoje. Tai – puikus pasirinkimas verslo pradžiai. Tereikia išsirinkti patikimą gamintoją ir gerai apgalvoti, kokio pastato jums konkrečiai reikės.

Kodėl „Ryterna Modul“ yra geras pasirinkimas ieškant modulinių pastatų gamintojo?

Tikriausiai jau žinote, kad Lietuvoje veikia keli stiprūs modulinių pastatų gamintojai. Visgi, kad ir kur ketinate statyti automobilių servisą ar kitą pastatą, reikėtų pasidomėti Kaune, Sargėnuose, įsikūrusios įmonės „Ryterna Modul“ produkcija ir paslaugomis.

„Ryterna Modul“ jau ne vieną dešimtmetį siekia aukščiausios kokybės – įmonė dirba pagal ISO 9001 EN standartą, o suvirinimo darbus atlieka pagal EN 1090-1:2009+A1:2011 standartą. Tai garantuoja aukštą gaminių kokybę.

Konteinerių rėmams gaminti naudojamas aukštos kokybės 3-4 mm lakštinis plienas, moduliai dar yra papildomai sutvirtinami, todėl yra tikrai tvirti ir ilgaamžiai. Per ilgą savo veiklos laiką „Ryterna Modul“ užsitarnavo patikimo partnerio vardą, nes turi didelius gamybinius pajėgumus, leidžiančius greitai vykdyti užsakymus, o į kiekvieną paklausimą apie gamybą ir tiekimą atsako vos per 24 valandas.

„Ryterna Modul“ gaminiai pristatomi visoje Europoje. Įmonė turi ilgametę patirtį dirbant su užsienio partneriais, ne vienoje šalyje turi lojalių klientų ratą. „Ryterna Modul“ patikimumu abejoti nėra pagrindo – savo galimybes ir požiūrį ši įmonė jau seniai įrodė.

„Ryterna Modul“ visuomet atsižvelgs į kiekvieną kliento pageidavimą – visi liks patenkinti greitai pristatytais ir itin kokybiškais moduliniais pastatais.

Patalpų paieška ir su tuo susiję kaštai verslo pradžioje ne vieną išgąsdina. Moduliniai pastatai tuo ir yra geri, kad juos galima įsigyti per neįtikėtinai greitą laiką. Kartu jie visuomet yra pasiruošę būsimai verslo plėtrai. Moduliniai pastatai yra tvirti, atsparūs aplinkos poveikiui, šilti ir mobilūs – buvimas arčiau kliento čia ir dabar gali tapti jūsų verslo sėkmės paslaptimi.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus