visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Natūralus akmuo – unikali ir patikrinta laiko statybinė medžiaga

Natūralus akmuo – unikali ir patikrinta laiko statybinė medžiaga Natūralus akmuo – unikali ir patikrinta laiko statybinė medžiaga

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Natūralus akmuo yra viena iš seniausių statybinių medžiagų pasaulyje. Jo teigiamos savybės jau buvo įvertintos prieš tūkstančius metų. Natūralus akmens panaudojimas yra itin platus – nuo interjero apdailos elementų iki fasadų dangos.

Akmuo yra natūrali medžiaga, susiformavusi per milijonus metų. Juk seniausių akmens rūšių istorija siekia net iki 3800 milijonų metų!

Natūralus akmuo – unikali medžiaga

Kiekviena natūralaus akmens plokštė yra unikali, tarsi gamtos sukurtas meno kūrinys. Todėl akmens panaudojimas kuriant interjerą bei eksterjerą tampa esmine stiliaus detale ir pabrėžia esamą stilių. Natūralus akmuo puikiai dera bet kuriame stiliuje. Tai per amžius nesenstanti klasika, kuri visada bus puikus pasirinkimas tiek klasikiniame, tiek minimalistiniame moderniame interjere.

Natūralus akmuo – universali medžiaga

Natūralus akmuo yra universalus dėl savo begalinės spalvų, struktūros ir faktūros įvairovės. Akmens paviršius gali būti apdorojamas įvairiais būdais. Tai gali būti: poliravimas, deginimas, šlifavimas smėliu ir šepetėliu ir t.t. Priklausomai nuo jo apdorojimo būdo pasirinkimo, priklauso ir jo  individualios išvaizdos ir funkcionalumo savybės.

Natūralus akmuo – itin patvari medžiaga

Natūralus akmuo yra ypač patvarus ir lengvai atnaujinamas. Net kai natūralaus akmens grindys šiek tiek nusidėvi, jos gali būti poliruotos ir atrodys kaip naujos.

Natūralus akmuo – lengvai derinama medžiaga

Natūralus akmuo nėra standartizuotas masinis produktas. Todėl, priklausomai nuo jo panaudojimo, galimi beveik visi dydžiai, storiai ir formos. Norint sukurti išskirtinį stilių, natūralus akmuo yra lengvai derinamas su kitomis medžiagomis, tokiomis kaip metalas, medis ir stiklas.

Natūralus akmuo – 100% perdirbama, nedegi medžiaga

Natūralus akmuo yra 100% perdirbama medžiaga. Be to, natūralus akmuo nėra degus, todėl yra saugesnis nei kitos statybinės medžiagos.

Išteklių taupymas ir konkurencinga kaina

Dėl šiuolaikinių technologijų natūraliam akmeniui išgauti reikia vis mažiau išteklių. Todėl šiandien dienai daugelio natūralaus akmens rūšių kaina puikiai konkuruoja su kitomis panašiomis medžiagomis.

Natūralus akmuo

Platus akmens gaminių pasirinkimas

Pasirinkus patikimus šios unikalios statybinės medžiagos tiekėjus, natūralaus akmens apdaila, nebijodami dėl jo vertės bei funkcionalumo išlikimo, džiaugsitės ilgus metus.

Akmens apdirbimo centras UAB „SIBRUSTA“ nuo 2011 metų parduoda akmens gaminius ir teikia akmens apdirbimo paslaugas. Dešimties metų patirtis ir daugybė įgyvendintų tiek privačių, tiek komercinių klientų užsakymų lemia iki šiol didėjančias užsakymų apimtis ir konkurencingas kainas.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus