visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Platus akinių rėmelių bei lęšių pasirinkimas optikoje ŽIŪRA

Platus akinių rėmelių bei lęšių pasirinkimas optikoje ŽIŪRA Platus akinių rėmelių bei lęšių pasirinkimas optikoje ŽIŪRA

Akių klinika ŽIŪRA, UAB

Akių klinikoje ir optikoje „Žiūra“ jūsų laukia aukščiausios kvalifikacijos akių ligų gydytojai. Optikoje iš plataus akinių rėmelių bei akinių lęšių asortimento lengvai išsirinksite sau tinkančius akinius.

Optikoje „Žiūra“ siūlomi paprasti, fotochrominiai, cilindriniai, asferinio dizaino, prizminiai, progresyviniai, kabinetiniai lęšiai iš mineralinio arba organinio stiklo. Dirbantiems kompiuteriu akių specialistai siūlo lęšius su apsaugine antirefleksine danga, o vairuotojams – specialius akinius vairavimui naktį.

Akinių dizainui parinkti optikoje naudojamas veidrodis-kompiuteris. Nusifotografuokite – iš šalies pažvelgę, galėsite įvertinti net keturis rėmelių variantus bei išsirinkti geriausią. Į patikusius rėmelius bus įdėti jums reikalingi lęšiai. Patyręs meistras ne tik pagamins jums reikalingus akinius, bet ir atliks bet kokį akinių remontą.

Akių klinikoje ir optikos salone „Žiūra“ dirba aukščiausios kvalifikacijos akių ligų gydytojai. Jie ne tik parenka tinkamus akinius ar kontaktinius lęšius, taip pat diagnozuoja bei gydo visas akių ligas. Į „Žiūros“ gydytojus galite kreiptis, jeigu sergate glaukoma, katarakta, toliaregyste, trumparegyste, tinklainės, stiklakūnio bei kitomis ligomis, ar paraudus akims. Nedelskite, pasirūpinkite savo ir artimųjų rega jau dabar!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus