visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Oras – vanduo šilumos siurblys Compress 7000i AW – paprastas, efektyvus ir revoliucinis

Oras – vanduo šilumos siurblys Compress 7000i AW – paprastas, efektyvus ir revoliucinis Oras – vanduo šilumos siurblys Compress 7000i AW – paprastas, efektyvus ir revoliucinis

ARTAKIJA, UAB

www.artakija.lt

UAB „Artakija“ – profesionalus šildymo bei vandens tiekimo produktų didmenininkas, savo veiklą pradėjęs nuo 1999 m. Įmonė daugiau nei 16-ą metų atstovaujanti „Junkers“ šildymo įrenginių gamintoją, savo asortimentą papildė itin dideliu našumu ir efektyvumu pasižyminčiu oro šilumos siurbliu „Compress 7000i AW“.

Nesudėtingas instaliavimas – didelis našumas

Aplinkos ore sukauptą energiją oro šilumos siurbliu galima paversti naudinga šiluma savo gyvenamosioms patalpoms šildyti. „Compress 7000i AW“ oras – vanduo šilumos siurbliui instaliuoti reikia nedaug išlaidų, ir jis veikia taip efektyviai, kad visas 365 dienas per metus užtikrina komfortą.

Aplinkos oro naudojimas kaip šilumos šaltinio yra ypač paprastas sprendimas. Nereikia gauti jokių leidimų, o taip pat nedidelės parengimo naudoti išlaidos: nereikia atlikti jokių žemės kasimo darbų ar gręžti vandens gręžinių – sistemą galima greitai instaliuoti. Oras – vanduo šilumos siurblys iš aplinkos oro paima energijos net ir –20 °C temperatūroje.

Oras – vanduo šilumos siurblys Compress 7000i AW

Paprastas. Efektyvus. Revoliucinis.

Efektyvumu oras – vanduo šilumos siurblys „Compress 7000i AW“ lenkia daugumą panašių įrenginių. Be to jis labai tylus, kompaktiškas ir stebina savo išskirtiniu dizainu.

Tiesiog efektyvus

„Compress 7000i AW“ oras – vanduo šilumos siurblys yra vienas efektyviausių prietaisų savo klasėje. Didelis naudingumo koeficientas užtikrina gerokai mažesnes jūsų namų energijos sąnaudas.

Tiesiog moduliacinis

„Compress 7000i AW“ su moduliuojančiu kompresoriumi, prisitaiko savo galingumu prie reikalingos šiluminės apkrovos. Maksimalus komfortas pasiekiamas su minimaliomis energijos sąnaudomis.

Tiesiog tylus

Šilumos siurblys „Compress 7000i AW“ veikia labai tyliai, o įjungus nakčiai „tylų režimą“, jūs dar labiau sumažinsite garsą.

Tiesiog vėsina

Be to, karštomis dienomis šis novatoriškas šilumos siurblys gali vėsinti namus.

Lengva valdyti ir internetu

Grafinis ekranėlis leidžia lengvai valdyti „Compress 7000i AW“. Taip pat prietaisas turi įmontuotą IP sąsają, todėl jį galite patogiai valdyti nuotoliniu būdu internetu. Jums tereikia išmaniojo telefono ir programėlės „Bosch Easy remote“.

Tiesiog kompaktiškas

Rasti vietą, kur sumontuoti oras – vanduo šilumos siurblį „Compress 7000i AW“ yra lengviau, nei atrodo. Dėl kompaktiškų gabaritų reikia visai nedaug ploto. Nereikia šaltnešio pajungimo, žemės kasimo darbų, todėl prietaisas greitai įrengiamas.

Tiesiog gražus

Šiuolaikiški, elegantiškos išvaizdos vidiniai blokai žavi savo užapvalintais kampais bei aukštos technologijos stiklo paviršiumi.

Sukurtas Šiaurės Europai

„Compress 7000i AW“ šilumos siurblys specialiai sukurtas Skandinavijos šalių klimato sąlygoms. Pavyzdžiui, garintuvas ir ventiliatorius įtaisyti 40 cm virš žemės – saugu eksploatuoti net iškritus sniegui. Šilumos siurblys pritaikytas darbui temperatūrose iki -200С.

Universalus

Jūs galite naudoti „Compress 7000i AW“ kaip vienintelį centrinio šildymo ir karšto vandens šaltinį arba puikiai suderinti jį su jau esančia šildymo sistema. Vidinių modulių įvairovė patenkins individualius jūsų poreikius.

„Compress 7000i AW“ oras – vanduo šilumos siurblio savybės

Oras – vanduo šilumos siurblys „Compress 7000i AW“ skirtas įrengti lauke ir sujungti su vidaus patalpos šilumos siurblio moduliu „AWM“, „AWMS“, „AWE“ arba „AWB“.

  • „Compress 7000i AW“ gali būti naudojamas kaip vienintelis šilumos šaltinis arba kartu su dujiniu, dyzelino arba granuliniu katilu.
  • Reversinis šilumos siurblys, karštas vanduo, šildymas ir aktyvus aušinimas.
  • Labai aukštas efektyvumas, COP iki 4.93 ir A++ energijos efektyvumo klasė.
  • Kompresorius su reguliuojama galia (inverteris), geriausias komfortas ir mažiausios energijos sąnaudos.
  • Aukšta tiekiamo vandens srauto temperatūra – 62 °C.
  • Tylus veikimas, ventiliatorius su greičio kontrole (inverteris) bei triukšmą slopinanti EPP medžiaga.
  • Numatytas šiaurės valstybių regionui, Smart Soft Defrost atitirpinimas ir patvarus korpusas.
  • Hermetiškai uždengta šaldymo agento sistema, montavimas nereikalauja darbo su šaldymo agentais.

 

Oras – vanduo šilumos siurblys Compress 7000i AW

  • „AWB“ galima naudoti kartu su įprastu šildytuvu ar hibridine sistema ir džiaugtis dideliu našumu. Puikiai tinka renovacijos projektams.
  • „AWE“ su atskira karšto vandens talpa daug karšto vandens suvartojantiems namams.
  • Prie „Bosch“ saulės terminę energiją naudojančios sistemos galima prijungti specialų saulės modulį „AWMS“.
  • Dėl kompaktiškos konstrukcijos „AWM“ užima nedaug vietos ir puikiai tinka naujai pastatytiems namams.

Patyrę ir profesionalūs UAB „Artakija“ specialistai konsultuoja įvairiais su šildymo įrangos parinkimu susijusiais klausimais, padeda rasti techninius sprendimus, parenka ir pateikia aukštos kokybės įrangą, užtikrinančią komfortą ir optimalų lėšų panaudojimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus