visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikinės durys Schuco CORONA CT 70 - itin šiltos ir patikimos lauko durys

Plastikinės durys Schuco CORONA CT 70 - itin šiltos ir patikimos lauko durys Plastikinės durys Schuco CORONA CT 70 - itin šiltos ir patikimos lauko durys

DRŪTAS, UAB

www.drutas.lt

UAB „DRŪTAS“ plastikinių langų ir durų gamybai pasirinko Vokietijos kompanijos „Schuco“ plastiko sistemą „CORONA CT 70“. Pagrindinės šios sistemos savybės - tai puikios termoizoliacinės savybės ir kartu siauras vaizdas žvelgiant iš priekio.

Plastikinės lauko durys iš „Schuco“ profilių pasižymi puikia šilumos izoliacija. „Schuco Corona CT 70“ platus komplektuojamųjų dalių pasirinkimas padeda užtikrinti aukštą sistemos gaminių saugumo lygį. Pasiteisinęs kelių kamerų profilis bei termiškai atskirtas durų slenkstis garantuoja optimalią šilumos izoliaciją bei sudaro sąlygas milžiniškam energijos taupymo potencialui. Be to, lauko duris iš PVC profilių verta rinktis dėl patrauklaus kainos ir kokybės santykio.

Plastikinės durys Schuco

Plastikinių durų profilių „Schuco Corona CT 70“ privalumai:

Aukšta šilumos izoliacija ir garso izoliacija.

Lengvos integruojamos komforto ir saugumo funkcijos.

Didelė spalvų ir dizaino variantų gausa.

Ilgai išliekantis atsparumas deformacijoms.

Itin ilgas tarnavimo laikas.

Naujausi užraktai tenkina padidintus saugumo poreikius.

UAB „Drūtas“ gaminamos durys puikiai tiks ne tik laukui, bet ir terasoms, balkonams ar žiemos sodams. Įmonė gali pasiūlyti Jums „Schuco Corona CT 70 HS TopAlu“ pakeliamas ir nustumiamas plastikines durys su aliuminio apdaila, „Schuco Corona CT 70 HS“ plastikines pakeliamas ir nustumiamas duris, „Schuco Corona CT 70 AS“ sulankstomas ir stumdomas duris, „Schuco Corona CT 70 PASK“ nustumiamas ir atverčiamas duris kompaktiškam varstymui, „Schuco Corona CT 60 PASK“ ekonominės klasės nustumiamas ir atverčiamas plastikines duris.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus