visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Praustuvai ir stalviršiai SILKSTONE - prabangiam vonios kambario interjerui sukurti

Praustuvai ir stalviršiai SILKSTONE - prabangiam vonios kambario interjerui sukurti Praustuvai ir stalviršiai SILKSTONE - prabangiam vonios kambario interjerui sukurti

PAA, Latvijos RAB atstovybė

paabaths.com/lt

Praustuvai ir stalviršiai SILKSTONE - prabangiam vonios kambario interjerui sukurti. PAA gaminamos vonios kambario įrangos kolekciją papildė geometriškai tikslūs praustuvai ir stalviršiai iš unikalios, naujos kartos kompozintinės medžiagos - SILKSTONE.

 

geometriskai-tikslus-praustuvai-vonios-stalvirsiai-is-silkstoune

Kas yra SILKSTONE?

SILKSTONE - tai naujos kartos kompozitinė medžiaga, kuri švelni kaip šilkas ir kartu tvirta kaip akmuo.

SILKSTONE yra šiuolaikinė marmuro alternatyva - ji atrodo taip pat prabangiai, o funkcinėmis savybėmis yra netgi pranašesnė. Klasikinė SILKSTONE spalva - balta ir šilko matinė, bet galimi ir kiti atspalviai.

SILKSTONE medžiagos pagrindas - boksitas. Jis perdirbamas, vakuumo sąlygomis sumaišomas su poliesterinėmis alyvomis ir esant aukštai temperatūrai sukietėja.

Kur naudojama SILKSTONE?

Iš šios medžiagos gaminami geometriškai tikslūs praustuvai, vonios, stalviršiai, baldų fasadai, grindų ir sienų paviršiai / dangos, dekoratyviniai laiptų turėklų elementai ir kiti interjero elementai.

SILKSTONE puikiai tinka intensyvaus naudojimo patalpoms: kavinėms ir viešbučiams, prekybos centrams, biurams ir gamybos pastatams, mokykloms ir medicinos įstaigoms. Tai praktiška, patikima ir didelės priežiūros nereikalaujanti medžiaga.

Kokiomis savybėmis pasižymi SILKSTONE?

ATSPARI VANDENIUI - nesugeria drėgmės.

ATSPARI KAITRAI - išlaiko savo savybes net 100°C temperatūros sąlygomis.

HIGIENIŠKA - paviršius lygus, be porų, todėl nesugeria dažančių medžiagų, pavyzdžiui, vyno ar kavos.

CHEMIŠKAI ATSPARI visiems buitiniams tirpikliams, rūgštims ir plovimo priemonėms.

NEKENKSMINGA - galima naudoti medicinoje ir maisto pramonėje.

KIETA - ją sunku subraižyti; palyginti su keramika, atspari smūgiams.

NEGELTONUOJA, nes atspari UV spinduliams.

ATSPARI UGNIAI - galima naudoti vietose, kurioms keliami didesni gaisrinės saugos reikalavimai. Nedegi, nes ypač didelės temperatūros sąlygomis išskiria vandenį.

EKOLOGIŠKA - galima antrą kartą perdirbti. Susmulkinus galima gaminti naujus produktus.

Kaip prižiūrėti SILKSTONE?

SILKSTONE lengvai valoma drėgna abrazyvine kempine, naudojant buitines plovimo priemones. Taip prižiūrima medžiaga ilgai išsaugo savo natūralų matinį atspalvį.

SILKSTONE medžiagos pažeidimus galima visiškai panaikinti poliruojant arba užlyginant SILKSTONE mišiniu, jei pažeista daugiau.

PAA gaminamoms SILKSTONE kriauklėms ir stalviršiams taikoma 5 metų garantija.

geometriskai-tikslus-praustuvai-vonios-stalvirsiai-is-silkstoune2

Plačiau apie PAA

Latviška kompanija PAA gamina nepriekaištingos technologijos, vizualiai patrauklias ir šiuolaikines vonias, dušo padėklus, baldus ir kitus vonios kambario elementus.

PAA - viena iš pirmųj  ir iki šiol sėkmingai dirbančių santechnikos gamintojų Baltijos šalyse, su išvystytu eksporto tinklu nuo Vakarų iki Rytų Europos apimant Skandinaviją, Rusiją Baltarusiją ir Ukrainą. Kūrybiškumo, inovacijų pritaikymas kuriant ir gaminant produktus,  suteikia   savito išskirtinumo tarp daugelio santechnikos gamintojų. Latvijoje ir kitose šalyse PAA prekės ženklas   asocijuojasi su akmens masės ir spalvotomis vonios kambario kolekcijomis. PAA gaminiai - puikus  stiliaus, ergonomikos ir funkcionalumo  derinys.

PAA specialistų konsultacijos, interjero dizaino projektai, gamybiniai pajėgumai ir kokybiškas aptarnavimas- visa tai sukuria stilistišką, išbaigtą vonios kambarį. Pagal kiekvieno kliento skonį ir poreikį galima surasti optimalų sprendimą

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus