visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nėščiųjų ir naujagimių priežiūra Riešės šeimos klinikoje

Nėščiųjų ir naujagimių priežiūra Riešės šeimos klinikoje Nėščiųjų ir naujagimių priežiūra Riešės šeimos klinikoje

RIEŠĖS ŠEIMOS KLINIKA, UAB

Sveiki vaikai – didžiausias tėvų turtas ir laimė. Tai suprasdami Riešės šeimos klinikos gydytojai visada stengiasi padėti Jūsų mažyliams nuo pat pirmųjų jų gyvenimo akimirkų augti sveikais. Klinikos šeimos gydytojai nuolat konsultuoja nėščiąsias, suteikdami reikalingą informaciją, atlieka visus būtinus tyrimus, užtikrinančius motinos ir vaiko sveikatą.

Riešės šeimos klinikos gydytojai pirmosiomis gyvenimo savaitėmis lanko naujagimius namuose kartu su patyrusia bendruomenės slaugytoja, pataria, kaip galėtumėte auginti sveiką ir laimingą mažylį.

Nuo pirmojo mėnesio mamytės yra laukiamos kiekvieną mėnesį apsilankant klinikoje, kur gydytojai stebės kaip auga ir vystosi mažylis. Kad kūdikiai būtų apsaugoti nuo susidūrimo su infekcijomis, tėveliai su mažaisiais pacientais yra prašomi atvykti antradienio ir ketvirtadienio rytais, kuomet konsultuojami tik sveiki arba sergantys neužkrečiamosiomis ligomis.

Taip pat teikiamos mokamos paslaugos tikrinant kūdikių sveikatą namuose. Gydytoja atvyks Jums patogiu metu ir atliks profilaktinę apžiūrą bei vakcinaciją.

Riešės šeimos klinikos tikslas – sveikatos profilaktika ir gydomoji medicina. Klinika siekia, jog šeimos gydytojas taptų Jums patarėju, padedančiu orientuotis sveikatos sistemoje, konsultuojančiu sveikatos klausimais, stebinčiu lėtinių ligų eigą, padedančiu surasti reikalingą specialistą. Šeimos gydytojas rūpinasi ne tik gydymu, bet ir sveikatos išsaugojimu bei gerinimu, ligų profilaktika. Klinikoje yra teikiamos šeimos medicinos ir vaikų ligų gydymo paslaugos, gydytojų specialistų konsultacijos, odontologinės, fiziologinės, nėščiųjų ir naujagimių priežiūros paslaugos. Veikia skiepų kabinetas, atliekami profilaktiniai sveikatos tikrinimai ir kitos medicininės paslaugos įmonėms.

Klinikos veikla grindžiama svarbiausiais pirminės sveikatos priežiūros veiklos principais: prieinamumu, kompetencija, veiksmingumu, saugumu ir tęstinumu. Riešės šeimos klinikos gydytojai siekia, kad apsilankę klinikos filialuose pirmą kartą, vėliau savo sveikatos priežiūrą patikėsite čia dirbančiam kolektyvui, kadangi Riešės šeimos klinika padės Jums rūpintis Jūsų ir Jūsų šeimos sveikata.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus