visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikiniai langai Aluplast Ideal 4000 Classic – patraukli kaina ir klasikinė išvaizda

Plastikiniai langai Aluplast Ideal 4000 Classic – patraukli kaina ir klasikinė išvaizda Plastikiniai langai Aluplast Ideal 4000 Classic – patraukli kaina ir klasikinė išvaizda

Plastikiniai „Aluplast Ideal 4000 Classic“ langai – idealus pasirinkimas daugiabučių ir privačių namų langų stiklinimui. Klasikinės išvaizdos ir patrauklios kainos 5 kamerų, 70 milimetrų pločio plastikiniai langai atitinka aukštų standartų techninius reikalavimus.

Rinkdamiesi plastikinius langus, gerai įsiklausykite į specialistų rekomendacijas, nes naujų langų išsaugoma šiluma priklauso ne tik nuo lango profilių, bet ir nuo tinkamai apšiltintų senos statybos daugiabučių namų sienų.

Vokiečių kompanijos „Aluplast“ pagaminti „Aluplast Ideal 4000 Classic“ modelio langai komplektuojami iš 70 mm pločio profilių, 5 kamerų, juos galima rinktis iš viso spalvų spektro, langai gali būti iš vienos arba abiejų pusių spalvoti.

Stiklo paketai – iš dviejų arba trijų skaidrių stiklų, su vienu energiją taupančiu selektyviniu stiklu, tarpas tarp stiklų užpildytas argono dujomis.

Apkaustai – pagaminti vokiečių firmų „ROTO“ arba „G-U“, su antikorozine danga, todėl langų mechanizmas bus ilgai patvarus, jeigu net ir pamiršite laiku jį sutepti.

Apsaugos – priešvėjinis atverstos varčios fiksatorius; lango ir balkono rankenų klaidingo pasukimo apsaugos, kai varčia atversta. Rankenos gali būti plastiko arba aliumininės, baltos arba rudos spalvos. 

„Aluplast Ideal 4000 Classic“ plastikiniai langai užtikrins šilumą ir jaukumą Jūsų namuose.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus