visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Nestandartiniai baldai Jums! DENDRUS - nestandartinių, korpusinių baldų gamyba

Nestandartiniai baldai Jums! DENDRUS - nestandartinių, korpusinių baldų gamyba Nestandartiniai baldai Jums! DENDRUS - nestandartinių, korpusinių baldų gamyba

DENDRUS, UAB

Nestandartiniai baldai Jums! DENDRUS - nestandartinių, korpusinių baldų gamyba. UAB „Dendrus“ įmonė, įgijusi nemažą patirtį nestandartinių kietųjų baldų gamyboje. Per savo gyvavimo metus esame pagaminę pačių įvairiausių baldų: nuo vonios kambario spintelių, virtuvės komplektų, visiško nuosavo namo ar netgi visų Hilton viešbučio kambarių apstatymo. Modernių įrengimų dėka, nebijodami pačių drąsiausių sprendimų, kiek įmanoma stengiamės įgyvendinti visas mūsų klientų užmačias bei norus.

Baldų gamyboje naudojame ekologiškai švarias, Europos standartus atitinkančias medžiagas: medžio drožlių plokštę (laminuotą ar faneruotą), vidutinio tankio plaušo plokštę (ją nudažysime Jūsų pageidaujama spalva), aukšto slėgio laminatus, stiklą (dažytą stiklą), metalą, montuojame kokybišką furnitūrą.

Įmonė siūlo nemokamas konsultacijas ir vizitus Jums patogiu laiku, po kurių individualiai bus paruošiami baldų projektai pagal Jūsų pageidavimus ir mūsų patarimus.

„Baldas yra baldas tik tuomet, kai perkamas parduotuvėje“. Nestandartinis individualiai gaminamas baldas susideda iš kur kas daugiau kriterijų bei paslaugų. Juk klientai dažniausiai įsivaizduoja ne patį baldą, o pakitusią erdvę, kurios dalimi šis baldas taps. Sieną durelių, nuo vienos sienos iki kitos besitęsiančių stalčių eilę, nišoje slankiojančias duris ar lentynų ir durelių visumą, užpildančią erdvę po laiptais. Ne retais atvejais pats gaminys būna gana paprastas, tačiau jo montavimas ir kruopštus įterpimas į jam skirtą erdvę užtrunka ilgiau nei pati gamyba. Dėl to jūsų patogumui savo paslaugas mes suskirstėme į tris kategorijas.

integruoti-nestandartiniai-baldai

INTEGRUOTI NESTANDARTINIAI BALDAI: Tai sudėtingo montavimo bei projektavimo reikalaujantys užsakymai. Dažniausiai tam, kad įgyvendinti tokį projektą, atliekami itin kruopštūs daugelio elementų matavimai, pats baldas jau montavimo metu yra papildomai koreguojamas pagal aplinką. Paprastai ši paslauga reikalinga, kuomet yra sudėtinga numatomo baldo erdvė (įvairūs vamzdžiai, nuolydžiai, kampai, atbrailos). Vienas iš tokių pavyzdžių galėtu būti ypač sudėtingas kampinis vientiso su palangėmis stalviršio arba baldo iki lubų su nuolydžiu montavimas. Tokiais atvejais tam kad pasiekti norimą rezultatą darbai gali vykti net tris ar keturias dienas, kas žinoma tokį baldą padaro brangiausiu mūsų paslaugų kategorijoje. Tačiau rezultatas paprastai būna stulbinantis: baldai susilieja su interjeru, neapkraudami ir tapdami neatskiriama jo dalimi.

nestandartiniai-baldai

NESTANDARTINIAI BALDAI: Tai nestandartiniai pagal Jūsų pageidavimus bei mūsų rekomendacijas gaminami baldai su įprastu montavimu, pristatymu arba tiesiog atsiėmimu mūsų gamybinėse patalpose. Šių baldų montavimas trunka trumpai, jų neįtakoja jokie sudėtingi patalpų elementai, mes išvengiame komplikuoto, daug laiko sąnaudų reikalaujančio darbo, o Jūs savo ruožtu sutaupote pinigų. Iš esmės nuo „Integruotų baldų“ šie skiriasi tik montavimo ar surinkimo sudėtingumu. Dažnai jau projektavimo metu mūsų dizaineriai pasiūlys Jums taikyti ar ne tam tikrus sprendimus, kurie baldą padarytu „Integruotu“, informuos apie galimą pabrangimą ir paaiškins skirtumą. Tai labai individualus pasirinkimas, tačiau galintis padėti sutaupyti ar išleisti papildomą vieną ar kitą tūkstantį. Ar medis, plokštė, stiklas ar metalas – visas medžiagų, mechanizmų pasirinkimas išlieka lygiai toks pats platus ir niekaip neriboja jūsų pageidavimų ar vizijos.

baldai-pasidaryk-pats

BALDAI "PASIDARYK PATS": Esate auksarankis ir galvojate, jog Jums reikiamą baldą galite pasidaryti patys? Mes Jumis tikime! Jei nesvetimas Jums pieštukas, ar kokia projektavimo programa – nusibraižykite baldą su visais reikiamais matmenimis, atsineškite pas mus ir mes pagaminsime pilnai paruoštas, sugręžtas detales, sukomplektuosime reikalingas jungtis ir Jums beliks jas iš mūsų atsiėmus užsiimti konstravimu. Jums nereikės taikytis prie kitur parduodamų „susirink pats“ tipo baldų nuspręstų matmenų, riboto medžiagų pasirinkimo ar (ne paslaptis) apgailėtinų mechanizmų. Viską galėsite išsirinkti lygiai taip pat, kaip ir užsisakydami pas mus bet kokį kitą baldą. Tai unikali paslauga, leisianti ne tik sutaupyti bet ir sukurti svajonę savo rankomis.

nestandartiniai-baldai-nestandartiniu-korpusiniu-baldu-gamyba1

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus