visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Perkame mišką su žeme ar iškirtimui visoje Lietuvoje – TAURUS MIŠKAS

Perkame mišką su žeme ar iškirtimui visoje Lietuvoje – TAURUS MIŠKAS Perkame mišką su žeme ar iškirtimui visoje Lietuvoje – TAURUS MIŠKAS

Taurus miškas, UAB

taurusmiskas.lt

UAB „Taurus miškas“ atlieka visas su miškininkyste susijusias paslaugas visuose Lietuvos regionuose. Įmonė visoje Lietuvoje perka mišką su žeme arba išsikirtimui. Brangiai ir be tarpininkų perka jauną bei brandų mišką, taip pat perka miškus antros eilės kirtimams, miškus tiek mažais plotais, tiek dideliais masyvais. Bendrovė konsultuoja visais miškininkystės klausimas, rengia miškotvarkos projektus, kerta mišką (pagrindiniai, ugdomieji, sanitariniai, specialieji, plynieji ir atrankiniai kirtimai), traukia medieną, teikia miško atsodinimo, valymo ir retinimo, parkų įrengimo ir transporto paslaugas.

Įmonėje suburta veržli profesionalų komanda, kurios pagrindinė veiklos kryptis yra miškininkystės, kraštovaizdžio ir aplinkos tvarkymo darbai, medienos ruoša bei darbas su privačių miško valdų savininkais t.y. konsultavimas miško pirkimo/pardavimo, miško ruošos, medienos sortimentacijos ir kitais klausimais.

Jeigu neturite laiko ar tiesiog nežinote kaip rūpintis savo mišku, jei neaišku, kada ir kaip daryti miško kirtimus, kreipkitės į UAB „Taurus miškas“ kolektyvą. Įmonės specialistai nemokamai įvertins miško būklę, padės parengti miškotvarkos projektą ir, žinoma, pasiūlys patrauklią kainą už Jūsų mišką.

UAB „Taurus miškas“ teikia miško kirtimo paslaugas – atlieka pagrindinius, ugdomuosius, einamuosius ir sanitarinius kirtimus. Profesionali pjūklininkų komanda padės Jums iškirsti ar išvalyti Jūsų mišką. Darbai atliekami kokybiškai ir greitai, kadangi dirbantys darbuotojai turi ilgametę patirtį.

Pagrindiniai miško kirtimai – tai brandžių, bręstančių (retų, besiribojančių ar įsiterpusių į kertamus brandžius medynus) medynų ar brandžių medžių kirtimai. Šie kirtimai vykdomi siekiant panaudoti brandžių medynų arba medžių medieną, sudaryti palankias sąlygas naujiems, našiems, atspariems medynams atkurti.

Ugdomieji miško kirtimai – tai miško kirtimai nebrandžiame medyne, siekiant išauginti tam tikros rūšių sudėties ir geros kokybės produktyvų medyną.

Sanitariniai miško kirtimai – tai miško kirtimai, kai, siekiant išvengti ligų ar miško kenkėjų plitimo, kertami pažeisti, džiūstantys medžiai ir sausuoliai, likviduojami ligų ar kenkėjų masinio dauginimosi židiniai ar vykdoma jų prevencija.

Specialieji miško kirtimai. Šiems kirtimams priskiriami kraštovaizdžio formavimo miško kirtimai, rekonstrukciniai miško kirtimai (medynų ar krūmynų pertvarkymas), miško lydimo kirtimai, biologinės įvairovės palaikymo ir kiti miško kirtimai (savo reikmėms (3 m3 iš ha), ribinių linijų, geležinkelių ir kelių trasų ar kitų apsaugos zonų valymo, gamtinių vertybių išsaugojimui skirti ir avarinio būtinumo miško kirtimai, miško genetinių draustinių ir sėklinių medynų atkūrimo, jų formavimo ir sėkloms rinkti skirtų medžių, ir kiti kirtimai).

Svarbiausias dėmesys įmonėje tenka miško kirtimo technikai. Ji turi būti kuo lengvesnė ir nežaloti dirvos paviršiaus. ten, kur neapsieinama be sunkiasvorės technikos, svarbiu veiksniu tampa padangų skaičius, jų slėgis, plotis, taip pat apsauginiai vikšrai. Beje, tokie specialūs vikšrai leidžia ratinėms miškavežėms dirbti šlapiose ir smėlėtose vietose bei įkalnėse.

UAB „Taurus miškas“ atlieka miško retinimo ir miško valymo darbus – įmonės komanda yra įgijusi ilgametę patirtį, o atliktų darbų kokybę gali patvirtinti net patys reikliausi užsakovai. Visi miško valymo ar miško retinimo darbai, atliekami kokybiškai ir tausojant gamtą. Miško valymas dažniausiai vykdomas šaltuoju metų laiku, dėl paslaugos greičio, nes nebėra medžių lapų, šlapios vietos pasidengusios ledu, o kirtimo atliekas galima naudoti biokuro gamybai. Miško valymas yra draudžiamas paukščių perėjimo metu.

UAB „Taurus miškas“ perkamo miško kainą apskaičiuoja kietmetriais (kubais), ne hektarais. Taigi klientas pats gali pasiskaičiuoti orientacinę kainą, arba nurodyti savo miško valdos KADASTRINĮ numerį ir bendrovė pateiks savo pasiūlymą.

UAB „Taurus miškas“ privalumai

„Taurus miškas“ sąžiningai įvertins Jūsų mišką, pagal galimą aukščiausią rinkos vertę.

„Taurus miškas“ skaidriai išaiškins miško vertinimo principus ir rezultatus.

„Taurus miškas“ įvertins Jūsų parduodamą mišką ar medieną per 12-48 valandų.

„Taurus miškas“ Jūsų mišką pirks tiesiogiai, be tarpininkų, kad Jūs už mišką/medieną gautumėte patraukliausią kainą.

„Taurus miškas“ perka mišką, kad ir kur bebūtų, įmonei nėra mažų ar didelių plotų.

„Taurus miškas“ su kiekvienu klientu bendradarbiaus profesionaliai, nes kiekvienas miško savininkas įmonei yra svarbus.

Kiekviename versle didelė dalis sėkmės priklauso nuo partnerių patikimumo. Miško pardavimas – ne išimtis. Todėl „Taurus miškas“ visada laikosi susitarimo! Įmonė perka mišką ir su miško pardavėjais atsiskaito iš karto!

Jeigu nutarėte parduoti savo mišką kartu su žeme, svarbu išsiaiškinti kokia yra Jūsų miško vertė. Susisiekite su „Taurus miškas“ specialistais ir mes padėsime nustatyti Jūsų miško su žeme kainą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus