visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Poliuretano ir gipso lipdiniai – namų interjero dekorui

Poliuretano ir gipso lipdiniai – namų interjero dekorui Poliuretano ir gipso lipdiniai – namų interjero dekorui

UAB „KUBĖ“ atstovauja interjero dekoratyvių profilių gamintojas „Classic Line Decor“ ir „Evloplast“ bei itališko gipso dekoro elementų gamintoją „Jago Rovai“. Įmonė siūlo atnaujinti ir papuošti namų interjerą išskirtiniais poliuretano ir gipso lipdiniais.

 

Poliuretano ir gipso elementai

„Classic Line Decor“ interjero dekorų kolekcija

Interjero dekoratyviniai elementai ir profiliai „Classic Line Decor“ – tai nepriekaištingos kokybės naujausia interjero dekoro elementų iš poliuretano kolekcija Lietuvoje. Aukšta kokybe pasižymintys vidaus apdailos lipdiniai suteiks būstui puošnumo ir išskirtinumo.

Poliuretaniniai lipdiniai yra ypač patvarūs. Elementai yra atsparūs drėgmei, juos galima naudoti ne tik kambariuose, bet ir voniose. Dekorų paviršius padengtas kietu ir smūgiams atspariu išoriniu baltų dažų sluoksniu. Esant temperatūros pokyčiams šie poliuretano lipdiniai netrūkinėja ir neskilinėja. Dekoratyvinės juostos ir elementai yra labai lengvi bet tuo pačiu metu ir gana kieti. Šie vidaus apdailos elementai taip pat pasižymi tamprumu ir elastiškumu. Poliuretanas neturi toksinių medžiagų, sudėtyje nėra kenksmingų skiediklių.

„Classic Line Decor“ gamina pačius įvairiausius interjero dekoro elementus: lubų dekoratyvines juostas (karnizus), sienines juosteles su raštu arba be ornamento, grindjuostes, aksesuarus luboms, rozetes, dekoratyvines konsoles, piliastrus, dekoratyvines kolonas. Visi šie stilingi gaminiai iš poliuretano yra puiki interjero puošmena, suteikianti namams jaukumo.

Poliuretano ir gipso elementai

„Evloplast“ interjero dekoro kolekcija

Puikių techninių charakteristikų, stilingo dizaino, nepriekaištingo paviršiaus bei smulkių detalių išbaigtumo dėka poliuretano lipdiniai yra mėgstami architektų, dizainerių ir statybininkų. Dekoratyviniai lipdiniai ne tik grįžo į klasikinius interjerus, bet taip pat puikiai pritaikomi ir moderniame interjere.

„Evloplast“ sienų, lubų, bei fasado gaminiai iš poliuretano išsiskiria savo asortimento gausa, įvairove ir panaudojimo galimybėmis. Šis gamintojas pristato daugybę lubų, sienų apvadų, grindjuosčių, apvadų, skirtų paslėpto apšvietimo montavimui, lanksčius dekoratyvinius apvadus lenktų paviršių puošimui, apvadus nišų, arkų aprėminimui, kolonas ir puskolones, rozetes ir kupolus lubų dekoravimui.

Poliuretano ir gipso lipdiniai

Šie poliuretano gaminiai pasižymi kokybe, išbaigtumu, yra paruošti dažymui, nereikalauja papildomo gruntavimo. Parinkus atitinkamą dekorų dažymo būdą interjeras gali suskambėti baroko, neogotikos, elegantiškojo itališko Artdeco ar griežto angliško stiliaus natomis.

Poliuretano ir gipso lipdiniai

Galima pasirinkti tradicinius baltos spalvos lipdinius arba suteikti namų interjerui išskirtinumo ir pasirinkti spalvotus lipdinius. Jei norima sukurti ramų interjerą, galima pasirinkti pastelinės spalvos poliuretano lipdinius, arba pasirinkti ryškias spalvas drąsiam ir jaunatviškam interjerui, prabangos interjerui suteiktų aukso ir sidabro spalvos lipdiniai.

Poliuretano ir gipso lipdiniai

Itališko gipso „Jago Rovai“ lipdinių kolekcija

„Jago Rovai“ gipso dekoracijas klasikiniams interjerams gamina remdamasis Italijos meistrų žiniomis ir tradicijomis. Šio gamintojo patirtis siekia jau daugiau nei 50 metų.

Gipsas – natūrali ir stabili medžiaga nuo senovės laikų naudojama interjerų papuošimams. „Jago Rovai“ siūlo didelį gipso lipdinių, lubų bei sienų ornamentų, sienos juostų, karnizų, bareljefų, kolonų (kolonų detalės) ir kitų elementų pasirinkimą.

Poliuretano ir gipso elementai

Šie gipso lipdiniai pasižymi aukšta kokybe ir labai dideliu elementų asortimentu – apie 1500 pozicijų. „Jago Rovai“ gipso dirbiniuose panaudotas stiklo pluošto armavimas. Tai sutvirtina liejinius ir palengvina jų transportavimą, montavimą bei pailgina tarnavimą.
 
Gipso lipdiniai puikiai tinka siekiant pagyvinti namų interjerą – tuo labiau, kad galima pasirinkti baltos spalvos arba spalvotus gipso lipdinius.

Poliuretano ir gipso elementai

Interjero dekoravimas dekoratyviniais elementais – vienas iš geriausių būdų atnaujinti savo būstą. UAB „KUBĖ“ siūlo labai platų poliuretano bei gipso lipdinių, lubų bei sienų ornamentų, sienos juostų, karnizų, bareljefų, kolonų (kolonų detalių), nišų, panelių, židinių apdailos elementų ir kitų vidaus apdailos elementų pasirinkimą.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus