visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Prancūziški pilstomi kvepalai moterims ir vyrams naujoje LUKSURIA parduotuvėje Ateities g. 91, Vilnius (PC Mandarinas)

Aukštos koybės Prancūziški pilstomi kvepalai naujoje LUKSURIA parduotuvėje Aukštos koybės Prancūziški pilstomi kvepalai naujoje LUKSURIA parduotuvėje

LUKSURIA, UAB

UAB „Luksuria“ pristato aukštos kokybės prancūziškus kvepalus tiesiai iš pasaulinės parfumerijos centro – Grass miesto (Prancūzija). Kvapų sostinės titulas Graso miestui suteiktas dar XVII amžiuje. Tais laikais čia klestėjo kvapių pirštinių ir muilų krautuvėlės, itin dėmesingai buvo tobulinami kvapų distiliavimo įrenginiai.

Šiandien Grass ir toliau didžiuojasi jį supančiomis milžiniškomis kvapiųjų augalų plantacijomis, moderniausiomis pasaulyje kvapų distiliavimo laboratorijomis (čia itin profesionaliai senieji kvapų atradimo metodai derinami su šiuolaikiškais), mokslinių tyrimų centru, turtinga itin brangia parfumerijos biblioteka.

Įpilami kvepalai suteikia puikią galimybę naudotis kokybiškais kvepalais už prieinamą kainą kiekvienam. Kolekcijoje surikti geriausi aromatai, kurie leidžia net itin išrankiems atrasti sau patinkantį aromatą. Čia Jus sprendžiat kiek mililitrų ir kokio dizaino buteliuką nusipirkti. „Luksuria“, visų pirma, prioritetą skiria pačiam pirkimo tikslui – aromatui.

Pirkdami tradiciškai vadinamus originalius kvepalus, Jus mokate ne vien už patinkantį aromatą. Didžiąją dalį savų pinigų išleidžiate garsaus brendo apmokėjimui, originaliam buteliukui, gražiai pakuotei, reklamai, transportavimui ir dideliam personalui.

Nusibodo taupyti kiekvieną lašelį brangių kvepalų ir naudoti juos tik per šventes?! Nusivylėte „originalais“ iš Turkijos, kurie greitai išgaruoja?! Norite sužinoti kaip prabangiai kvepėti ir už tai mažai mokėti? Atsakymas – „Luksuria“! Tapkite mūsų klientu ir padovanokite sau laisvę parfumerijos pasaulyje!

Prancūziški pilstomi kvepalai moterims ir vyrams naujoje LUKSURIA parduotuvėje!

„Luksuria“ pilstomi kvepalai, tai:

Prieinama kaina kiekvienam;
Platus geriausių aromatų asortimentas;
Didelis buteliukų pasirinkimas;
Galimybė rinktis norimą mililitrų kiekį;
Siuntimas į visus miestus!!!

Nuo 2015 m. gruodžio 1 dienos, mus rasite naujoje vietoje - PC "MANDARINAS" (Ateities g. 91, Vilnius). Laukiame visų naujoje parduotuvėje !!! Taip pat pilstomų kvepalų galite įsigyti ir Liepkalnio g. 112 (PC MAXIMA), Vilnius.

Prancūziški pilstomi kvepalai moterims ir vyrams naujoje LUKSURIA parduotuvėje!

Prancūziški pilstomi kvepalai moterims ir vyrams naujoje LUKSURIA parduotuvėje!

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus