visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plastikinių langų, slankiojančių ir lauko durų sistema GEALAN S 9000 - maksimali šilumos izoliacija ir sandarumas

Plastikinių langų, slankiojančių ir lauko durų sistema GEALAN S 9000 - maksimali šilumos izoliacija ir sandarumas Plastikinių langų, slankiojančių ir lauko durų sistema GEALAN S 9000 - maksimali šilumos izoliacija ir sandarumas

LANGAI, UAB

Siekiant kuo geresnių energetinio efektyvumo rodiklių tiek naujai statomuose, tiek renovuojamuose pastatuose, UAB „Langai“ langų, balkonų, lauko durų bei pakeliamų-nustumiamų durų įrengimui naudoja naująją kombinuotą modulinę profilių sistemą „GEALAN S 9000“.

Naujoji kombinuota „GEALAN“ profilių sistema „S 9000“ apjungia vidurinio ir išorinio sandarinimo sistemų privalumus. 82,5 mm montavimo gylis, 6 vidinės kameros lango varčios ir rėmo profiliuose, 3 sandarinimo tarpinės užtikrina dar geresnę šilumos ir garso izoliaciją. Iš tokios sistemos profilių pagaminti langai atitinka energiją taupantiems langams keliamus reikalavimus.

Trečioji centrinė sandarinimo tarpinė ne tik gerina lango šilumos ir garso izoliacijos charakteristikas, bet ir saugo lango apkaustus nuo lauko drėgmės. S 9000 sistemos profiliai nevarstomiems langams tiekiami be viduriniosios sandarinimo tarpinės.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000

1. Galima stiklinti iki 52 mm storio 3 stiklų stiklo paketais, o naudojant „STV®“ stiklinimo technologiją net iki 54 mm storio stiklo paketais.

2. Siaura profilio matoma dalis ir 15 laipsnių užlaidos nuolydis pabrėžia klasikinį ir nepavaldų laikui sistemos dizainą.

3. 3 sandarinimo tarpinės užtikrina dar didesnį sandarumą.

4. Pritaikyta stiklinimui naudojant stiklo klijavimo visu perimetru technologiją „STV®“.

5. 6 vidinės profilio kameros ir didelis profilio montavimo gylis sąlygoja labai geras šilumos ir garso izoliacijos savybes.

Optimali šilumos izoliacija - tinka pasyviems namams pagal IFT reikalavimus

Ypač aukštais šilumos izoliacijos rodikliais pasižyminčios naujos energiją taupančių langų sistemos sukūrimas yra ilgo ir kruopštaus „GEALAN“ inžinierių darbo rezultatas. Daugybė testų ir bandymų leido pasiekti tikrai aukštus šilumos izoliacijos rodiklius. Jau iš pat pradžių buvo siekiama sukurti profilių sistemą, kuri naudojant standartinį armavimo profilį tiktų gaminti pasyvių namų langus ir duris atitinkančius Vokietijos IFT Rosenheim langų technikos instituto standartus.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000


1. 6 kameros lango rėmo ir varčios profiliuose užtik­rina labai gerą šilumos ir garso izoliaciją.

2. Varčiai ir rėmui sutvirtinti naudojami tokie patys plieno profiliai, o tikslus jų formų atitikimas ­ užtikrina geras šilumos izoliacijos ir statikos savybes.

3. Trigubas sandarinimas didina lango sandarumą. Rėme esanti lanksti vidurinioji tarpinė žymiai ­pagerina lango šilumines charakteristikas.

4. Padidintas 26 mm stiklo paketo įleidimo į profilį gylis saugo šalčiausias stiklo paketo dalis nuo tiesioginio kontakto su aplinka ir gerina šilumines lango charakteristikas.

„GEALAN-FUTURA®“ - spalvoti langai pasyviesiems namams

Integruota į „S 9000“ sistemos platformą „GEALAN-FUTURA®“ suteikia galimybę gaminti spalvotas langų bei durų konstrukcijas, atitinkančias pasyvių namų statybos reikalavimus pagal Vokietijos IFT Rosenheim langų technikos instituto standartą WA-15/2.

Bandymais patikrinta šilumos laidumo koeficiento U f reikšmė – nuo 0,89 W/m²K liudija itin geras bazines naujosios sistemos šilumos ir garso izoliacijos savybes. Su „GEALAN-FUTURA®“ didžiausias gaminamų spalvotų varčių dydis gali būti iki 2,2 metro. Taikant statinės įklijos technologiją STV® galimas varčių dydis siekia iki 2,4 metro.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000

„S 9000“ lauko durų įvairovė - patraukli elegancija ir klasika

Lauko durys – namų vizitinė kortelė. Jos suteikia namams unikalumą ir išskirtinumą. Naujoji lauko durų profilių sistema „GEALAN S 9000“ siūlo pačius įvairiausius konstrukcijos, formos, dizaino ir spalvinius sprendimus. Medieną imituojančių raštų ir spalvų įvairovė leidžia lengvai pritaikyti lauko duris prie namų fasado arba jas padaryti svarbiausiu namo išorės ir vidaus dizaino akcentu.

82,5 mm montavimo gylis ir šiuolaikinė 5-ių kamerų technologija garantuoja išskirtinę šilumos izoliaciją. Išskirtinę šilumos izoliaciją užtikrina ir bebarjerinė slenksčių sistema su terminiu atskyrimu. Didelės sutvirtintos kameros, tiksli plieninės armatūros forma bei kampiniai tvirtinimai garantuoja labai gerą statiką.Nauja sisteminė nuolaja pagerina durų elementų išvaizdą, o šepetėlių formos sandarinimo tarpinės skirtinguose lygmenyse užtikrina optimalų hermetiškumą.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000

1. Šiuolaikinė 5-ių kamerų technologija užtikrina puikią šilumos izoliaciją.

2. Platus spalvų pasirinkimas.

3. Apsauga nuo liūties.

4. Gali būti montuojami iki 52 mm storio (naudojant STV® iki 54 mm) stiklo paketai ar varčios skydai.

5. Labai gerus statikos rodiklius sąlygoja didelės sutvirtintos kameros, tiksli plieninės armatūros forma ir kampiniai tvirtinimai

6. Kombinuotas durų slenkstis su gerais šilumos izoliacijos rodikliais.

7. Tik 20 mm aukščio slenkstis atitinka šiuolaikinę bebarjerinio judėjimo koncepciją ir pasižymi gera šilumos izoliacija bei apsauga nuo vėjo ir lietaus.

Pakeliamos-nustumiamos durys „S 9000“ - daugiau erdvės, šviesos ir komforto

Slankiojančios durys yra klasikinė šiuolaikinio būsto dalis. Dideli stiklo plotai suteikia namams elegancijos, atsiranda didesnės erdvės pojūtis, į namus patenka daugiau šviesos. Naujos pakeliamos-nustumiamos „GEALAN S 9000“ durys atitinka ne tik estetinius ir funkcinius, bet ir techninius slankiojančioms durims keliamus reikalavimus.

Pakeliamos-nustumiamos „GEALAN S 9000“ durys labai lengvai valdomos. Uždaryti ar atidaryti galėsite net ir su viena ranka. Tam nereikia panaudoti daug jėgos. Dideli stiklo plotai ir žemas slenkstis vizualiai panaikina barjerą tarp lauko ir vidaus.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000


1. Net ir standartinė pakeliamų-nustumiamų S 9000“ durų kombinacija pasižymi labai gera šilumos izoliacija Uf=1,3 W/m²K. Pritaikius papildomas tikslines priemones šilumos laidumo koeficientą galima sumažinti iki Uf=0,95 W/m²K tinkamo net ir pasyviems namams. 

2. Naujas S 9000 sistemos pakeliamas-nustumiamas duris galima stiklinti trigubu iki 52 mm pločio stiklo paketu (su STV® – iki 54 mm).

3. Modernioms nustumiamoms-pakeliamoms durims naudojamas žymiai siauresnis stiklinimo profilis ir matoma konstrukcijos dalis susiaurėja, o šiluminės savybės lieka nepakitusios.

4. Net standartinės komplektacijos durys pasižymi geriausiais šilumos izoliacijos rodikliais, optimaliomis pritaikymo galimybėmis ir inovaciniais sprendimais.

5. Pakeliamos-nustumiamos durys gali būti gaminamos iš spalvotų „ACRYLCOLOR“ profilių. Ilgaamžių, neblunkančių spalvų įvairovė atveria plačias galimybes architektams ir projektuotojams. 

6. Daug apdailos galimybių ir įvairių atidarymo būdų.

Padidinta statika - stiklo klijavimo visu perimetru technologija „STV®“

„GEALAN-STV®“ - naujoviška stiklo kijavimo visu perimetru  technologija. Lango varčia yra padengta atitinkamų matmenų ir storio dvipuse specialiai tam pagaminta plėvele, kuri priklijuoja stiklo paketą. Stiklo paketas, įklijuotas į varčią pagal technologiją „STV®“, tampa lango konstrukcijos įtvirtinimo elementu. Tokia konstrukcija atlaiko didesnį statinį apkrovimą ir standartinius lango elementus galima naudoti be plieno armatūros. Sumažėja konstrukcijos svoris ir palengvėja montavimas, o statikos rodikliai išlieka geri. „STV®“ technologijos kombinacija su plieno armatūra varčios profilyje leidžia gaminti anksčiau neįmanomų dydžių konstrukcijas.

Plastikinių langų, pakeliamų-nustumiamų durų ir lauko durų sistema GEALAN S 9000

1. „STV®“ technologijos kombinacija su plieno armatūra varčios profilyje leidžia gaminti anksčiau neįmanomų dydžių konstrukcijas.

2. Stiklo paketo ir varčios suklijavimas padidina lango apsaugą nuo įsilaužimo. Visu perimetru dvipuse specialia juostele įklijuotą stiklo paketą daug sunkiau išlaužti.

3. Lango konstrukcija be plieno armatūros profilio viduje mažiau apkrauna varstymo mechanizmus, tuo pačiu pailgėja jų eksploatacijos laikas ir paprastėja priežiūra.

 Vėdinimo sistema „GECCO“

Automatinė vėdinimo sistema „GECCO“ („GEALAN CLIMA CONTROL“) užtikrina optimalią oro kaitą patalpose, neleidžia atsirasti pelėsiniam grybeliui lango angoje. Esant normalioms oro sąlygoms, atidarytas vožtuvas netrukdo orui patekti į patalpas. Kilus stipresniam vėjui vožtuvas užsidaro ir šaltas oras į namus nepatenka. „GECCO“ veikia pilnai automatiškai.

Spalvoti „S 9000“ sistemos profiliai

„ACRYLCOLOR“

Akrilo paviršius yra dvigubai tvirtesnis už PVC. Akrilinė danga atspari mechaniniams pažeidimams ir negatyviam atmosferos poveikiui, neporėta, todėl ant jos nesirenka dulkės ir purvas, ji nesisluoksniuoja, nesilupa, jos nereikia dažyti. „ACRYLCOLOR langus lengva prižiūrėti. „ACRYLCOLOR“ langai neblunka ir spalvos pokyčio nepastebimas ilgus dešimtmečius.

Laminuoti profiliai

Tiems, kas pageidauja įrengti savo namų fasadą, išlaikant medinių langų estetiką ir kartu nenori prarasti šiuolaikinių langų technologinių privalumų, siūlome puikią alternatyvą – PVC langus, laminuotus medieną imituojančia plėvele. Tokie langai rekomenduojami kaip klasikinio stiliaus elementas renovuojant senus pastatus ar privačioje statyboje pabrėžiant regioninio stiliaus bruožus. Langai padengti laminatu imituojančiu medienos tekstūrą, atrodo kaip mediniai, bet tuo pačiu turi visus šiuolaikiniams plastikiniams langams būdingus privalumus.

Jeigu didesnį dėmesį skiriate fasado dekoravimui ir esate šiuolaikinių langų technologijų šalininkas, galite pasirinkti langus, su skirtingomis laminavimo plėvelių spalvomis ar medžio imitacijos raštais. Plėvelės raštas iš lango vidinės pusės ir jo išorėje gali būti skirtingas. Galima laminuoti ir tik vieną kurią nors balto profilio pusę.

Spalvinė aliuminio antdėklų įvairovė

„S 9000“ profilių sistemos langai padengti aliuminio antdėklais apjungia savyje plastiko ir aliuminio privalumus viename gaminyje. Aliuminio funkcionalumas, jo šiuolaikinis vaizdas suteikia pastatui išorinį išskirtinumą, o langai išlaiko visas plastikiniams langams būdingas savybes, tame tarpe ir puikią šilumos izoliaciją. Tokie langai – tvirti ir ilgaamžiai. Labai didelė aliuminio antdėklų spalvų įvairovė atveria plačias galimybes pasirinkti labiausiai tinkančią spalvą ar atspalvį.

Įmonės UAB „Langai“ darbuotojai turi ilgametę darbo patirtį langų ir durų montavimo, balkonų stiklinimo srityje, todėl visada profesionaliai pakonsultuos ir padės išsirinkti Jums geriausiai tinkantį variantą kokybės ir kainos atžvilgiu. UAB „Langai“ prekiauja ir montuoja plastikinius langus, teikia balkonų stiklinimo plastiko ir aliuminio konstrukcijomis paslaugas, parduoda ir montuoja aukštos kokybės šarvuotas bei plastikines lauko duris.

Per daugiau nei 14 metų langų montavimo srityje bendrovė bendradarbiavimo su keliomis langų gamintojų įmonėmis ir įgyti vertingos patirties, kuri suteikia galimybę bendrovei pasirinkti pačius geriausius gamintojus. UAB „Langai“ siūlo aukštos kokybės, energiją taupančius, patikimus vokiško profilio „GEALAN“ gaminius ir paslaugas.

Įmonė dirba visoje vakarų Lietuvoje!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus