visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nesėkmes traukiantys simboliai

Nesėkmes traukiantys simboliai Nesėkmes traukiantys simboliai

ŠOGUN, J. Purlio IVV

Ar kada nors pagalvojote, kad drabužiai, kuriuos vilkite, gali prišaukt nesėkmių? Šviesos darbuotojas Jurgis Purlys teigia, kad žmogaus apranga priklauso nuo minčių. Neigiamos mintys verčia rinktis neigiamais simboliais puoštus drabužius, o šie gal pritraukti bėdų.

- Kartais drabužiai, ypač skirti paaugliams, būna puošti neigiamą simbolinę reikšmę turinčiais ženklais: kaukolėmis, šaltaisiais ginklais ir pan. Ar šie simboliai gali žmogui pakenkti?

- Taip, jie gali pakenkti. Teko matuoti žmonių, vilkinčių neigiamais simboliais puoštus drabužius, energiją. Ji buvo neigiama.

Neigiamas jėgas traukia ir tamsiais, ypač juodos spalvos, drabužiais vilkintys žmonės. Tai paaiškinti sunku. Matyt, žmonės yra pernelyg žemo sąmonės lygmens. Į madą atėjusius tamsių spalvų drabužius, persirengėlių šventę Heloviną atsiuntė tamsiosios kosmoso jėgos. Jeigu šie drabužiai dar puošti kaukolėmis, žmogus sulaukia nesėkmių. Prišaukiama tai, apie ką galvojama. Pamėginkite atlikti eksperimentą. Eidami gatve galvokite: „Tuoj paslysiu ir nugriūsiu“. Pamatysite, taip ir atsitiks.

- Ar raudona spalva - taip pat neigiama?

- Priklauso nuo to, kaip ją interpretuosime. Jeigu raudoną spalvą laikysime meilės spalva, tuomet galime dėvėti šios spalvos drabužius. Tačiau jeigu manysime, kad tai - kraujo spalva, geriau jos vengti. Daug kas priklauso nuo to, kur gyvename. Pavyzdžiui, musulmonai baltą spalvą laiko mirties spalva. Mūsų šalyje - priešingai. Blogio jėgos renkasi tamsias spalvas.

- Kurie simboliai yra neigiami?

- Visi blogį menantys ženklai: kaukolės, gyvatės, kobros... Jeigu žmogus vilki tokiais simboliais puoštais drabužiais, vadinasi, draugauja su tamsiosiomis kosmoso jėgomis. Todėl Žemėje ir vyksta tiek daug negatyvių įvykių.

- O jeigu kaukolės ar kiti simboliai pateikti žaismingai?

- Kas yra kaukolė? Daugumai ji siejasi su mirusiojo kūno dalimi. Jeigu norite kurti teigiamą nuotaiką, rinkitės drabužius, puoštus besišypsančiu vaiku, saule arba gėlėmis.

- Sakoma, kad inkaras simbolizuoja viltį, širdis - meilę, keturlapis dobilas - sėkmę, pelėda - išmintį, žuvis padeda pasiekti pusiausvyrą. Ar tokiais simboliais puošti drabužiai iš tiesų pritraukia sėkmę?

- Šito niekas neįrodė. Tai - pramanas. Galiu galvoti: jeigu valgysiu saldainius, mane lydės sėkmė. Bet ar iš tikrųjų taip bus? Teigiami ženklai yra tie, į kuriuos gera žiūrėti.

- Teigiama, kad nuotakos suknelė neturėtų būti aukščiau iki kelių, nes tuomet santuoka bus trumpa. Ką apie tai manote?

- Tai irgi žmonių išsigalvojimas, kaip ir skaičius 13 reikšmė. Kartą vos nepamiršau užsiregistruoti į Maskvoje vykusį seminarą. Paskutinę akimirką registruodamasis pamačiau, kad likusi laisva tik vienintelė 13 vieta 13 eilėje. Viskas priklauso nuo žmogaus įsitikimų.

- Iš gyvenimo pasitraukus žinomam laidų vedėjui Aurimui Dautartui spaudoje pasirodė pranešimų, kad nelaimę galėjo prišaukti juoda Aurimo žmonos suknelė, kurią ji vilkėjo vestuvių dieną. Ar tai iš tiesų galėjo būti blogas ženklas?

- Mes mėgstame ką nors kaltinti. Nežinome, kas dėjosi Aurimo Dautarto širdyje. Savo noru pasitraukęs iš gyvenimo jis parodė, kad nepriėmė šio pasaulio ir nesuprato dieviškųjų tiesų. Jis buvo nedvasingas, kaip ir kiti savo gyvenimą nutraukiantys žmonės. Dvasingumo niekur nemoko. Tik prieš 20 metų atsirado informacijos apie tai, kas yra aura, energetiniai centrai ir kiti ezoteriniai dalykai.

Žmogus privalo išmokti gyvenimo pamokas. Ir kiekvienas turi padėti kitiems.

- Tatuiruotės taip pat gali prišaukti nesėkmių?

- Tatuiruotės dažnai būna neigiamos. Kokie piešiniai ant žmogaus kūno, tokie ir įvykiai prišaukiami. Apskritai kūno nereikėtų darkyti tatuiruotėmis.

- Kai kurie ezoterikai teigia, kad nereikėtų vilkėti natūralios odos drabužių, nes gaunama neigiamos energijos.

- Užmušto gyvulio nudirtas kailis turi neigiamos energijos. Sibiro šamanai pjauna gyvulius, iš jų kailių siuva kailinius, gamina įvairius dirbinius ir juos nešioja. Todėl šių žmonių energija itin neigiama.

Norėdami suprasti, kaip žudomo gyvūno neigiama energija patenka į kailį, odą arba mėsą, galite atlikti eksperimentą. Užsimerkite ir įsivaizduokite, kad esate žuvis. Ramiai plaukiojate vandenyje, kol pamatote maisto trupinėlį. Nežinote, kad tai - ant kabliuko užmautas masalas. Bandant jį pačiupti, į žiaunas skaudžiai įsminga meškerės kabliukais. Žvejys traukia jus į krantą, kabliukas plėšo jūsų žiaunas. Kaip manote, ar gera išgyventi mirtį? Gyvūno patirta mirties baimė lieka jo kūne. Valgydami tokią mėsą gauname neigiamos energijos.

Gyvūnai skaito žmonių mintis. Kai ūkininkas, auginantis kiaules, pagalvoja, kad pjaus kurią nors jų, ši mintis persiduoda gyvuliui ir nuo tos akimirkos gaminasi nuodai.

- Ar galima pirkti dėvėtus drabužius ir dėvėtą avalynę? Ar juose nelieka neigiamos informacijos?

- Teko virgulėmis matuoti dėvėtų drabužių ir avalynės energiją. Galiu pasakyti, kad nereikėtų pirkti dėvėtų batų - dauguma jų turi buvusio šeimininko neigiamos energijos. Ši energija susitelkia pėdose ir negali išeiti, nes batai jai neleidžia. Apskritai norint gyventi sveikai, reikėtų vaikščioti basiems kaip indėnai.

- Nepavojinga drabužių skolinti?

- Ne. Tačiau skolinti reikėtų tik teigiamą energiją turintiems žmonėms.

Nesėkmes traukiantys simboliai, apie tai pasakoja Jurgis Purlys

Straipsnis publ.: „Magija ir burtai“; 2013 m. Nr. 1; Jurgita Valentaitė; „Nesėkmes traukiantys simboliai“

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus