visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Plėvelė šiltnamiui - MULTIPACK naujienos

Plėvelė šiltnamiui - MULTIPACK naujienos Plėvelė šiltnamiui - MULTIPACK naujienos

SIA MULTIPACK atstovybė Lietuvoje

MULTIPACK asortimente atsirado naujas produktas - plėvelė šiltnamiui. Plėvelė yra dviejų pločių: 3 m ir 6 m. Plėvelės ilgį galėsite pasirinkti pagal savo poreikius! Medžiaga - LDPE. UV apsauga - 12 mėnesių. Spalva – melsva. Plėvelės rulonų matmenys:

• 3 m x 156 m

• 6 m x 80 m

Įmonė MULTIPACK yra pakavimo medžiagų platinimo Latvijoje lyderė, sėkmingai dirbanti šioje srityje nuo 1994 m. Įmonė, plėsdama savo veiklą už Latvijos ribų 2012 metais Lietuvoje, Vilniuje atidarė savo atstovybę su ekspozicine sale. Įmonė ir toliau savo klientams prekes tiekia tiesiogiai iš Rygos centrinių sandėlių, o Lietuvos atstovybėje dirbantys kvalifikuoti darbuotojai  padeda  tinkamai reprezentuoti ir atstovauti įmonės interesus Lietuvos rinkoje.

SIA MULTIPACK bendraudama su savo klientais per atstovybę Lietuvoje gali pasiūlyti optimalius pakavimo sprendimus, operatyviai ir profesionaliai spręsti  problemas, geriau  įsiklausyti į klientų pageidavimus ir taip ženkliai gerinti aptarnavimo kokybęNuo 2012 m. įmonė veiklą vykdo ir Lietuvoje. Per savo veiklos metus įmonė sukaupė daug patirties pakavimo gaminių rinkoje, taip pat nuolat bendradarbiauja su daugiau nei  120 pakavimo medžiagų gamintojų ir tiekėjų iš Europos bei Azijos. MULTIPACK verslo partneriai Latvijoje ir Lietuvoje yra iš įvairių sričių – mažmeninės prekybos tinklai, maisto ir ne maisto prekių gamintojai, viešojo maitinimo įmonės, mėsos ir pieno perdirbėjai, viešbučių, restoranų ir kavinių segmento atstovai, spaustuvės ir pan.

MULTIPACK savo klientams siūlo plačiausią gaminių pasirinkimą, galintį patenkinti kiekvieno kliento poreikius:

vienkartinio naudojimo indai ir stalo įrankiai;
įvairios pakavimo medžiagos;
spauda ant pakuotės pagal kliento pageidavimą;
lipnios juostos;
pakavimo įranga.

Siūlomus gaminius galima įsigyti tiek mažmeniniais, tiek didmeniniais kiekiais. Gaminiai pristatomi visose Latvijos ir Lietuvos teritorijose. Su visu produktų asortimentu galite susipažinti atvykę į SIA MULTIPACK atstovybės Lietuvoje biurą Vilniuje, Vytenio 46.


 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus