visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikinės grindų plytelės FACH-PAK - puikus sprendimas gamybinėms ir sandėliavimo patalpoms

Plastikinės grindų plytelės FACH-PAK - puikus sprendimas gamybinėms ir sandėliavimo patalpoms Plastikinės grindų plytelės FACH-PAK - puikus sprendimas gamybinėms ir sandėliavimo patalpoms

Fach-Pak BALTIC, UAB

fpak.lt

fach-pak.com/

UAB „Fach-pak Baltic“ pristato plastikines surenkamas grindų plyteles, puikiai tinkančias gamybinių ir sandėliavimo patalpų grindims. Grindų plytelės taip pat puikiai tiks krovininio transporto priekabų grindims, kur svarbu laikytis higienos reikalavimų vežant maisto produktus.

Plastikinės plytelės yra lengvai montuojamos ir esant reikalui išmontuojamos. Grindų plytelės - tai neslidi, ilgaamžė ir atspari smūgiams grindų danga, kuriai nereikia papildomos priežiūros. Vieno segmento matmenys 600x400x20 mm arba 0,24 m2.

Plastikinės grindų plytelės FACH-PAK

„Fach-pak Baltic“ - tai transportavimo ir sandėliavimo talpų iš plastiko gamintojas. Bendrovė gamina plastikinę tara ir talpas iš polimerinių medžiagų; dėžes skirtas pačioms įvairiausioms birioms prekėms, maisto produktams ir žuvims; plastikinius higieninius padėklai visų rūšių maisto ir ne maisto produktams; plastikinius BIG-BOX tipo didelių gabaritų dėžes-padėklus; surinkimo vonias ir padėklus po statinėmis; termoizoliacinius konteinerius; smėlio ir druskos konteinerius, statybines talpas; pramonines talpas, IBC konteinerius saugojimui ir transportavimui; požemines talpas nuotekų surinkimui ir kitą pakavimo, sandėliavimo ir transportavimo įrangą

Įmonė UAB „Fach-pak Baltic“ nuo 2002 m. eksportuoja savo gaminius ne į Europos Sąjungos šalis ir rytų rinką. 2007 m. Lietuvoje atidaryta bendrovės atstovybė ir sandėlis, kurie ženkliai sutrumpino užsakymo įvykdymo terminus ir tuo pačiu sumažino transporto paslaugų išlaidas. „Fach-pak Baltic“ pranašumas – tai kliento norų įvykdymas per trumpiausius terminus už mažiausią kainą. Įmonės darbuotojai – tai energingi, kvalifikuoti specialistai, visada pasiruošę suteikti būtiną pagalbą ir kvalifikuotą konsultaciją.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus