visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Multifunkciniai karšto vandens išsiplėtimo indai AQUASYSTEM - ARTAKIJA asortimente

Karšto vandens išsiplėtimo indai AQUASYSTEM - ARTAKIJA asortimente Karšto vandens išsiplėtimo indai AQUASYSTEM - ARTAKIJA asortimente

ARTAKIJA, UAB

www.artakija.lt

Profesionalus šildymo produktų didmenininkas UAB „Artakija“ savo asortimentą papildė naujais multifunkciniais „AQUASYSTEM“ baltais karšto vandens išsiplėtimo indų modeliais.

Išsiplėtimo indas su keičiama membrana yra elementas, naudojamas karšto vandens sistemose kartu su siurbliais ar prietaisais nuo hidraulinio smūgio. Pagrindinis išsiplėtimo indo tikslas - užtikrinti pastovų vandens slėgį sistemoje, sumažinti siurblių darbo valandas bei sutaupyti elektros energijos suvartojimą. Tai vyksta dėka oro slėgio pripildyto tarp membranos ir vidinio metalo paviršiaus inde. Kai slėgis padidėja, vanduo užpildo indą suspausdamas oro pagalvę, ir laiko jį suspaustą kol atsiranda vandens poreikis. Išsiplėtimo indas gali būti vertikalus arba horizontalus. Išsiplėtimo indai turi maksimalų darbinį slėgį, kuris keičiasi pagal sistemos poreikius; taip pat jis gali būti pagamintas iš cinko arba AISI 304 nerūdijančio plieno, užtikrinančio gerą kokybę bei rezultatus.

UAB „Artakija“ pristato 2 naujus išsiplėtimo indų modelius, skirtus karšo vandens sistemoms - „AQUASYSTEM ARB“ (tūris nuo 8 iki 50 l) ir „AQUASYSTEM AVR“ (tūris nuo 50 iki 300 l). Išsiplėtimo indų membrana yra pagaminta iš EPDM gumos, kas padeda išvengti bet kokio sąlyčio tarp vandens ir vidinio indo paviršiaus. „AQUASYSTEM ARB“ turi sumontuotą nerūdijančio plieno atvamzdį ir pritvirtintą sienos laikiklį. Abiejų išsiplėtimo indų darbinė temperatūra nuo -10 iki 110, maksimalus darbinis slėgis - nuo -10 iki 110.

Išsiplėtimo indo sandara 

karšto vandens išsiplėtimo indai AQUASYSTEM

Sistemai pradėjus darbą, siurblio slėgis leidžia vandeniui pripildyti bako viduje esančią membraną. Slėgiui pasiekus didžiausią ribinę vertę, siurblys sustoja. Tai rodo, jog bako viduje yra maksimalus vandens kiekis. Kai membrana plečiasi, ji užima visą rezervuaro tūrį. Jei sistemai trūksta vandens, vanduo pradeda tekėti iš indo, nenaudojant siurblių, tik oro pagalvės slegi. Vykstant procesui, membrana užsipildo oru kol pasiekia savo maksimalią ribine verte. Šiuo atveju membrana grįžta į savo pradinę būseną, siurblys vėl pradeda darbą ir ciklas kartojasi iš pradžių.

karšto vandens išsiplėtimo indai AQUASYSTEM

Patyrę ir profesionalūs UAB „Artakija“ specialistai konsultuoja įvairiais su šildymo įrangos parinkimu susijusiais klausimais, padeda rasti techninius sprendimus, parenka ir pateikia aukštos kokybės įrangą, užtikrinančią komfortą ir optimalų lėšų panaudojimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus