visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nemokamas gėlių pristatymas praskaidrins karantino dienas

Nemokamas gėlių pristatymas praskaidrins karantino dienas Nemokamas gėlių pristatymas praskaidrins karantino dienas

Inesos gėlės: FLOWER SHOP BY INESA gėlių salonai, floristikos mokymas (ARTCITY, UAB)

flowershop.lt

www.floristikoskursai.lt

Nors Lietuvoje sugriežtintas karantinas, tačiau džiaugtis gyvenimu juk niekas negali uždrausti! Mėgautis kiekviena akimirka jums padės Inesos rankomis pagamintos nuostabios puokštės. Verta išbandyti žiedų magiją, tuo labiau, kad užsisakius puokštę, jums garantuojamas nemokamas gėlių pristatymas.

„FLOWER SHOP“ – nemokamas gėlių pristatymas

„FLOWER SHOP“ tai svetainė internete, kurioje galite išsirinkti labiausiai patinkančią puokštę. Ją iš gyvų gėlių pagamins floristė ir dekoratorė Inesa Borkovska.

Populiariausios rožių ir austomų, rožinių bijūnų, austomų ir gvazdikų puokštės. Jos tikrai praskaidrins nuotaiką žiemos metu, laiką leidžiant namuose. Į puokštės užsakymo paslaugą įeina nemokamas gėlių pristatymas Vilniaus mieste.

Artėjant šventėms galima užsisakyti kalėdines stalo dekoracijas. Jos padės sukurti šventinę atmosferą namuose, džiugins širdį ir akį. Internetinėje svetainėje rasite kalėdinį vainiką, dekoracijas su kankorėžiais, natūralias miško samanas, gražias stalo kompozicijas su bugienio šakelėmis.

Nemokamas gėlių pristatymas

Šviežios gėlės gimtadieniui ir kitoms progoms

Šviežios, puikios išvaizdos gėlės gimtadienio proga būtų maloni staigmena artimam žmogui – draugei, žmonai, mamai. Floristė Inesa puikiai išmano savo darbą, todėl patars ir padės pasirinkti gėlių kompoziciją gimtadieniui. Jeigu nerandate tai, ko norite interneto svetainėje drąsiai derinkite savo užsakymą asmeniškai su floriste, kartu surasite idealų sprendimą.

Dabar, perkant gėles net nereikia išeiti iš namų, todėl tai labai patogu karantino metu, suderinus užsakymą, jums tereikė palaukti, kol gėlių salono komanda atliks nemokamą gėlių pristatymą. Be to, gėlės gali atkeliauti kartu su malonia staigmena – saldainių dėžute, šventiniu pyragu ar šampano buteliu. Skamba tikrai patraukliai – kaip gražiausiame filme!

Gėlės su saldainių dėžute galėtų praskaidrinti niūrias dienas per karantiną namuose. Juk taip norisi kažkokios atgaivos, nedidelės pramogos, nes užsidarius parduotuvėms visai nėra kur prasiblaškyti. Mylima draugė ar žmona jums padovanos plačią šypseną už malonią gėlių staigmeną.

Šiuo metu daug žmonių yra saviizoliacijoje, jeigu tarp jų yra ir jūsų draugė, jai vienatvės jausmą išblaškykite su gėlių puokšte ir saldainių dėžute. Parodykite draugei, kad galvojate apie ją ir pasiilgote. Kai tik bus įvykdytas nemokamas gėlių pristatymas, galite tikėtis dėkingo skambučio telefonu iš savo mylimosios.

Nemokamas gėlių pristatymas

„FLOWER SHOP“ gėlės visada šviežios, skoningai ir kruopščiai sukomponuotos į puokšteles. Užsakymą galite atlikti skambindami telefonu, o puokščių pavyzdžių rasite svetainėje internete flowershop.lt. Gėlės nemokamai pristatomos dar tą pačią dieną, užsakymą galite padaryti ir šeštadienį ar sekmadienį.

Dovanokite šypsenas mylimiems žmonėms su magiškais gėlių žiedais.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus