visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Parodos Lietuvoje 2017 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2017 m. VASARIS Parodos Lietuvoje 2017 m. VASARIS

Parodos Lietuvoje 2017 m. VASARIS: „STUDIJOS 2017“ - 2017 m. vasario 2-4 d.; „Sėkminga namo statyba: kaip išvengti klaidų?“ – 2017 m. vasario 4 d.; Baltijos regiono konferencijų turizmo paroda – kontaktų mugė „CONVENE“ – 2017 m. vasario 8-9 d.; „VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2017“ – 2017 m. vasario 23-26 d.; „SVEIKATOS DIENOS 2017“ – 2017 m. vasario 24-26 d.; „SPORTO MUGĖ 2017“ – 2017 m. vasario 24-26 d.

Renginio pavadinimas / renginio data:  Renginio aprašymas: Renginio vieta: Daugiau informacijos:

„STUDIJOS 2017“

2017 m. vasario 2-4 d.

15-ta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „STUDIJOS 2017“

Tūkstančiai abiturientų ir jaunų žmonių kasmet svarsto ir kuria ateities planus, ieškodami tinkamiausio sprendimo kur mokytis. Jiems ir skirta tarptautinė mokymosi, žinių ir karjeros planavimo paroda „STUDIJOS“, supažindinanti su studijų galimybėmis Lietuvoje ir užsienyje, su reikalingiausiomis profesijomis ir specialybėmis, su karjeros ir verslo perspektyvomis, su stažuotėmis ir savanoryste. 

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“,

3, 4, 5 ekspozicijų salės,

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„Sėkminga namo statyba: kaip išvengti klaidų?“

2017 m. vasario 4 d.

„Sėkminga namo statyba: kaip išvengti klaidų?“

Seminaro programa:

Investicinė dalis; Finansinė dalis; Pasyvus namas; Bankinių paskolų dalis; Sklypo paieška ir pirkimas; Projektinė ir statybinė dalis; Skirtingų statybinių medžiagų ir technologinių sprendimų palyginimai kainos, ilgaamžiškumo, ergonomikos, estetikos pjūviais; Atsakymai į dalyvių klausimus, diskusija.

Lektorius - įmonės, statančios ir projektuojančios individualius namus Vilniuje ir Kaune, teikiančios individualias konsultacijas UAB „Statybų Studijų Centras“ direktorius Linas Mikaila.

Trukmė: 10 - 19 val., įskaitant 1 val. pietų pertrauką.

„Socialinių mokslų kolegija“,

Kalvarijų gatvė 137E, Vilnius

tiketa.lt

www.tiketa.lt

Baltijos regiono konferencijų turizmo paroda – kontaktų mugė „CONVENE“

2017 m. vasario 8-9 d.

Baltijos regiono konferencijų turizmo paroda – kontaktų mugė „CONVENE“

Vilniaus konferencijų biuras didžiuojasi, galėdamas pristatyti jau penktąją tarptautinę dviejų dienų parodą–kontaktų mugę „CONVENE“, skirtą Baltijos jūros regiono konferencijų turizmo verslo atstovams. Renginys vyks 2017 m. vasario 8 – 9 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir konferencijų centre „LITEXPO“.

Jau ketverius metus iš eilės vykęs „CONVENE“ sulaukė didelio užsienio ir Lietuvos verslo bei žiniasklaidos dėmesio. Planuojama, kad 2017 m. renginys po vienu stogu suburs daugiau kaip 900 konferencijų verslo profesionalų. Į „CONVENE“ atvyks daugiau nei 165 potencialių užsienio klientų, besidominčių tarptautinių renginių organizavimo galimybėmis Lietuvoje bei Baltijos regione.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“,

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2017“

2017 m. vasario 23-26 d.

„VILNIAUS KNYGŲ MUGĖ 2017“

18-osios Vilniaus knygų mugės tema:  Lietuviški ženklai pasaulyje

Artėjančios Vilniaus knygų mugės tema atskleis mugės lankytojui, kiek daug lietuviškų vardų garsina Lietuvą pasaulyje. Lietuviški ženklai – tai Lietuvos žmonės, išsibarstę po daugelį pasaulio žemynų, savo kūryba, mokslu, atradimais, idėjomis turtinantys kitų šalių kultūrą, meną ar mokslą, o tuo pačiu paliekantys ryškius pėdsakus ir įvairialypiame Lietuvos kultūros paveiksle. 2017-ųjų Vilniaus knygų mugė mėgins atrasti lietuviškus ženklus pasaulyje bei juos perskaityti, o tuo pačiu – pamatyti kiek daug esame atradę, sukūrę, patyrę, kiek daug pasaulyje yra Lietuvos.

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“,

3, 4, 5 ekspozicijų salės,

Laisvės pr. 5, Vilnius

Lietuvos parodų ir kongresų centras „LITEXPO“

www.litexpo.lt

„SVEIKATOS DIENOS 2017“

2017 m. vasario 24-26 d.

„SVEIKATOS DIENOS 2017“

Pagrindinės parodos temos: Gydymo, sveikatinimo, reabilitacijos, slaugos paslaugos; Vaistai, maisto papildai; Sveikatos savikontrolė; Individualizuota medicina; Medicinos įranga, priemonės; Medicininė apranga, avalynė; Slaugos ir neįgaliųjų technika; Ortopedija, ortopedinės priemonės; Klausos ir regos korekcija; Odontologija, dantų priežiūros priemonės; Grožio paslaugos ir priemonės, plastinė chirurgija; Gydomoji, natūrali, ekologiška kosmetika; Asmens higiena; Lytinė sveikata; Alternatyvioji ir papildančioji medicina: gydymas vaistažolėmis, apiterapija, homeopatija, aromaterapija, šviesos terapija, kineziterapija, masažai, bioenergetika, magnetoterapija ir kt. Sveika mityba; Inovatyvūs, ekologiški sprendimai namų aplinkai; Sveikatinimo bendruomenės; Sveikatos, gyvybės draudimas; Sveikatos švietimas.

Futbolo maniežas,

Aukštaičių g. 51 Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

www.parodos.lt

„SPORTO MUGĖ 2017“

2017 m. vasario 24-26 d.

„SPORTO MUGĖ 2017“

Tai antrasis visuomenės fiziniam aktyvumui didinti skirtas renginys, kurio tikslai yra neformalaus ugdymo ir jaunimo užimtumo skatinimas; sveikos gyvensenos principų, aktyvaus gyvenimo būdo ir naujų pomėgių skatinimas; sporto mokyklų, klubų, būrelių veiklos ir narystės juose galimybių pristatymas.

Sporto mugėje Jūsų laukia: sporto klubų, organizacijų, mokyklų prisistatymai, parodomosios programos; atviros treniruotės; pažintiniai užsiėmimai salėje, lauke ir ant ledo! Lietuvos klasikinės jėgos trikovės čempionatas; vaikų ir šeimų sporto turnyrai; sporto prekės ir įranga, sporto ir laisvalaikio apranga.

Lietuvos sporto universiteto maniežas,

Aušros g. 42, Kaunas

UAB „Ekspozicijų centras“

Lietuvos sporto universitetas

www.parodos.lt

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus