visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA – lengva, itin patvari ir paprastai montuojama

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA – lengva, itin patvari ir paprastai montuojama Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA – lengva, itin patvari ir paprastai montuojama

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

UAB „Nord Profil“ siūlomi lietvamzdžiai bei lietaus vandens nuvedimo sistemos atitinka aukščiausius kokybės standartus. Klientams ieškantiems kokybiško ir ekonomiško, lengvai montuojamo bei patikimo sprendimo, įmonė rekomenduoja rinktis „BRYZA“ plastikinius lietvamzdžius ir lietaus nuvedimo sistemas.

„BRYZA“ plastikinė lietaus nuvedimo sistema pasirodė apyvartoje 2004 metais. Sistemos kūrėjai išanalizavo esamas rinkoje sistemas ir sukūrė naujovišką gaminį pašalinant jau esamų sistemų netikslumus. Inžinerinės žinios, šiuolaikiškos technologijos ir aukščiausios kokybės komponentai, paremti daugelio metų patirtimi, įgyta perdirbant plastmases, lėmė, kad buvo sukurtas itin kokybiškas gaminys.

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA

Sistemos elementai yra pagaminti iš PVC. Jie yra lengvi ir atsparūs atmosferoms veiksniams. Spalvos patvarumas patvirtintas laboratoriniais tyrimais ir sendinimo testais, atliktais pagal normos PN-EN 607:2005, PN-EN 1462:2005, PN-EN 12200-1:2002 reikalavimus. Subtili klasikinių formų elegancija, sistemos montavimo lengvumas ir plati spalvų gama su keturiais dydžiais išskiria šią sistemą iš kitų.

„BRYZA“ lietaus nuvedimo sistemos, užtikrins saugumą, ramybę ir komfortą lietingomis dienomis.

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA

„BRYZA“ kompleksiškos lietaus nuvedimo sistemos susideda iš: pusiau apskrito 75, 100, 125, 150 mm pjūvio latakų; fasoninių detalių rinkinio; ir trijų skersmenų 63, 90, 100 mm nutekamųjų vamzdžių.

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA

„BRYZA“ lietaus nuvedimo sistemos montavimas

Taisyklingas PVC lietvamzdžių sistemos sumontavimas garantuoja tinkamą ir patikimą jos veikimą. PVC latakų sistemos montavimas ir veikimas skiriasi nuo tradicinių latakų sistemų tuo, kad čia atsižvelgiama į sistemos elementų terminio pailgėjimo reiškinį.

Tai įgyvendinama per atitinkamą fasoninių detalių konstrukciją, užtikrinančią latakų ir nutekamųjų vamzdžių ilgio pokyčių, kuriuos sukelia temperatūros svyravimai, kompensavimą. Latakuose ilgio kompensavimas pasiekiamas dėl pasislenkančio latakųsujungimo su fasoninėmis detalėmis, turinčiomis sandariklius, o nutekamuosiuose vamzdžiuose dėl montažinio tarpo, esančio vamzdžio ir vamzdinės fasoninės detalės sujungime. Be to, laikomieji elementai, tokie kaip latakų laikikliai ir vamzdžių apkabos, ne tik laiko latakus ir vamzdžius, bet ir suteikia galimybę jiems pasislinkti. Latakai po stogo nuosvyra turi būti sumontuoti taip, kad jie nepatirtų nuo stogo nuslystančio sniego apkrovos.

Nutekamasis piltuvas dažniausiai montuojamas prie stogo šlaito galo, gana arti pastato kampo arba per puse stogo ilgio.

Plastikinė lietaus nuvedimo sistema BRYZA

UAB „Nord Profil“ jau daug metų siūlo itin platų išskirtinių stogo dangų ir kitų statybinių medžiagų asortimentą. „Stogo dangų prekyba“ parduotuvėse visoje Lietuvoje rasite aukščiausios kokybės medžiagų, skirtų jūsų namo stogui. Kadangi prekiaujame visomis stogų dangomis, galime įgyvendinti net ir pačius prabangiausius ir sudėtingiausius jūsų projektus. Mūsų įmonės specialistai turi ilgametę darbo su statybinėmis medžiagomis patirtį, todėl klientai, atvykę pas mus, malonioje ir draugiškoje aplinkoje visuomet gaus visą reikiamą informaciją apie juos dominančias  statybines medžiagas. Bendradarbiaudami su mumis Jūs tuėsite tokį stogą, apie kurį visuomet svajojote!

Siūlomų statybinių medžiagų asortimentą sudaro visos šlaitinių stogo dangos: čerpės (keraminės, varinės, betoninės, bituminės), skalūninė , beasbestis šiferis, plieninės dangos, skaidrios dangos ir kt. Taip pat statybinės plėvelės, lietaus nuvedimo sistemos, stoglangiai, termoizoliacinės ir hidroizoliacinės medžiagos, kaminai, ventiliaciniai kaminėliai ir įlajos, įvairūs stogų priedai, skardos lankstiniai, statybiniai blokeliai, grindinio trinkelės bei fasado apšiltinimo ir apdailos medžiagos.

Kad stogas tarnautų ilgą laiką ir atrodytų nepriekaištingai, „Stogo dangų prekyba“ asortimente visi reikiami stogų priedai ir reikalingos statybinės medžiagos – difuzinės, garo ir vėjo izoliacinės plėvelės, termoizoliacinės medžiagos, stoglangiai, kaminų sistemos bei lietaus nuvedimo sistemos.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus