visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Paskaitos tėvams vaikų klinikoje PAGALBA MAŽYLIUI

Paskaitos tėvams vaikų klinikoje PAGALBA MAŽYLIUI Paskaitos tėvams vaikų klinikoje PAGALBA MAŽYLIUI

Vaikų klinika PAGALBA MAŽYLIUI, UAB

www.pagalbamazyliui.lt

1999 m. įkurtoje įstaigoje „Pagalba mažyliui“ rūpinamasi mažųjų pacientų, būsimųjų mamyčių sveikata. Modernioje klinikoje Vilniaus rajone taip pat veikia „Tėvų akademija“. Paskaitas tėvams skaito vaikų raidos, intensyvios terapijos ir kiti specialistai.

Paskaitos tėvams vaikų klinikoje PAGALBA MAŽYLIUI

Klinikos gydytojai rengia paskaitas tėvams aktualiais klausimais: kaip padėti užspringusiam vaikui, kaip atlikti pradinius gaivinimo veiksmus. Kartu su tėvais svarstoma, kodėl vaikams svarbu atlikti klausos patikrą, aptariamos kitos su vaikų auginimu bei priežiūra susijusios temos. Paskaitų metu suteikiama galimybė praktiškai pritaikyti įgytas žinias (pvz., naudojami manekenai), užduoti visus rūpimus klausimus.

Paskaitos tėvams vaikų klinikoje PAGALBA MAŽYLIUI

Iš susidomėjusių ar jau dalyvavusių paskaitose klinikos „Pagalba mažyliui“ gydytojai laukia pasiūlymų ateinantiems susitikimams. Siekiama kalbėti vaikams ir tėvams aktualiomis temomis bei gerinti paskaitų kokybę.

„Pagalba mažyliui“ – šiuolaikiška asmens sveikatos priežiūros įstaiga, kurioje naudojama moderni įranga, dirba patyrę savo srities specialistai. Klinikos veiklos įvertinimas – didėjantis pacientų skaičius, pasitikėjimas dirbančiais gydytojais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus