visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Natūrali vėdinimo sistema - minimalus elektros suvartojimas ir natūralus patalpų oras

Natūrali vėdinimo sistema - minimalus elektros energijos suvartojimas ir natūralus patalpų oras Natūrali vėdinimo sistema - minimalus elektros energijos suvartojimas ir natūralus patalpų oras

BUITMENA, UAB

Didžiąją gyvenimo dalį žmogus praleidžia patalpose, tačiau jam visą laiką reikalingas grynas oras, atitinkama temperatūra ir tinkamas apšvietimas. Bet ne visada pavyksta sukurti atitinkamas sąlygas. Natūrali vėdinimo sistema sukurta būtent tam. Ji suteikia galimybę:

automatiškai atidaryti nepasiekiamus langus ventiliacijai;
kurti ir palaikyti optimalų mikroklimatą patalpose;
sekti oro sąlygų pakitimus specialaus daviklio pagalba, saulės apšvietimo intensyvumo, lietaus ir vėjo intensyvumo/krypties.

Pagrindinis natūralaus vėdinimo sistemos privalumas yra minimalus elektros energijos suvartojimas (didesnę dalį laiko sistema yra „laukimo" režime), o taip pat oro, patenkančio į patalpą, natūralumas.

vedinimo-sistemos

Vėdinimo liukų valdymui naudojami 220 V verpstiniai varikliai, 220 V krumpliaračių pavarų varikliai ir rankinio atidarymo sraigtiniai mechanizmai.

Sraigtiniai mechanizmai naudojami valdyti liukus, įrengtus žemose patalpose (iki trijų metrų), kai jų bendrasis kiekis neviršija 5-7 vienetų. Tai susiję su gana varginančiu atidarinėjimu (tai daroma rankena su kabliu, pritvirtintu prie ilgos aliuminio karties). Esant daugiau liukų ir didesniam aukščiui tokius liukus atidarinėjantis žmogus turėtų turėti sportininkų, šokančių į aukštį su kartimi, sugebėjimu.

Kai būtina valdyti daugiau liukų ar jie yra aukštai (virš trijų metrų), nepakeičiami būna 220V. elektros varikliai.

Minėti elektros įrenginiai gali veikti su patalpų ir pačių vėdinimo liukų apsaugos nuo atmosferos veiksnių įrenginiais: lietaus/vėjo davikliais ir valdymo stotelėmis su jungikliais viršus/apačia, leidžiančiais liukus valdyti segmentais.

Apie UAB „Buitmena“

UAB „Buitmena“ yra dūmų ir karščio pašalinimo stoglangių, šviesos konstrukcijų gamintojas bei priešgaisrinių, dūmams nepralaidžių, akustinių, neperšaunamų vartų ir užuolaidų, automatinių atidarymo sistemų natūraliai ventiliacijai ir dūmų šalinimui tiekėjas.

UAB „Buitmena“ yra pirmas ir vienintelis dūmų ir karščio pašalinimo stoglangių gamintojas Baltijos šalyse, kurio gaminama produkcija yra išbandyta ES notifikuotos laboratorijos bei suteiktas atitikties įvertinimas.

Įmonėje yra įdegta kokybės vadybos sistema ISO 9001:2008 kupolinių švieslangių, dūmų ir šilumos šalinimo stoglangių, šviesos konstrukcijų, automatinių atidarymo sistemų natūraliai ventiliacijai ir dūmų šalinimui projektavimo, gamybos, platinimo ir priežiūros srityse.

Įmonėje taip pat veikia gamybos kokybės kontrolės sistema, kuri padeda kvalifikuotai atlikti vykdomus užsakymus nuo medžiagų komplektavimo iki galutinės produkcijos pateikimo užsakovui bei užtikrina, kad visa įmonėje gaminama produkcija atitiktu galiojančių standartų ir normatyvinių dokumentų reikalavimus.

Ilgametės darbo patirties, naujoviškų idėjų bei lanksčių ir ambicingų savo srities profesionalų dėka mūsų klientais tapo šimtai statybos aikštelių ne tik Lietuvoje bet ir už jos ribų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus