visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Namuose – labai šalta. O gal per drėgna?

Namuose – labai šalta. O gal per drėgna? Namuose – labai šalta. O gal per drėgna?

Šaltas oras namuose kelia tikrai labai didelį diskomfortą. Tiesa, kartais neužtenka tik papildomai apšildyti namus, „įjungti“ daugiau šilumos, kad gyvenimas taptų komfortabilesnis. Prie šalčio atsiradimo labai dažnai prisideda ir per didelis drėgmės kiekis, kurį pašalinti gali padėti oro sausintuvai internetu.

Nepašalinus drėgmės – net ir papildomai apšildžius namus juose nesijausite gerai. Dažniausiai taip sukuriamas pirties efektas, kuris kelia dar didesnį diskomfortą. Pats paprasčiausias namų sausinimo būdas yra speciali įranga.

  • Taigi, pradėsime nuo to, kad oro sausintuvai gali sumažinti namuose esančią drėgmę. Suprantama, kad tokiu atveju ne tik bus šilčiau, tačiau pavyks išvengti pelėsio bei daugelio kitų dirgiklių, kurie atsiranda dėl per didelės drėgmės: erkutės, dulkės ir t.t.
  • Įrangos nauda – neįvertinama, kadangi jie padeda kovoti su anksčiau minėtais mikroorganizmais. Tačiau patys sausintuvai yra beveik nematomi, jie labai maži, lengvai montuojami, o veikia ypač tyliai.
  • Su gera įranga galima sėkmingai išvengti ne tik šalčio, tačiau taip pat ir nemalonių kvapų, kurie dažniausiai atsiranda namuose, kuriuose yra labai drėgna. Tokių kvapų šalinimas su purškikliais, deja, neįmanomas. Reikalingas dirgiklio panaikinimas.
  • Oro sausintuvai padeda išvengti alergijų, kurios gali atsirasti ant Jūsų odos. Tai taip pat puikus pasirinkimas tiems, kurie turi kvėpavimo takų ligų. Pamirškite jas. Pirkite ne vaistus, tačiau įrangą, kuri užtikrins tinkamą mikroklimatą namuose.
  • Sausintuvai padės sumažinti dulkių kiekius namuose. Galėsite ne tik džiaugtis, kad namams reikia mažiau priežiūros, tačiau nepergyventi dėl prastos kokybės oro.
  • Jeigu namuose bus labai drėgna – didelė tikimybė, kad drabužiai ilgai džius, todėl įgaus labai nemalonų kvapą. Vėlgi, to išvengti galima pasirūpinus, kad namuose oras siektų iki 40-ies procentų drėgnumo, kuris yra rekomenduojamas.

Kadangi šiuo metu rinkoje parduodami oro sausintuvai yra labai įvairūs. Suprantama, kad siūlome palyginti kuo daugiau variantų, kol rasite sau labiausiai tinkamą. Pasitarkite su profesionalais, kurie prekiauja, įvertinkite savo poreikius, skirkite tokią investiciją, kuri atsipirks nauda.
 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus