visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plaukų šalinimas SopranoIce lazeriu - saugus ir efektyvus būdas atsikratyti folikulito

Plaukų šalinimas SopranoIce lazeriu - saugus ir efektyvus būdas atsikratyti folikulito Plaukų šalinimas SopranoIce lazeriu - saugus ir efektyvus būdas atsikratyti folikulito

POŠIŪNO KLINIKA, UAB

Plaukų šalinimas SopranoIce lazeriu - saugus ir efektyvus būdas atsikratyti folikulitoŠiandien visame pasaulyje milijonai moterų ir vyrų šalina plaukus nepageidaujamose vietose. Dalis žmonių naudojasi buityje prieinamomis procedūromis, tokiomis kaip plaukų skutimas, šalinimas vašku ar depiliaciniais kremais. Tai tik plaukų šalinimas nuo odos paviršiaus (depiliacija), kuomet plaukų svogūnėliai nėra pakenkiami ir plaukai greitai atauga.

Dažnai vargina folikulitas, kuris sukelia nemažą diskomfortą, ypatingai po plaukelių skutimo. Dalis moterų ir vyrų – dėl estetinių, kultūrinių priežasčių ar laiko stokos renkasi efektyvesnes priemones siekdami ilgalaikio rezultato. 

Nepageidaujamų plaukų šalinimas intensyvia pulsine šviesa (IPL) ar lazeriu jau tapo pasaulyje kasdienine procedūra, kuri yra saugi ir efektyvi.

Plaukų šalinimas lazeriu – tai selektyvinė fototermolizė. Lazerio energiją sugeria melaninas, esantis plauko stiebelyje, kuri trasfomuojasi į šilumą ir suardo plauko svogūnėlį. Tokiu būdu pasiekiamas ilgalaikis rezultatas, o  kartojant lazerines procedūras plaukų nepageidaujamose vietose galima atsikratyti keleriems metams. Tai epiliacija, kuomet sunaikinamas pats plauko svogūnėlis.

SopranoIce lazeris - Izraelio mokslininkų ir inžinierių kūrinys, kuris eliminuoja skausmą procedūros metu. Tai beskausmė procedūra, jaučiamas tik lengvas diskomfortas. 3-6 procedūros su 4-6 savaičių pertraukomis leidžia be skausmo ir ilgam laikui atsikratyti nepageidaujamo plaukuotumo.

Folikulitas – tai plauko maišelio uždegimas, sukeliantis diskomfortą nuo išbėrimo ir niežulio, iki  žaizdelių ir likusių randelių po jų. Folikulitas atsiranda dažnai skutant ar depiliuojant nepageidaujamus plaukelius. Šalinant plaukelius lazeriu galima lengvai ir greitai atsikratyti nepageidaujamų plaukelių ir folikulito.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus