visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Ortodontinis gydymas - kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, bei veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai

Ortodontinis gydymas - kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, bei veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai Ortodontinis gydymas - kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, bei veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai

G.Janužio odontologijos klinika MedProject, UAB

Norite žavėti visus dailia šypsena? Tuomet nedvejokite, Jūs tai galite! Po Gintaro Janužio odontologijos klinikoje atlikto ortodontinio gydymo Jūs džiaugsitės ne tik dailia šypsena, tačiau ir išaugusia saviverte, pagerėjusią kramtymo funkcija, bei palengvėjusiu dantų valymu. Ortodontinis gydymas taikomas kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai bei šių ligų profilaktikai. G. Janužio klinika siūlo net 4 rūšių breketus – nuo tradicinių metalinių iki vos pastebimų skaidrių.

Dažnai žmonės, išgirdę, kad jiems bus reikalingi breketai, išsigąsta. Daugeliui tai žavesio nesukelianti mintis. Klientai mano, jog odontologija dar pažengusi ne itin daug ir gydyti breketais mažai kam norisi. Tačiau iš tiesų, tokios baimės gali kilti tik tiems, kurie mažai supranta apie odontologiją. Breketai jau kuris laikas sparčiai tobulėja ir gali ne tik padėti įveikti jūsų problemas, bet ir sukurti naują stilių.

Ortodontinis gydymas - kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, bei veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai



G. Janužio klinikoje gydymas breketais arba kitaip vadinama ortodontija, yra stomatologijos paslauga, kurios metu padedame žmogui ištaisyti netinkamą sąkandį ar dantų nelygumą. Kartais žmonės mano, kad tai niekuo nesusiję su odontologija, kainos breketų, greičiausiai taip pat labai didelės. Tačiau iš tiesų, esamas platus breketų pasirinkimas ir tik nuo kliento priklauso, kiek kainuoja breketai, kuriuos reikės jam naudoti.

Taip jau yra, kad gydymas breketais tiek valstybinėje, tiek privačioje stomatologijos klinikoje yra mokamas, todėl dažnai pasirenkama ir mūsų odontologiijos klinika. Tai puikus apsisprendimas dėl kelių pagrindinių priežasčių:

Geresnė kokybė. Mūsų privati odontologijos klinika gali suteikti platesnį spektrą paslaugų. Štai pavyzdžiui -  breketai šiais laikais tai nėra tik metalinės plokštelės. Norint galima rinktis keramikinius breketus, kurie dėl savo spalvos tampa ne tokie matomi. Taip pat odontologija jau siūlo dar tobulesnį sprendimą – vidiniai breketai. Jie tvirtinasi dantų viduje ir taip tampa iš išorės visiškai nematomi aplinkiniams.

Specialistų gausa. Tai dar viena priežastis, kodėl ortodontiniam gydymui populiaresnė odontologijos klinika Kaune savanoriuose –  pas mus dirba itin kvalifikuoti specialistai. Dažniausiai tai perspektyvūs, nuolat tobulėjantys seminaruose ir komandiruotėse stomatologai. Štai kodėl privati odontologijos klinika visuomet yra geriau vertinama nei valstybinė poliklinika.

Laukimo eilės. Pati populiariausia ir labiausiai erzinanti priežastis, dėl kurios žmonėms privati odontologijos klinka atrodo priimtinesnė už valstybinę – tai eilės. Įsivaizduokite, kad Jums dedami breketai, vienu vizitu taip paprastai viskas nevyksta. Pirmiausia tenka apsilankyti pas specialistą sudaryti gydymo planą, tuomet užtikrinama, kad visi dantys būtų sveiki, tik vėliau uždedami breketai. Tik po to reikia reguliariai lankytis pas specialistą breketų suveržimui ir priežiūrai. Valstybinėje įstaigoje iki tokio vizito tenka laukti mėnesį ir ilgiau, tuo tarpu mūsų odontologijos klinika gali pasiūlyti gerokai greitesnį priėmimą.

Iš ko susideda ortodontinis gydymas:

Paciento ištyrimas ir diagnostinės medžiagos paruošimas bei įvertinimas.

Detalus gydymo plano pristatymas.

Ortodontinio aparato uždėjimas (breketai, plokštelės, kapos).

Reguliarūs vizitai kas 4-8 savaites, priklausomai nuo taikomo gydymo.

Aparato nuėmimas.

Ortodontinio gydymo trukmė priklauso nuo problemos sudėtingumo. Kai yra tiesinami tik pavieniai dantys, gydymas užtrunka vidutiniškai 1-1,5 metų. Koreguojant augimą, sąkandžio anomalijas gydymas gali trukti iki 3-4 metų, dažnai yra atliekamas keliais etapais. Ortodontinis gydymas yra skiriamas ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, tačiau gali skirtis gydymo taktika, priemonės bei trukmė.

Ortodontinis gydymas - kreivai išdygusiems dantims ištiesinti, netaisyklingo sukandimo gydymui, bei veido-žandikaulių sistemos vystymosi sutrikimų korekcijai

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus