visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pakuotės iš STRATOCELL® putų polietileno - maksimali gaminių fiksacija ir apsauga nuo pažeidimų

Pakuotės iš STRATOCELL® putų polietileno - maksimali gaminių fiksacija ir apsauga nuo pažeidimų Pakuotės iš STRATOCELL® putų polietileno - maksimali gaminių fiksacija ir apsauga nuo pažeidimų

LIPAKA, UAB

www.lipaka.lt

Įmonė UAB "Lipaka" - įsigijo įrangą ir pirmieji Lietuvoje įsisavino pasaulyje plačiai naudojamą gaminių iš putų polietileno - Stratocell® gamybą. Stratocell® - tai puiki, ekonomiška alternatyva daugeliui įprastų medžiagų, kaip pavyzdžiui poliuretano putoms, putų polistirolui ir gofruoto kartono gaminiams. Stratocell® tai - aukštos kokybės, ekonomiška medžiaga, leidžianti apsaugoti įvairaus svorio daiktus, taigi dažniausiai iš šios medžiagos yra gaminami įdėklai, fiksuojantys ir saugantys pakuotės dėžėje esančius gaminius nuo pažeidimo.

stratocell-pakuotes-visos

Dėl plataus Stratocell® produktų spektro su įvairiausiomis fizinėmis savybėmis (tankis, izoliacinės savybės ir pan.), panaudojimo sritys gali būti pačios įvairiausios - nuo gaminių iš trapaus stiklo iki mašinų plieninių detalių pakavimo. Stratocell® pakuotė yra plačiai taikoma elektronikos, lazerių ar stiklo produkcijos pakavimui. Be pakavimo sprendimų, Stratocell® gaminiai siūlomi ir statybų sektoriui, pvz.: siūlių įrengimui, grindų paklotui po parketu ir laminatu, betono apdengimui žiemą, šlaitinių stogų tarpinių gamybai ir t.t.

stratocell-pakuotes-e-s

Technologija - Stratocell® yra uždarų ląstelių polietileno putų medžiaga.

Kokybė - kompanijos "Sealed Air", kaip rinkos lyderės, gamybos metodai per daugelį metų sukūrė išskirtinės kokybės ir efektyvumo produktą.

Projektavimas - UAB "Lipaka" kvalifikuota pakuočių projektavimo komanda dirbs ir kartu su jums suras kokybiškiausią ir ekonomiškai efektyviausią pakuotės sprendimą.

Produktų įvairovė - UAB "Lipaka" turi platų įvairaus tankio ir storio produktų asortimentą. Išskirtiniais atvejais galimas specialios formulės parinkimas.

GamybaUAB "Lipaka" tinklo licencijuotų gamintojų efektyvūs perskaičiavimo metodai leidžia pasiūlyti efektyvų ir ekonomišką individualų pakuotes sprendimą.

stratocell-pakuotes1

stratocell-pakuotes2

stratocell-pakuotes3

stratocell-pakuotes4

stratocell-pakuotes5

stratocell-pakuotes6

stratocell-pakuotes7

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus