visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plautuvės ir maišytuvai iš nerūdijančio plieno HANSGROHE – MURESTA salonuose

Plautuvės ir maišytuvai iš nerūdijančio plieno HANSGROHE – MURESTA salonuose Plautuvės ir maišytuvai iš nerūdijančio plieno HANSGROHE – MURESTA salonuose

Semerita, UAB

„Muresta“ pristato „Hansgrohe“ kompanijos inovacijas – kartu su „Phoenix Design“ sukurtą unikalią plautuvių ir maišytuvų kombinacijų sistemą. „Muresta“ – tai įmonė, siūlanti vieną didžiausių vonios kambario ir virtuvės santechninių produktų pasirinkimą.

Plautuvės ir maišytuvai iš nerūdijančio plieno HANSGROHE – MURESTA salonuose

Ši sistema pasižymi aukšta kokybe, išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Ją sudaro plautuvės, gaminamos iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, maišytuvai ir dviejų modelių valdymo elementai, „sBox“ įtaisas, vandens šalinimo sistema ir tvirtinimo elementai bei žarnos. Šios sistemos pagalba kasdienės ruošos darbai tampa ypač lengvi. Prie jos yra pritaikoma bet kuri iš 16 modelių „Hansgrohe“ plautuvių, prie kurių puikiai dera ir maišytuvai. Geometrinės formos, šiek tiek suapvalinti kampai, platus kraštas suteikia plautuvėms šiuolaikišką įvaizdį ir palengvina priežiūrą, be to, jas galima montuoti ant stalviršio arba po juo.

Plautuvės ir maišytuvai iš nerūdijančio plieno HANSGROHE – MURESTA salonuose

„Hansgrohe“ virtuvės kombinacijų sistema plautuvės zoną paverčia multifunkciniu virtuvės centru. Šią sistemą galima įsigyti „Muresta“ salonuose Vilniuje, kuriuose patogią ir funkcionalią virtuvę jums padės sukurti profesionalūs konsultantai ir dizaineriai.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus