visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pačiūžos ir rogės internetu – aukščiausios kokybės pramoga

Pačiūžos ir rogės internetu – aukščiausios kokybės pramoga Pačiūžos ir rogės internetu – aukščiausios kokybės pramoga

ANJESĖ, UAB

Kol nesibaigė žiema ir už lango sniegu padengtas kraštovaizdis, specializuota parduotuvė „Ovelo“ siūlo įsigyti žiemos prekių – pačiūžų ir rogių. Žinomiausių prekinių ženklų, kokybiškos pačiūžos ir rogės suteiks puikią pramogą šaltuoju metų laiku.

Parduotuvėje Kaune bei internetinėje parduotuvėje ovelo.lt galite įsigyti „Tempish“ pačiūžų. Tai plačiai žinomas Europoje Čekijos sporto įrangos prekinis ženklas. „Tempish“ pačiūžos – modernaus dizaino aukščiausio lygio produktai, pagaminti pagal geriausias ir patikimiausias technologijas, laikantis visų pripažintų saugos ir kokybės standartų.

Pačiūžos ir rogės internetu

„Ovelo“ siūlomos „DUO“ kategorijos pačiūžos yra reguliuojamų bato dydžių kartu su riedučiais viename.

Pačiūžos ir rogės internetu

Rogės gaminamos iš tvirto šalčiui atsparaus plastiko. Jos yra lengvo korpuso, o metalo juostos pavažose padidina standumą, slydimą ir ilgaamžiškumą.

Pačiūžos ir rogės internetu

Kol pažvelgę pro langą matote sniegą, skubėkite į „Ovelo“ parduotuvę įsigyti žiemos prekių - rogių, čiuožyklių, pašikniukų, pačiūžų ar antbačių ir pašiltinimų dviratininkams.

Pačiūžos ir rogės internetu

Dviračių parduotuvė „Ovelo“ siūlo dviračius, aksesuarus bei priedus saugiam važinėjimui. Nepraleiskite progos įsigyti naujas ir kokybiškas aktyvaus laisvalaikio prekes neišėję iš namų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus