visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plaukų laminavimas grožio salone ADALANA - akimirksniu stipresni, puresni ir minkštesni plaukai

Plaukų laminavimas grožio salone ADALANA - akimirksniu stipresni, puresni ir minkštesni plaukai Plaukų laminavimas grožio salone ADALANA - akimirksniu stipresni, puresni ir minkštesni plaukai

Grožio salonas ADALANA, UAB

Grožio salonas „ADALANA“ nuo 2009 metų teikia profesionalias plaukų kirpimo ir priežiūros, kosmetologo, manikiūro ir pedikiūro, antakių ir blakstienų korekcijos, depiliacijos paslaugas. Vilniuje, Pašilaičių mikrorajone įsikūrusio grožio salono meistrai nuolatos dalyvauja įvairiuose seminaruose, tad profesionalus ir kokybiškas meistrų darbas garantuojamas.

Šaltojo sezono metu, kuomet plaukai pastebimai išsausėja, pradeda lūžinėti, tampa sunkiai kontroliuojami ir pažeisti dėl sauso oro ar vitaminų stokos, grožio salonas „ADALANA“ kviečia išbandyti plaukų laminavimo procedūrą. Jūsų plaukai akimirksniu taps pastebimai stipresni, storesni, minkštesni ir elastingesni, įgavę tankį ir lygų paviršių.

Plaukų laminavimas

Pakaks tik vienos procedūros, kad plauko kokybė būtų kardinaliai pakeista. Laminavimo metu išlyginama plauko struktūra ir didėja jo apimtis. Veikliosios medžiagos apgaubs Jūsų plauką, jo nesulipdydamos ir apsaugos nuo neigiamo temperatūros, klimato ir cheminio poveikio. Unikalios medžiagos padengs plauko struktūros nelygumus ir apsaugos nuo tolimesnio plauko pažeidimo. Laminato sudėtis yra labai artima sveiko plauko baltyminei statybinei medžiagai. Procedūros poveikis matomas iš karto. Plaukai tampa sveikesni, išpuoselėti ir nuostabiai spindintys. Laminavimas padeda išsaugoti plaukų spalvos intensyvumą. Tiesiems plaukams procedūra suteiks papildomą apimtį, o garbanotus pavers glotnesniais ir lengviau valdomais. Procedūra tinka visų tipų plaukams: natūraliems, dažytiems, balintiems ir chemiškai sušukuotiems.

Procedūros trukmė 2 - 2,5 h, priklauso nuo plaukų ilgio.

Patikėkite savo plaukus profesionalams!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus