visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pneumatiniai komponentai SMC: skirstytuvai, vožtuvai, cilindrai, pavaros

Pneumatiniai komponentai SMC Pneumatics: skirstytuvai, vožtuvai, cilindrai, pavaros Pneumatiniai komponentai SMC Pneumatics: skirstytuvai, vožtuvai, cilindrai, pavaros

SMC Automation, UAB

www.smclt.lt

www.smcworld.com

Daugelyje gamybos sričių automatizavimui skiriama svarbi vieta. Automatizacija palengvina ir pagreitina gamybą, padidina jo našumą, produktyvumą ir efektyvumą. Automatizuojant gamybos procesus, per trumpą laiką iš pradinių žaliavų galima pagaminti produktus, kurie konvejeriais keliauja pas vartotojus.

Pneumatika – tai suslėgto oro energiją naudojantys vykdymo įtaisai (cilindrai, pavaros) ir  jų valdymo priemonės (skirstytuvai, vožtuvai) bei jų praktinis taikymas pramonėje.

Pneumatinės sistemos nesudėtingos, nebrangios, tausojančios energiją ir užimančios mažai vietos. Pneumatinės sistemos naudojamos daugelyje gamybos ir pramonės sričių: mašinų, technologinių įrengimų, automobilių, elektronikos, maisto produktų, popieriaus, chemijos, naftos, medžio apdirbimo ir daugelyje kitų pramonės sričių.

„SMC Corporation“ yra pneumatikos lyderis pasaulyje, kuris užima apie 30% pneumatinių komponentų rinkos. Korporacijos pardavimo tinklas pasiskirstęs per visus pasaulio kontinentus. Kiekviename iš kontinentų korporacija „SMC“ užima stiprias pozicijas pardavimų rinkose. Azijoje (būtent Japonijoje) ji yra lyderė, Šiaurės Amerikoje ji užima stabilią antrą vietą, Europoje dalijasi antra ir trečia.

„SMC“ yra sukūrusį daugiau nei 15 000 darbo vietų, pasiskirsčiusių visame pasaulyje, pneumatikos komponentus gamina 30 gamyklų, bendrame „SMC“ produktų kataloge yra apie 11 000 pagrindinių produktų. Pagrindines produktų grupes sudaro oro paruošimo komponentai ir įrengimai, jungtys, pneumatinės ir elektrinės pavaros, vožtuvai ir skirstytuvai, matavimo, valdymo komponentai, vakuuminė įranga.

pneumatiniai-komponentai-skirstytuvai-voztuvai-cilindai-smc-pneumatika1

UAB „SMC Automation“ yra  oficialus SMC Corporation filialas Lietuvoje. Filialas savo veiklą pradėjo 2005 metais. Įmonės ofisas ir SMC komponentų sandėlis yra įsikūręs Vilniuje. UAB „SMC Automation“ turi savo produkcijos platintojų tinklą didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje.
 
Pneumatiniai komponentai tiekiami iš sandėlio Švedijoje ir centrinio Europos sandėlio Belgijoje.
 
UAB „SMC Automation“ parduoda pneumatinius komponentus, konsultuoja klientus technologinių procesų automatizavimo klausimais, padeda surasti optimalius techninius sprendimus.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus