visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikinių langų priežiūra garantuojanti, kad langai tarnaus ilgai ir nepriekaištingai!

Plastikinių langų priežiūra garantuojanti, kad langai tarnaus ilgai ir nepriekaištingai! Plastikinių langų priežiūra garantuojanti, kad langai tarnaus ilgai ir nepriekaištingai!

LANGAI, UAB

Plastikinių langų priežiūra yra kur kas paprastesnė nei medinių langų, tačiau reikia žinoti kaip ir kada ją reikia atlikti - tą mums ir patars UAB „Langai“ specialistai. Taigi, jeigu norite užtikrinti ilgalaikį plastikinių langų tarnavimą ir nepriekaištingą funkcionavimą reikia reguliariai atlikti langų profilaktiką.

Norint plastikinius langus išlaikyti kaip naujus ilgą laiką pakanka retkarčiais langų rėmus nuvalyti drėgna švaria pašluoste. Siekiant užtikrinti ilgametį kokybišką funkcionavimą, rekomenduoja periodiškai pareguliuoti ir sutepti plastikinių langų apkaustus. Šis procesas nėra sudėtingas, tačiau šią užduotį rekomenduojama patikėti garantinį aptarnavimą teikiančiai įmonei.

Langų rasojimas ir pelėsio susidarymas yra mažai susijęs su langų priežiūra. Tai dažniausiai atsiranda dėl blogos ventiliacijos patalpoje. Kadangi plastikiniai langai pasižymi itin geru sandarumu, pilnai uždaryti jie praleidžia oro labai minimaliai. Todėl dėl oro temperatūrų skirtumo namie ir lauke, vidinio stiklo paketo paviršiaus temperatūra pasidaro žemesnė nei patalpų. Tokiu būdų ant stiklo paketų pradeda kauptis vandens lašų kondensatas. Norint šito išvengti yra tiesiog būtina vėdinti patalpas. Norint, kad nebūtų pelėsio, vėdinimą reikėtų atlikti reguliariai. Nuolatinei oro cirkuliacijai, rekomenduojama įsirengti orlaides ar savaimines ventiliacijos sistemas.

Norint, kad plastikiniai langai tarnautų ilgai, labai svarbu yra tinkamai prižiūrėti ir sandarinimo tarpines. Priežiūra labai paprasta. Tam reikia per metus kartą ar du nuvalyti lango tarpines. Tam geriausia naudoti tiesiog šiltą muiluotą vandenį. Pakanka sudrėkinta šluoste apiplauti tarpines, vėliau jas nusausinti. Visiškai išdžiūvus lango tarpinėms jas reikia sutepti specialiomis gumos priežiūrai skirtomis priemonėmis.

Kokybiškai langų priežiūrai rekomenduojama:

Valant langus pravalyti ir tarpines ir kartą į metus sutepti tepimo vietas. Lango apkaustai ir sandarinimo tarpinės visada turi būti švarūs!

Stiklo plovimui naudokite buitines priemones skirtas langų plovimui. Lango tarpines plaukite muilinu vandeniu. Nenaudokite chemiškai aktyvių medžiagų, koncentruotų valiklių.

Norint išvengti kondensato, nuolat vėdinkite patalpas.

Patikrinkite lango atidarymą ir uždarymą,visada judančias apkaustų dalis sutepkite.

Dalykai, kurių negalima daryti:

Negalima paviršių valyti alkoholiu, lakų skiedikliais, organiniais tirpikliais turinčiais acetono ir ketono junginių. Taip pat negalima naudoti šveitimo priemonių.

Nebraižyti stiklo.

Nelaikyti daiktų tarp varčios ir staktos.

Ant lango rankenų nekabinti svorių.

Statybos metu apdulkėjusių langų stiklų nevalyti sausai. Sausos abrazyvinės dalelės subraižo poliruotą stiklo paviršių nepataisomai.

Draudžiama sukioti lango rankeną, kai langas yra atidarytas arba atverstas, taip galite sugadinti lango apkaustus.

Įmonės UAB „Langai“ savo klientams siūlo kokybiškus Veka, Brügmann, GEALAN profilių sistemų plastikinius langus, nereikalaujančius ypatingos priežiūros.

Plastikinių langų priežiūra garantuojanti, kad langai tarnaus ilgai ir nepriekaištingai!

UAB „Langai“ veikla yra plastikinių langų, plastikinių ir šarvuotų lauko durų, žaliuzių bei roletų prekyba ir montavimas, kokybiškas balkonų stiklinimas, plastikinių langų reguliavimas ir remontas visoje Vakarų Lietuvoje.

Bendrovės darbuotojai turi ilgametę darbo patirtį langų ir durų montavimo, balkonų stiklinimo srityje, todėl visada profesionaliai pakonsultuos ir atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius bei lūkesčius padės išsirinkti Jums geriausiai tinkantį variantą kokybės ir kainos atžvilgiu. 

UAB „Langai“ pasiūlys viską ko reikia Jūsų saugiems, šiltiems ir jaukiems namams.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus