visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Netikėti planšetinių kompiuterių pritaikymo būdai

Netikėti planšetinių kompiuterių pritaikymo būdai Netikėti planšetinių kompiuterių pritaikymo būdai

Pigu, UAB

pigu.lt

Šiais laikais retas kuris nėra išbandęs planšetinių kompiuterių teikiamų galimybių, kai kuriais atvejais pranokstančių tiek kompiuterių, tiek telefonų suteikiamus privalumus. Visgi, yra daugybė originalių ir kūrybiškų būdų, kaip galima dar labiau praplėsti planšetės panaudojimą ir tuo pačiu paįvairinti savo kasdienybę – būtent juos šį kartą ir aptarsime.

Antras monitorius. Norėdami dirbti produktyviau, daugelis susimąsto apie antro monitoriaus įsigijimą, tačiau jei turite planšetę, neverta veltui švaistyti pinigų. Šis įrenginys reikalui esant gali puikiai atstoti antrą ekraną, kuriame galėsite matyti svarbiausius užrašus ar kitą darbo metu Jums reikalingą informaciją.

Nuotolinio valdymo pultelis. Daugelyje planšečių galima rasti (arba į jas parsisiųsti) programas, leidžiančias nuotoliniu būdu valdyti tiek televizorių, tiek prie jo prijungtas garso ar kitas sistemas. Ši galimybė ypač patiks tiems, kurie dažnai susiduria su problema, kuomet namuose niekaip negali surasti televizoriaus valdymo pulto.

Televizorius automobilyje. Pasirūpinę įtraukiančiais filmais ir animaciniais serialais bei pritvirtinę planšetę vaikams gerai matomoje vietoje, visos kelionės metu galėsite mėgautis tyla ir ramybe. Tiesa, kaip televizorių šį įrenginį galite pritaikyti ne tik automobilyje, bet ir namuose: mažiesiems skirtos programos tikrai padės sutelkti jų dėmesį. Svarbiausia – pernelyg dažnai tuo nepiktnaudžiauti.

Navigacija. Pritvirtinus planšetinį kompiuterį patogioje ir saugioje automobilio vietoje, jis lygiai taip pat gali atstoti ir navigaciją. Gerokai didesnis nei mobiliojo ekranas leis dar geriau matyti visą būsimą maršrutą, taigi jokių nepatogumų neteks patirti. Priešingai – pavyks išvengti papildomų išlaidų, kurias išleistumėte pirkdami atskirą automobilio navigaciją.

Receptų knyga. Kam pirkti daugybę receptų knygų, jei didžiąją dalį jų galite rasti internete? Pasistatę planšetinį kompiuterį patogioje virtuvės vietoje, lengvai galėsite matyti tiek reikiamus ingredientus, tiek gaminimo eigą, o jeigu kils neaiškumų, informaciją pasitikslinsite vos keliais mygtuko paspaudimais. Turėdami daugiau laisvo laiko, savo receptų knygą galite susikurti ir patys – parsisiuntę patikusių patiekalų gaminimo aprašus, juos visuomet turėsite po ranka.

Muzikos kūrimo platforma. Naudodami specialias programas, planšetiniame kompiuteryje galite kurti muziką bei atlikti įvairias kitas kūrybines užduotis – tai ypač pravartu, kai atitinkamas meno sritis dar tik norisi pasimatuoti. Be to, šis įrenginys gali tapti ir daug modernesniu natų sąsiuviniu, kurį galima pasidėti tiek prie pianino, tiek prie bet kurio kito muzikos instrumento.

Knygų skaitytuvas. Dėl savo kompaktiškumo ir patogios prieigos prie interneto, planšetinis kompiuteris puikiai tinka ir knygų ar kitų leidinių skaitymui, taip atstodamas ne mažiau populiarius elektroninių knygų skaitytuvus. Jei skaitote sąlyginai nedažnai, tikrai gali pakakti ir tokios alternatyvos. Abu šiuos įrenginius palankiomis kainomis galite įsigyti Pigu.lt el. parduotuvėje.

Nuotraukų rėmelis. Nenaudojama planšetė gali pasitarnauti kaip jauki namų interjero detalė. Pastatykite ją pakankamai gerai matomoje vietoje ir įjunkite nuolat besikeičiančių nuotraukų demonstraciją, kurią galite papildyti ir savo mėgstama muzika. Toks variantas nei kiek nenusileis skaitmeniniam nuotraukų rėmeliui!

Pasitelkę savo kūrybiškumą, planšetinio kompiuterio pritaikymo būdų sugalvosite gerokai daugiau. Tačiau net ir be jų drąsiai galima teigti, jog turint planšetę, nuobodu tikrai nebus – naudingos veiklos čia ras kiekvienas šeimos narys.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus