visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika pristatyta VONIOS DIZAINO NAMUOSE

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika pristatyta VONIOS DIZAINO NAMUOSE Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika pristatyta VONIOS DIZAINO NAMUOSE

Semerita, UAB

2017 m. gegužės 4 d. „Muresta“ grupės salone – „VONIOS DIZAINO NAMAI“ – vyko renginys „DIZAINO SAVAITĖ“. Jo metu buvo pristatytos parodos „ISH 2017“ naujienos ir įspūdžiai bei naujausios vonios kambario ir virtuvės įrangos „Hansgrohe“ ir „Axor“ kolekcijos.

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika

Vytautas Gurevičius, žurnalo „Centras“ vyr. redaktorius, architektams ir interjero dizaineriams pristatė „Hansgrohe“  ir „Axor“ naujienas, kurios sulaukė dėmesio ir „ISH 2017“ parodoje.

Vokietijoje, Frankfurte prie Maino, šių metų kovo 14–18 dienomis vyko viena didžiausių pasaulyje specializuota inovatyvaus dizaino vonios kambarių, energiškai efektyvių šildymo technologijų, oro kondicionavimo įrangos ir atsinaujinančių energijos šaltinių paroda „ISH 2017“. „Hansgrohe“ ir „Axor“ šiemet šioje parodoje dar kartą patvirtino, kad yra neabejotini lyderiai dušo sistemose ir pasiūlė keletą taip lauktų klasikinio dizaino maišytuvų kolekcijų.

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika

Vokietijos kompanija „Hansgrohe”, žinoma dėl savo inovatyvių techninių sprendimų ir bendradarbiavimo su garsiausiais dizaineriais, 2017 metų Frankfurto „ISH“ parodoje didžiausią dėmesį skyrė kartu su „Phoenix Design“ sukurtoms dušo kolekcijoms.

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika

„Axor“ produktai skirti visiems, kurie ieško prabangos ir tobulumo. Tai unikalios vonios kambario kolekcijos ir vienetiniai šedevrai, kurie išsiskiria aukščiausio lygio estetiniais ir technologiniais sprendimais.

Naujausia vonios kambario Hansgrohe ir Axor santechnika

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus