visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nemokami masažai! Jūsų sveikatos draudimas – Jūsų bilietas į MASAŽO NAMUS

Nemokami masažai! Jūsų sveikatos draudimas – Jūsų bilietas į MASAŽO NAMUS Nemokami masažai! Jūsų sveikatos draudimas – Jūsų bilietas į MASAŽO NAMUS

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Ar žinote, jog turintys sveikatos draudimą gali ne tik atlikti įvairius tyrimus ir gauti gydytojų specialistų konsultacijas privačiose klinikose, tačiau ir stiprinti organizmą gero masažo pagalba?

„Masažo Namuose“ dažnai lankosi sveikatą apsidraudę klientai, kurie džiaugiasi suteikiamais draudimo kortelės privalumais. Masažo klinika „Masažo Namai“ yra sudariusi sveikatinimo paslaugų teikimo sutartis su „ERGO“, „SEEDAM“, „BTA“ bei „Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ , ADB „Gjensidige“. Šiuo metu derinamos ir bendradarbiavimo galimybes su kitomis draudimo bendrovėmis.

Draudimą sudaro sveikatos stiprinimo paslaugų paketas, kuris suteikia galimybę pasinaudoti „Masažo Namuose“ atliekamais masažais. Ši sveikatinimo paslauga gali būti visiškai arba iš dalies kompensuojami draudimo bendrovės. Turintiems galiojančią sveikatos draudimo kortelę, tereikės pateikti ją administratorei ir iš karto galės patirti gero masažo teikiamą naudą.

Jūsų sveikatos draudimas – Jūsų bilietas į „Masažo Namus“!

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus