visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Pramoginis katamaranas – sparčiai populiarėjanti vandens atrakcija Vilniuje

Pramoginis katamaranas – sparčiai populiarėjanti vandens atrakcija Vilniuje Pramoginis katamaranas – sparčiai populiarėjanti vandens atrakcija Vilniuje

Įvairiuose Europos miestuose, tokiuose kaip Praha, Budapeštas, Paryžius, Kijevas ar Ryga jau seniai puikiai išnaudojamos per juos tekančios upės. Miestiečiams, turistams ar net įmonėms siūlomas platus pramogų bei paslaugų ant vandens spektras.

Ilgą laiką sostinėje Neries upė buvo palikta podukros vaidmenyje. Dauguma vandens ar pramogų ant vandens yra sutelkta miesto pakraščiuose ar netgi tolėliau už miesto, o miesto centre tokia pasiūla gan ribota. Daugelį metų yra kalbama, jog reikia aktyvinti ir didinti paslaugų spektrą Neryje, tačiau dažnai buvo oponuojama, jog reikalingos nemažos investicijos į papildomas vandens pramogas, o trumpas vasaros sezonas investicinę grąža ištemptų nuo kelerių iki keliolikos metų.

Pramoginis katamaranas

Vis dėlto kol kiti dejuoja – kiti ima ir tiesiog padaro tai, ko reikia. Viena tokių unikalių verslo idėjų – Vilniuje atsiradęs naujutėlis katamaranas, kuo puikiausiai plaukiojantis Neries upe. Sezono metu, reisiniai plaukimai Nerimi Vilniuje organizuojami kiekvieną dieną. Taip pat galima individuali viso katamarano nuoma romantiškam pasiplaukiojimui ar vestuvių, krikštynų, gimtadienių ir kitų švenčių šventimui. Visos dienos kruizas trunka 10 val.

Pramoginis katamaranas

„Plaukimas katamaranu Nerimi – ne tik puiki pramoga, bet ir atpalaiduojantis poilsis. Plaukdami stebėsite Vilniaus pakrantes, matysite kaip aplinkui skrieja miestas, o pakrante skuba žmonės. Tai lyg terapija, leidžianti pabėgti nuo šurmulio neišvykstant iš miesto.“ – pasakoja VilniusKatamaran.LT paslaugos sumanytoja įmonės UAB „Staroil“ vadovė I.Polinskaja.

Pramoginis katamaranas

Kadangi plaukimas katamaranu Nerimi tapo mėgstama ir populiari paslauga, VilniusKatamaran.LT komanda nestovi vietoje ir siūlo naujieną – plaukimus katamaranu Lenkijoje – Augustovo ir Gdansko miestuose su nuvežimu į vietą. Klientams belieka išsirinkti miestą ir jie bus paimti iš sutartos vietos ir nuvešti pasirinktą vietą, kur galės stebėti nuostabius Lenkijos vaizdus iš kitos pusės.

Pramoginis katamaranas

Vandens pramogos katamaranu – kiek kainuoja ir ką galiu gauti?

Šios kategorijos katamaranai išties manevringi ir gali plaukti tokiomis vietomis, kuomet upės gylis tesiekia vieną metrą. Vis dėlto tenka apgailestauti, jog Neris nėra pakankamai gili tam tikruose ruožuose ir šia transporto priemone tikrai nenuplauksite iki Kauno, nes pakibtumėte ant pirmos seklumos ar laivo variklis įsipainiotų žolių sąžalyne.

Galima pasidžiaugti keliais įmanomais plaukimais: nuo Baltojo tilto iki Valakampių galima plaukti 3 valandas bei nuo Baltojo tilto iki Vingio parko.

Išties patogu, jog užsakymus galima derinti tiek iš anksto, tiek paskutinę minutę, aišku, jeigu kiti pramogų ištroškusieji nebus užėmę katamarano tuo metu. Net jei neturite 10-25 žmonių grupės, visada galite pasiplaukioti kaip pavienis keliautojas.

Pramoginis katamaranas

 

Pramoginis katamaranas

VilniusKatamaran.LT – pramoga su visais patogumais

Šis laivas pasirodo neeilinis – praktiškai limuzinas ant vandens, kuriame įrengtas tualetas, atskira rūkymo patalpa, du deniai, kur nuo viršutinio galima grožėtis miesto panorama, o žemutinis denis dar ir šildomas. Katamarane taip pat įrengta multimedijos įranga su televizoriumi, moderni garso aparatūra, baras ir daugelis kitų patogumų, kuriuos galima pritaikyti kelionėms, vakarėliams, konferencijoms ar kitiems renginiams.

Laivo kapitonas paklaustas apie tai, ar nebuvo kuriozinių situacijų, prisiminė, kad vienas ekskursijos svečias, pamatęs bebrus, užsimanė su jais pasisveikinti, laimei, kad pakeleiviai drąsuolį atkalbėjo, nes nežinia kaip tokia pažintis su laukine gamta būtų pasibaigusi.

Pramoginis katamaranas

Rezervuoti katamaraną ir pirkti bilietą greitai ir patogiai galite čia: https://www.vilnius-katamaran.lt/rezervacija/

Geriau vieną kartą išmėginti, negu šimtą kartų apie tai išgirsti!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus