visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Poilsis šeimai kaimo turizmo sodyboje ant Šventosios upės kranto

Poilsis šeimai Kaimo turizmo sodyboje ant Šventosios upės kranto Poilsis šeimai Kaimo turizmo sodyboje ant Šventosios upės kranto

ŽALIOJI STOTELĖ

Jei Jums nusibodo miesto triukšmas, pasiilgote ramybės, kviečiame praleisti puikų savaitgalį su šeima arba artimųjų kompanija „Žaliosios stotelės“ sodyboje. „Žalioji stotelė“ - tai naujai pastatyta kaimo turizmo sodyba ant Šventosios upės kranto, įkurta Šventupio km., Anykščių rajone.

Kaimo turizmo sodyba šeimai

 

Kartu su brangiausiais žmonėmis pailsėkite jaukiame gamtos prieglobstyje, kur Jūsų laukia naujieji sodybos dviviečiai nameliai dviems bei šešiaviečiai šeimyniniai nameliai. Galėsite pasikaitinti rusiškoje pirtyje, atsipalaiduoti kubile, pažaisti tinklinį, futbolą, krepšinį ar tiesiog pažvejoti. Jūsų laukia įrengtos vaikų žaidimų, krepšinio, tinklinio, bei futbolo aikštelės, lauko pavėsinės su kepsninėmis.

Kaimo turizmo sodyba šeimai

 

Kaimo turizmo sodyba šeimai


Jei svajojate apie aktyvų šeimyninį poilsį, „Žalioji stotelė“ siūlo pažinti vaizdingą Aukštaitijos kraštą puošiančią ilgiausią Lietuvos upę – Šventąją. Įsikūrus nameliuose, galite visą dieną pralesti plaukiant Šventąja ir jos intakais – Jara, bei Vyžuona, o vakare mėgautis gamtos poilsiu sodyboje. „Žaliojoje stotelėje“ galėsite išsinuomoti baidares bei susipažinti su plaukimo trasomis.

Kaimo turizmo sodyba šeimai



Dar viena pažintinė pramoga Jūsų šeimai ar draugams, padėsianti išsivaduoti nuo rutinos - leistis į kelionę dar nepažintais Anykščių takais. „Žalioji stotelė“ suorganizuos Jūsų šeimai apžvalginę ekskursiją po Anykščių kraštą, pažintinius žygius dviračiais ir pėsčiomis su gidu, aplankant gamtos vertybes.

Kaimo turizmo sodyba šeimai



O jei Jūsų kompanija didesnė - poilsiui ar šventei sodyboje su pirtimi galite išsinuomoti naujai pastatytus 2-u pastatus kurių viename galės įsikurti 18-a, o kitame - 20 svečių. Paruošti visi patogumai: miegamieji kambariai su patalyne, pokylių salė, virtuvė su indais, svetainė su židiniu, didelė pirtis, priešpirtis, tualetas, dušai, terasa, lauko kepsninės. Už papildomą mokestį yra galimybė užsisakyti maistą. Meniu derinamas pagal Jūsų pageidavimus.

Kaimo turizmo sodyba šeimai



„Žaliosios stotelės“ komanda linki nepamirštamo poilsio kartu su šeima ar artimaisiais.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus