visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Praustuvai su įvairių formų stalviršiais iš lieto marmuro arba lieto granito

Praustuvai su įvairių formų stalviršiais iš lieto marmuro ir lieto granito Praustuvai su įvairių formų stalviršiais iš lieto marmuro ir lieto granito

BALTIJOS MARMURAS, UAB

www.baltijosmarmuras.lt

Praustuvai su įvairių formų stalviršiais iš lieto marmuro arba lieto granito. UAB „BALTIJOS MARMURAS“ klientams, ieškantiems ypatingų vonios kambario sprendimų, siūlo išbandyti dirbtinio marmuro ir granito technologiją - sukurtą JAV, o nuo 1998 metų gaminamą Lietuvoje, „BALTIJOS MARMURO“ vardu. Dirbtinio marmuro, granito ir akmens technologija yra ne kartą yra pelniusi tarptautinius apdovanojimus už puikios gaminių kokybės, formų dizaino ir naujos produkcijos kūrimo galimybes. Iš lieto marmuro ir lieto granito gaminama produkcija ypatingai tinka vonios kambario interjerui - tai ne tik praustuvai su įvairių formų ir matmenų stalviršiais,  bet ir kriauklės, stalai, palangės ir kt.

 

praustuvai-su-ivairiu-formu-stalvirsiais-is-lieto-marmuro-arba-lieto-granito1

Praustuvai su įvairių formų stalviršiais gaminami iš lieto marmuro (balta spalva) arba lieto granito SGA. Stalviršiai su praustuvais jungiami be jungimo žymių, nes gaminami liejimo būdu. Praustuvų forma, vieta ir jų skaičius stalviršyje, vartotojui pageidaujant, gali kisti. Iš lieto marmuro ir lieto granito pagamintus stalviršius su praustuvais galima pritaikyti prie įvairių vonios kambario baldų.

praustuvai-su-ivairiu-formu-stalvirsiais-is-lieto-marmuro-arba-lieto-granito2

Lietas granitas „SGA“ - lieto granito stalviršiai su praustuvu

Lieto granito gaminiai gaminami iš susmulkinto dirbtinio granito granulių bei specialių rišiklių. Iš lieto granito gali būti liejami patys įvairiausi gaminiai: kriauklės su įvairių formų ir dydžių stalviršiais su įlietais tos pačios spalvos praustuvais, palangės, įvairių formų stalai bei kita originali produkcija. Įvairių atspalvių lieto granito gaminiai gali būti blizgaus arba matinio paviršiaus. Gaminiai absoliučiai atsparūs drėgmei.

praustuvai-su-ivairiu-formu-stalvirsiais-is-lieto-marmuro-arba-lieto-granito3

Lietas marmuras - lieto marmuro stalviršiai su praustuvu

Lieto marmuro dirbiniai gaminami iš susmulkintų marmuro miltelių bei specialių rišiklių. Lieto marmuro produktai – baltos spalvos ir jų paviršius iš pirmo žvilgsnio labai panašus į keramiką. Tačiau pagrindinis lieto marmuro privalumas – galimybė įgyvendinti visas idėjas, kadangi produktai gaminami pagal individualius užsakymus. Lieto marmuro gaminiai  turi lygų, blizgantį paviršių. Iš lieto marmuro taip pat gaminamos baltos, poliruotos palangės.

praustuvai-su-ivairiu-formu-stalvirsiais-is-lieto-marmuro-arba-lieto-granito4

„BALTIJOS MARMURO“ gaminamos produkcijos panaudojimo sritis gali riboti ne pačios medžiagos savybės, o tik žmogaus fantazija. Vienas svarbiausių „BALTIJOS MARMURO“ privalumų - gamybos sprendimų lankstumas. Įvairios gaminių formos bei spalvinė gama atveria neribotas galimybes derinant interjero spalvas, stilių. Ši technologija leidžia išgauti įvairias spalvas, derančias prie šiuolaikinio interjero, gaminiai yra lengvai derinami su kitomis medžiagomis, pavyzdžiui metalu, keramika, mediena. Visus aukščiausius kokybei keliamus reikalavimus atitinkanti įmonės gaminama produkcija yra sertifikuota Lietuvoje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus